Εγώ έτρωγα ξύλο και από τους δύο γονείς αλλά περισσότερο φοβόμουν τη μάνα μου [ε πως να μη φοβηθώ εκείνο το τσόκαρο με το οποίο με κοπάναγε

- η αλήθεια είναι πως οποιαδήποτε άλλη τεχνική δε πρόκεται να έπιανε πάνω μου [πχ μόνο με το χέρι

]. Αλλά ok, για παιδικές βλακείες με βάραγαν και δικαιολογημένα
Όμως ένας συμμαθητής από το δημοτικό μέχρι το γυμνάσιο δυστηχώς τράβαγε πολλά..
Ήταν ανέκαθεν πολύ ζωηρός, αλλά έτρωγε πολύ ξύλο από τον πατέρα του και το είχε πει η μάνα του στη μάνα μου...
ο πατέρας του πέρα του ότι τον βάραγε πολύ, του κοπάναγε και το κεφάλι στο τοίχο..
Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί από τότε μέχρι τώρα να έχει έντονο τικ και τώρα να πηγαίνει σε γιατρούς [δε ξέρω τι γιατροί παίζουν σε αυτή τη περίπτωση: ψυχολογοι; ] για να το λύσει.
Και σα να μην ήταν μόνο αυτό... η παιδική αναισθησία χτύπησε για άλλη μια φορά [όπως ήταν αναμενόμενο:] τα άλλα παιδιά στο σχολείο τον κορόϊδευαν για το τικ του.
Είναι κακός χαρακτήρας μεν [πολύ ψέυτης και συνεχώς είχε μια μανία να με ανταγωνίζετε (με λίγα λόγια μπορώ να πω πως ήταν
ο παιδικός μου εχθρός], αλλά όπως και να 'χει δεν νομίζω πως αξίζει σε κανέναν η κακομεταχείριση [ειδικά στη παιδική ηλικία όπου μένουν και τα γνωστά παιδικά τραύματα]..