Είχα γνωρίσει έναν τύπο στο στρατό που ήταν ζιγκολό. Τον είχα στη μονάδα μου, ψηλός, νόστιμος αλλά αν ήμουν γυναίκα δεν θα τρελαινόμουνα.

Σαν στρατιώτης ήταν λουφαδόρος και χέστης, μηδέν παλικαριά, σαν άτομο καλό παιδί, σχετικά. Σε μια απ' τις πολλές βυσματικές άδειες που είχε πάρει έπεσε στο ίδιο καράβι επιστροφής με έναν ξάδερφό μου και του εξιστόρησε όλα τα μυστικά της δουλειάς.
Άλλο πράγμα ζιγκολό, άλλο "αρσενική πόρνη". Ο ζιγκολό κατάγεται από την εποχή του Καζανόβα και του Μαρκίσσιου Ντε Σαντ. Είναι η τέχνη της αποπλάνησης των πλουσίων κυριών της υψηλής κοινωνίας. Δεν πουλάς μόνο το κορμί σου, πουλάς έρωτα, συντροφικότητα, φιλία, τα πάντα. Είναι σχεδόν σαν να έχεις κανονική σχέση με τη διαφορά....
....ότι το ίδιο το κάνεις ταυτόχρονα σε 2 ή 3!
Το μόνο άγχος σου είναι μη σε τσακώσουν, τότε τα χάνεις όλα. Δεν μπορείς όμως να μπεις εύκολα στο χώρο γιατί είτε πρέπει να έχεις κολλητό ζιγκολό να σε προωθήσεις είτε να έχεις σημαντικό αρχικό κεφάλαιο να διαθέσεις και γνωριμίες. Η πληρωμή σου δεν είναι ποτέ "λεφτά" μετρητό, πάει ανάλογα με τις "ορμόνες" της κυρίας. Ο τύπος που τα κατάφερνε καλά, είχε γραμμένο στο όνομά του 4άρι στο Κεφαλάρι, ένα πλήθος από "δωράκια" και μία έκπληξη να τον περιμένει: Μία Πόρσε παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του!