Guest 743029
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-10-23

19:01
Καλησπέρα
Η μητέρα μου είναι 65 ετών και την κάλεσαν εφορευτική επιτροπή. Το θέμα είναι ότι την κάλεσαν στο μέρος που έχει τα χαρτιά της και όχι εδώ στην Αθήνα. Είναι αρκετά χλμ μακρυά, και επιπλέον δεν θέλει να πάει.
Τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να απαλλαχθεί από εκεί?
Η μητέρα μου είναι 65 ετών και την κάλεσαν εφορευτική επιτροπή. Το θέμα είναι ότι την κάλεσαν στο μέρος που έχει τα χαρτιά της και όχι εδώ στην Αθήνα. Είναι αρκετά χλμ μακρυά, και επιπλέον δεν θέλει να πάει.

03-10-23

14:18
Κάποια μαϊμουδιά έχει κάνει η μαμά σου, με το συμπάθειο. Αν στη δήλωση της δηλώνει ότι μένει στην Αθήνα αποκλείεται να της έστειλαν για εφορευτική επιτροπή στο δήμο που είναι γραμμένη μακριά από την Αθήνα. Αν από την άλλη δηλώνει στη δήλωση της ότι μένει στο μέρος όπου είναι γραμμένη πάει να πει ότι δεν μπορεί να πει ξαφνικά ότι εγώ μένω στην Αθήνα και δεν έρχομαι γιατί είναι μακριά. Τι από τα δύο συμβαίνει;
Guest 743029
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-10-23

22:27
συμβαίνει το εξής. Ότι τα εκλογικά της δικαιώματα, τα άφησε εκεί και δεν τα πήρε στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που ρωτάω στο θέμα. Αλλά πχ στη ΔΟΥ και γενικά σε όλα, δηλώνει ότι μένει εδώ Αθήνα, δηλαδή το σπίτι εδώ. Απλά τα εκλογικά της δικαιώματα δεν τα έφερε στην ΑθήναΚάποια μαϊμουδιά έχει κάνει η μαμά σου, με το συμπάθειο. Αν στη δήλωση της δηλώνει ότι μένει στην Αθήνα αποκλείεται να της έστειλαν για εφορευτική επιτροπή στο δήμο που είναι γραμμένη μακριά από την Αθήνα. Αν από την άλλη δηλώνει στη δήλωση της ότι μένει στο μέρος όπου είναι γραμμένη πάει να πει ότι δεν μπορεί να πει ξαφνικά ότι εγώ μένω στην Αθήνα και δεν έρχομαι γιατί είναι μακριά. Τι από τα δύο συμβαίνει;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

03-10-23

23:20
Αν τα χαρτιά της (το εκλογικό της δικαίωμα, δηλαδή...) το έχει αλλού από εκεί που διαμένει, εκεί θα την καλέσουν. Στον τόπο που είναι εγγεγραμμένη. Στους εκεί καταλόγους, φαίνεται η μητέρα σου...Καλησπέρα
Το τί δηλώνει στην εφορία, ως διεύθυνση κατοικίας, κ.λπ. δεν παίζει ρόλο. Δεν ενδιαφέρει κανέναν και δεν το βλέπει και κανείς. Μετρά μόνο σε ποιόν εκλογικό κατάλογο είναι εγγεγραμμένη...
Αν κάνει έγκαιρα την αίτηση, ως ετεροδημότης, θεωρώ ότι θα μπορεί ν΄ απαλλαγεί και από εφορευτική επιτροπή...
Για δες, παρακάτω, και ψάξε το, αν θέλεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...