Γιάννης
Περιβόητο μέλος

[edit by emufear: Ο τίτλος έγινε κάπως σαφέστερος]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Ο έρωτας (γιατί εγώ έτσι μεταφράζω τον λεγόμενο "ενθουσιασμό") είναι η κινητήριος δύναμη σε μία σχέση. Αν δεν υπάρχει ο έρωτας, η σχέση δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν παύει να αποτελεί κακό σύμβουλο, γιατί τα αρνητικά του άλλου, ξαφνικά γίνονται χαριτωμένες και γλυκούλικες ιδιοτροπίες και όλα είναι αγγελικά πλασμένα, αλλά αν δεν το ζήσεις και αυτό τι μένει να ζήσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Το θεωρώ βασικό στοιχείο...προσωπικά από εκεί ξεκινάω, μου δίνει λόγο για να κοιτάξω και να μάθω τον άλλον καλύτερα....άντε τώρα που είναι καλοκαίρι να μας έρθει για τα καλά 8)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αν δεν είναι τόοοοοοσο μεγάλος δεν μπαίνω καν στην διαδικασία

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen :Προσωπικά, ο δικός μου είναι τεράστιος, πάντα, όταν ξεκινάω μία σχέση, διαφορετικά δεν μπορώ να λειτουργήσω. Wink
Ο έρωτας (γιατί εγώ έτσι μεταφράζω τον λεγόμενο "ενθουσιασμό") είναι η κινητήριος δύναμη σε μία σχέση. Αν δεν υπάρχει ο έρωτας, η σχέση δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν παύει να αποτελεί κακό σύμβουλο, γιατί τα αρνητικά του άλλου, ξαφνικά γίνονται χαριτωμένες και γλυκούλικες ιδιοτροπίες και όλα είναι αγγελικά πλασμένα, αλλά αν δεν το ζήσεις και αυτό τι μένει να ζήσεις?

Scandal
Διαχειριστής

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από XRZ :Όπως το βλέπω εγώ υπάρχουν 2 περιπτώσεις σχέσεων...Αυτες που ξεκινούν με μεγάλο ενθουσιασμό και οι άλλες που πας και λες "δεν πεθαίνω, αλλά θα δούμε"... Έχω βρεθεί σε μακροχρόνια σχέση που ξεκίνησε και με τους 2 τρόπους και δεν ξέρω...Όταν ξεκινάς με ενθουσιαμό είναι προφανώς όλα πιο...στρουμφοωραία αλλά, αναλόγως της φάσης που είσαι δεν λέω, πλέον, ότι είναι απαραίτητο...Πολλές φορές μπορει κάποιος που δεν το περιμένεις, γιατί ξκινάς κάτι με τη διάθεση "μωρέ, πάμε και βλέπουμε", να σου προκύψει πολύ καλός,οκ, κτλ και τελικά να κολλήσεις και να σου έρθει και ο έρωτας και όλα...Τι να σου πω..γενικά πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχει, αν "τύχει" ας πούμε, αλλά όχι ότι θα απέκλεια πιθανότητες για κάτι καλό αν δεν υπάρχει από την αρχή...δεν ξέρω...
στην σχέση που είμαι έτσι άρχισε και έχει κρατήσει και συνεχίζει ακάθεκτη, οι υπόλοιπες ήταν με ενθουσιασμό και.....
crazyhelen
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

κι άλλο ζευγάρι στο φόρουμ??

Αρε στέκι η καλύτερη προξενίτρα είσαι

Giovanna
Επιφανές μέλος

Συμφωνω, εχω βρεθει κι εγω σε αντιστοιχη φαση! Παντως συνηθως ειμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ! Τοσο, σε σημειο να μην βλεπω καμια φορα και τα ελαττωματα του αλλου! Η να μην ξεκολλαω απο πανω του (αυτο ειναι μεγαλη βλακεια, ολα πρεπει να γινονται με μετρο..) σε σημειο να βαριεμαι μετα απο ενα διμηνο! Παντως και σαν ατομο γενικα, οχι μονο στις σχεσεις, ειμαι φοβερα ενθουσιωδης..!Αρχική Δημοσίευση από XRZ :Όπως το βλέπω εγώ υπάρχουν 2 περιπτώσεις σχέσεων...Αυτες που ξεκινούν με μεγάλο ενθουσιασμό και οι άλλες που πας και λες "δεν πεθαίνω, αλλά θα δούμε"...
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :Τόσο μεγάλος που τον πατάει και ο άλλος απέναντι
Αν δεν είναι τόοοοοοσο μεγάλος δεν μπαίνω καν στην διαδικασία![]()
κάτσε για να καταλάβω κι εγώ, για ενθουσιασμό μιλάμε ακόμα ή για κάτι άλλο

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless :κάτσε για να καταλάβω κι εγώ, για ενθουσιασμό μιλάμε ακόμα ή για κάτι άλλο;
Πονηρό μυαλό εσύ...

μ' αρέσει ο τρόπος που θέτεις τα πράγματα Κακή Επιρροή...
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Αν υπαρξει ενθουσιασμος,ιδιως για τις πρωτες συναντησεις,τοτε σημαινει οτι οντως αυτο το ατομο ειναι καταλληλο για σενα,εξου γιατι σε ενθουσιαζει.
Οταν μιλαμε για ενθουσιασμο εννοουμε σαν προσωπικοτητα και χαρακτηρας περα της εξωτερικης ομορφιας,καθως τον ενθουσιασμο μερικοι τον μεταφραζουν διαφορετικα.
Αν ειναι κοινος,τοτε λογικα μετατρεπεται σε ερωτας και κατα συνεπεια σε φλογερη σχεση.
Χωρις ενθουσιασμο στην αρχη,τοτε δειχνουν για ακομα μια φορα οτι η υποψηφια επιλογη ειναι καταδικασμενη να χαρακτηριστει για ακομη μια φορα "συμβιβασμος"
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Πριν μπω στην σχολη που ειμαι ημουν σε διαφορες αλλες, μεχρι και Ιατρικη...
Ειδα οτι δεν με ενθουσιαζε...δεν τιν ειχα "ερωτευτει" δηλαδη....αρα δεν αξιζε τον κοπο.
Ετσι και με μια κοπελα.
Ο ενθουσιασμος ειναι το πρωτο σκαλοπατι και ο ακρογωνιαιος λιθος για εμενα για να ακολουθησει ο ερωτας.(και υποψην ειμαι να ατομο που πιστευει στον κεραυνοβολο ερωτα)
Ειναι αυτη η σπιθα που θα αναψει την φωτια.
Εαν βγαινω με μια κοπελα και δεν με ενθουσιασει (δεν μιλαμε να με ενθουσιαζει σαν φιλη, αλλα σαν ατομο-προσωπικοτητα κτλ κτλ),δεν γινεται να θελησω να κανω κατι μαζι της.
Το μονο κακο ειναι ο υπερμετρος ενθουσιασμος, ο οποιος πολλες φορες σε κανει να περιμενεις παρα πολλα απο τον αλλο, χωρις ομως να εισαι σιγουρος εαν ο αλλος μπορει να στα δωσει, με αποτελεσμα την "απογοητευση".
Απλως στον ολο ενθουσιασμο, να μην παραμεριζουμε τελειως την "λογικη".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.