Δεν ξέρω ,απλά μου έκανε περιέργεια που στοχεύουν στον αλλοδαπό (και να λέμε την αλήθεια σαν να τον στοχοποιησαν πριν βγουν τα δεδομένα)
Με την υπόθεση στα γλυκά νερά έγινε το ίδιο ,επί 45 μέρες είχαν στοχοποιησει αλλοδαπούς ενώ η αστυνομία απέκρυπτε απ' τα ΜΜΕ πληροφορίες.....και εν τέλη κατέληξαν στον Μπάμπη
Επίσης μου φαίνεται περίεργη η ψυχραιμία του αγοριού της με όλη την φάση.Πουο ψύχραιμος που βγήκε η δικιά του για ποτό και δεν έδειξε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος για το που είναι ,με ποιους είναι ,αν είναι καλά κλπ κλπ
.Έχει κάνει τις ίδιες κινήσεις με τον Μπάμπη μέχρι στιγμής
1)Δήλωσε ο ίδιος εξαφάνιση
2) Άλλαξε φωτογραφία προφίλ σε πένθος
Σημείο κλειδί πιστεύω θα είναι οι πληροφοριών στο κινητό τηλέφωνο
ΥΓ: Κάτι κρύβεται από πίσω και δεν είναι απλά θέμα αρπαγής ,σεξουαλικής παρενόχλησης κλπ διαισθάνομαι
Νέα στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, έφεραν τον σύντροφό της στο αστυνομικό τμήμα για πληροφορίες. Στον ανακριτή η μητέρα της και ο 32χρονος.
www.reader.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουνίου 2023
@chester20080 και σχετικά με αλλά εγκλήματα από αλλοδαπούς κινείτε πολύ ύπουλα και έξυπνα για το μορφωτικό επίπεδο που έχει για να ξεγελάσει την αστυνομία μέχρι στιγμής
Ποιος πληρώνει τον δικηγόρο του ? Δλδ αυτός από πού βρίσκει τους πόρους για κάτι τέτοιο?
Συνήθης άλλοι αλλοδαποί έχουν πιαστεί και με γρήγορες διαδικασίες έχουν μπει μέσα .....εδώ σαν πολύ δεν το τραβάμε ?
Ποντάρω ότι η ιστορία έχει και άλλα άτομα μέσα και δεν είναι ο μπακλαντεσιανος ο κύριος δολοφόνος
Ίσως του την στήσανε ? Ήξεραν ότι βρέθηκε μαζί της ,οπότε εύκαιρια να καθαρίσουν την κοπέλα και να τραβήξουν την ιστορία προς τον αλλοδαπό