zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 12:57 Η zizi xatzi: #1 09-07-23 12:57 Τί γνώμη έχετε για παρόμοια συμβάντα; Διάβασα πρόσφατα περιστατικό για παρόμοιο περιστατικό, στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα.... Μου έτυχε κι εμένα, κάποιος με ψεύτικο προφίλ στο τικ τοκ,μ' ενοχλούσε συστηματικά, εγώ το άφησα για ένα 15ήμερο να τσουλήσει, και ξαφνικά άρχισε να ζητάει χρήματα.... Ρε άι σιχτιρ.... Μήπως έπρεπε να το καταγγείλω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Γιατί σίγουρα κάποια άλλη θα μπλέξει....
Τί γνώμη έχετε για παρόμοια συμβάντα; Διάβασα πρόσφατα περιστατικό για παρόμοιο περιστατικό, στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα.... Μου έτυχε κι εμένα, κάποιος με ψεύτικο προφίλ στο τικ τοκ,μ' ενοχλούσε συστηματικά, εγώ το άφησα για ένα 15ήμερο να τσουλήσει, και ξαφνικά άρχισε να ζητάει χρήματα.... Ρε άι σιχτιρ.... Μήπως έπρεπε να το καταγγείλω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Γιατί σίγουρα κάποια άλλη θα μπλέξει....