Ενοικίαση σπιτιού / ζωή στο ενοίκιο

Εδω μιλάμε για φαση, φέρτε να υπογράψω εδω και τωρα το θελω το σπιτι, στην αρχική τιμη χωρις πασαρέλα. Οοοχι θα δούμε και αλλους υποψήφιους ενοικιαστές να δουμε "τι εχει να προσφέρει ο καθενας". Εν ολιγοις, ποιος ειναι αυτος με το ασφαλέστερο οικονομικό προφίλ πχ σταθεροτητας εργασίας

Εγω γιατί πιστεύω παντως πως αν δεν εργάζομαι, και τέλειο προφίλ φερεγγυότητας να εχω, παλι θα μου λενε σουξου μουξου απο τα μεσιτικά και οι ιδιοκτήτες θα εχουν ενδοιασμούς. Στην πράξη παλι θα στραβοκοιτανε και θα προτιμάνε οσους εργάζονται με υψηλές αποδοχές.
Ρε συ Μπαμπη, εισαι απλα frustrated ή τα πιστευεις οντως αυτα που γραφεις? Γιατι απολυτως λογικα ειναι

Ναι σύμφωνοι οτι οι ιδιοκτήτες να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τα ενοίκια. Εγω ως ενοικιαστής πώς ξερω οτι δεν έμπλεξα με περίεργο ιδιοκτήτη ομως; Αυτό το προφίλ φερεγγυότητας ενοικιαστή ειναι η μισή δουλειά. Γιατί δεν κανουν και ενα προφιλ φερεγγυότητας ιδιοκτήτη; Και ισως και αξιολογήσεις στον καθε ενα, πώς πάς σκρουτζ και βλεπεις αξιολογήσεις στο καθε καταστημα;
Προσπαθεις να κοψεις αντιστοιχα με ανθρωπο πας να μπλεξεις / κοιτας εναλλακτικες?

Στην Αθήνα τα ζητάνε αυτά... Εμένα μ ζήτησε ένα ενοίκιο εγγυηση και μ έβαλε μέσα καινουργιο ψυγείο και μεγάλη τηλεόραση τοίχου 45 ίντσες έχει μεγάλο καινουργιο κλιματιστικό και πλυντηριο κ μ άλλαξε κ τον απορροφητήρα γιατί ήταν βρώμικος. Στη τιμή περιλαμβανεται και Ιντερνετ.

Τα χουμε ξαναπεί. Δυστυχώς όσοι θέλουν διακαώς να μείνουν εκεί πρεπει να αν έχουν όλη αυτή τη παρανοια... Και μετά θα πρεπει να αν έχτουν κ τη παρανοια στους δρόμους...
Φυγετε ένα διάστημα οι μισοί να τους μείνουν ξένοιαστα να δεις πως θα επανέλθουν στο δρόμο της λογικής και της ενσυναίσθησης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Tι να πούμε ; τα χουμε πεί.

Αθήνα δεν θές.... (γενικά μιλώντας) εε αυτά θα λουστείς.

Πακετάκι 2 ωρες καθε μερα πανε έλα στο Κηφισο για τη δουλειά σου ή να τρως την ιδρωτίλα και τις φωνές των γυφτων στο Προαστιακό να μη τους μιλάει κανένας. Εδέησαν να βάλουν αστυνομικους στο Α10 που πάει Βάθη- Μενίδι... ως εκει... πουθενα αλλου δεν ειδα αστυνομια στα ΜΜΜ. Εκεί βέβαια στο Α10 βαράγανε ενεσεις μέσα στο λεωφορείο για αυτό.... μιλαμε για πολύ χοντρα σκηνικά.

Τωρα να σε κλέψει κ ένας εναν φουκαρά στο Μετρο χέστηκαν....
εσύ φαγώθηκες με την Αθήνα. Λες και σε άλλα μέρη και μάλιστα τουριστικά, είναι καλύτερη η κατάσταση. Εδώ βρε στο Καρπενήσι γυρεύεις να βρεις σπίτι και τα κάνουν δωμάτια προς ενοικίαση, που κάποτε ήταν δυσμενής μετάθεση.
Φίλοι στα Χανιά, έκαναν μήνες να βρουν σπίτι, γιατί τα σπίτια ήταν ελάχιστα (τα έδιναν σε τουρίστες σε δεκαπλάσια τιμή σαν ενοικιαζόμενα).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

με την ευκαιρία ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1.όταν δίνεις τα 2 ενοίκια εγγύηση, σε ποιο λογαριασμό μπαίνουν; Γιατί αυτά είναι για τυχόν ζημιές, δεν ανήκουν στον ιδιοκτήτη; Εγώ θα άνοιγα ξεχωριστό λογαριασμό και θα έμεναν εκεί, μέχρι να φύγει ο ενοικιαστής και να δούμε τι ζημιές έκανε
2. Ενοικιαστήρια συμβόλαια, φόρμες δηλαδή, βρίσκεις στο ίντερνετ;
3. όταν είσαι ιδιοκτήτης και θέλεις να διώξεις τον ενοικιαστή, πρέπει απαραίτητα να το κάνεις με δικηγόρο; Δεν υπάρχει δυνατότητα, με μια ευγενική επιστολή, να του πεις, χρειάζομαι το σπίτι για να μείνω, σε παρακαλώ φύγε σε 6 μήνες;

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back