Εγώ, Χιμέλα, σαν καλός ισαποστάκιας, θα σου πω ότι η υποκρισία είναι αμοιβαία. Όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή είναι. Ναι, ο Έλληνας νοικοκυραίος κυρ - Παντελής θα δει με μεγαλύτερη επιείκεια τον Μίχο και γενικότερα τον Έλληνα (και τον λευκό) βιαστή και το αντίστοιχο θα κάνει με την εθνικότητα του θύματος [θα αδιαφορήσει (στην καλύτερη) αν αυτό είναι συγκεκριμένων αποχρώσεων και θρησκείας]
Από την άλλη, συνεχίζει να υφίσταται το γεγονός ότι αριστερές και -ειδικά- φεμινιστικές σελίδες κάνουν σαν το γεγονός με την Πολωνή να μην έχει συμβεί. Σύγκρινε την αντιμετώπιση της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη με αυτή της Ελένης Τοπαλούδη. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για κτήνη (πακιστανικό κτήνος στην πρώτη, ελληνο-αλβανικό στη δεύτερη), είναι η δική μου γνώμη - και το κυριότερο, η αλήθεια. Δες, τώρα, τη διαφορά στην αντιμετώπιση των δύο υποθέσεων από αριστερές και φεμινιστικές σελίδες.
Και επειδή παραπάνω αναφέρω την αλήθεια, η αλήθεια είναι πάνω από ιδεολογίες, έθνη, θρησκείες, φύλα και χρώμα δέρματος. Είναι καλό δε, να λέγεται που και που.