Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

20-08-11

14:52
Έλα μου ντε...
Δείχνει μερικές ασκήσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο "δόκιμες" είναι...
Δείχνει μερικές ασκήσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο "δόκιμες" είναι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

20-08-11

14:58
Όταν λες ασκήσεις, μιλάς για διαλογισμό; Ξέρεις πόσα χρόνια εντατικών ασκήσεων πρέπει να κάνεις για να λειτουργήσει κάαααποτε (αααααν λειτουργήσει) ο διαλογισμός; Εγώ το πιστεύω ότι λειτουργεί, θα έπρεπε όμως να ασκείσαι καθημερινά επί χρόνια. Να σου έχει γίνει τρόπος ζωής. Να το νιώθεις σαν καθημερινή ανάγκη.
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, ή απλά θες να δοκιμάσεις να δώσεις λίγη ευεξία στον οργανισμό σου;
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, ή απλά θες να δοκιμάσεις να δώσεις λίγη ευεξία στον οργανισμό σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

20-08-11

15:00
Απλά ήθελα να δω αν όντως λειτουργεί και υπάρχει κάποια διαφορά στον οργανισμό. 

Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

20-08-11

15:24
Και το placebo λειτουργεί...Απλά ήθελα να δω αν όντως λειτουργεί και υπάρχει κάποια διαφορά στον οργανισμό.![]()

Γι' αυτό σε ρωτάω τι θέλεις να επιτύχεις. Αν θέλεις απλά να τονώσεις τον οργανισμό σου, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, έτσι δεν είναι; Κακό πάντως από αυτό δεν θα πάθεις. Το πολύ-πολύ να μην δεις διαφορά. Αν θες να καταπολεμήσεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα... χμμ.. χμμμ...
Πάντως η άποψή μου είναι πως για να δεις διαφορά θα πρέπει να εργαστείς πολύ σκληρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...