Ενδιαφέροντες πίνακες ζωγραφικής

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.122 μηνύματα.
Γενικά μου προκαλούν ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων και οι πίνακες ζωγραφικής με σκοτεινό περιεχόμενο. :)

Σήμερα είδα αυτό στο facebook:

Για παραθέστε κι εσείς πίνακες οποιασδήποτε θεματολογίας που σας αρέσουν. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 986132

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

«Εφιάλτης» (1781) - Henry Fuseli

«Absinthe Drinker» (Ο πότης του αψεντιού) (1901) - Viktor Oliva

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Μόλις ανακάλυψα μια εκπληκτική καλλιτέχνιδα, ονόματι batorchids στο tumblr:

Σε λεζάντες της είδα επίσης ότι χρησιμοποιεί καλλυντικά για πολλά έργα της.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.889 μηνύματα.
Μόλις ανακάλυψα μια εκπληκτική καλλιτέχνιδα, ονόματι batorchids στο tumblr:

Με έργα τρόμου μοιάζουν.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.889 μηνύματα.
Και αυτό είναι κακό; :P

Όχι κάθε άλλο,πιστεύω ότι είναι δύσκολο να τρομάξεις κάποιον μέσα από την τέχνη και η συγκεκριμένη το έχει πετύχει αρκετά καλά!

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Όχι κάθε άλλο,πιστεύω ότι είναι δύσκολο να τρομάξεις κάποιον μέσα από την τέχνη και η συγκεκριμένη το έχει πετύχει αρκετά καλά!

Τι να σου πω, εμένα εν τω μεταξύ μου φαίνονται καταθλιπτικά, δε μου βγάζουν τρόμο. Απλως έχουν μια λίγο "τρομακτική" αισθητική.

Ας σας βάλω και κάτι πιο χαρούμενο:

Lynnea Holland Weiss

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.
Well, μιας που αναφέρατε τρομακτικούς πίνακες.. Ψάξτε για τον Zdzisław Beksiński, δημιουργούσε πίνακες dystopian surrealism και είναι τρομεροί.
Μερικά έργα του:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.122 μηνύματα.
@chester20080 τους έχω ξανά δει αυτούς τους πίνακες! Πραγματικά φοβεροί! Ο αγαπημένος μου είναι ο πρώτος που έβαλες :)
Βέβαια είναι ωραίοι για να τους βλέπεις στο PC σου, όχι να στολίσεις το δωμάτιό σου με αυτούς (θα φεύγουν άρον άρον οι επισκέπτες από τη φρίκη!! ).

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.
@chester20080 τους έχω ξανά δει αυτούς τους πίνακες! Πραγματικά φοβεροί! Ο αγαπημένος μου είναι ο πρώτος που έβαλες :)
Βέβαια είναι ωραίοι για να τους βλέπεις στο PC σου, όχι να στολίσεις το δωμάτιό σου με αυτούς (θα φεύγουν άρον άρον οι επισκέπτες από τη φρίκη!! ).

Ναι κι εμένα ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μου. Καλά δεν είναι και για να τους βάζεις στο σαλόνι σπίτι σου ξέρω γω, θα τρομάζεις κάθε φορά μέχρι να το συνηθίσεις :P

GoddamnRight

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 338 μηνύματα.
Well, μιας που αναφέρατε τρομακτικούς πίνακες.. Ψάξτε για τον Zdzisław Beksiński, δημιουργούσε πίνακες dystopian surrealism και είναι τρομεροί.
Μερικά έργα του:

Totally berserk vibes!!

Scandal

Διαχειριστής

Το είδα στο facebook:
FB_IMG_1656966374847.jpg

Cade

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Σωστη η παρατηρηση σου αλλα ...'αλλο τεχνη και άλλο διακοσμητικοι πινακες.Για διακοσμηση παμε στα κορνιζαδικα ή αφισουλες.Εγω βεβαια ανετα θα τους εβαζα αλλα αν ειχα τεραστιο σπιτι.Μαζι με τους δικους μου. :bunny: Ψιλοταιριαζουν.Στο σουρεαλ.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια