akikos
Επιφανές μέλος

Με έχουν πάρει 5 φορές από χθες. Έλεος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ κάνω το εξής: αν δεν ξέρω το νούμερο δεν το σηκώνω ποτέ. Αφού σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο κάνω αναζήτηση στο Google τίνος είναι ο αριθμός και τι rank έχει και αν διαπιστώσω ότι πράγματι με αφορά τότε το ξανά καλώ εγώ.![]()
Και εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω! Η κατάσταση με τους αριθμούς-απάτη από Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα και όχι μόνο έχει ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ... Και να προσθέσω ότι σχεδόν πάντα καλούν σε ακατάλληλες ώρες (κυρίως μεσημέρι). Έχω μπλοκάρει πάνω από 50 νούμερα και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Πάντως, αν δεν το σηκώσεις δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα

Scandal
Διαχειριστής

Σοβαρά τόσα πολλά νούμερα έχεις μπλοκάρει; Πώς σας βρίσκουν βρε παιδιά. Εγώ πάνω από πέντε τέτοιες κλήσεις δεν έχω στα τόσα χρόνια.Και εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω! Η κατάσταση με τους αριθμούς-απάτη από Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα και όχι μόνο έχει ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ... Και να προσθέσω ότι σχεδόν πάντα καλούν σε ακατάλληλες ώρες (κυρίως μεσημέρι). Έχω μπλοκάρει πάνω από 50 νούμερα και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Πάντως, αν δεν το σηκώσεις δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα![]()

Σοβαρά τόσα πολλά νούμερα έχεις μπλοκάρει; Πώς σας βρίσκουν βρε παιδιά. Εγώ πάνω από πέντε τέτοιες κλήσεις δεν έχω στα τόσα χρόνια.![]()
Κι όμως... Ευτυχώς τώρα τελευταία έχουν αραιώσει κάπως οι κλήσεις, ίσως επειδή μπλόκαρα τους περισσότερους αριθμούς
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Οχι αγαπη μου δεν μπορω να πετάγομαι πανω εγω επειδη του ηρθε του άλλου να ενοχλησει. Ειμαι σε ρεπο / άδεια
DO NOT DISTURB!
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Οταν δεν θελω ενοχλησεις το θετω σε λειτουργεια do not disturb. Εχω 4 λιστες do not disturb. Στην μια δεν επιτρεπω καμια κληση. Στην αλλη επιτρεπω μονο απο κοντινα προσωπα, σε αλλη επιτρεπω μονο κοντινα προσωπα και φιλους/φιλες, σε αλλη μονο κλησεις δουλειας.

Εμείς στη μη σοβαρή χώρα έχουμε τη λύση του "άντε και γ@...σου!" σε όποιον μας ενοχλεί. Μη σού πω οτι πιάνει καλύτερα!Επειδη ζω σε σοβαρη χωρα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Εμείς στη μη σοβαρή χώρα έχουμε τη λύση του "άντε και γ@...σου!" σε όποιον μας ενοχλεί. Μη σού πω οτι πιάνει καλύτερα!![]()
Το θέμα ειναι να μην σε ξυπνήσει. Εγω πριν κανα μισάωρο σηκώθηκα και ακομα το έχω λειτουργια πτησης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.