Αμφιλεγόμενο αυτό. Είμαι σε μια περιοχή της αθήνας, και στο σχολείο μου υπάρχουν σε μια τάξη 30 παιδιών, 4 Έλληνες πλήν εμένα.
Δε γνωρίζουν καν να διαβάζουν. Τόνο δεν εχω δει ποτέ, ουτε ιστορία γνωρίζουν, ουτε της χώρας τους ουτε της χώρας μας.
Ευτυχώς οι περισσότεροι είναι ψυχές και δεν ενοχλούν κανέναν και κοιτάν τον εαυτό τους
Απορώ όμως, σε ποιά άλλη χώρα πηγαίνει πρωθυπουργός σε γειτονική χώρα να κάνει προεκλογικό λόγο, και πλην αυτού, να λέει οτι οι εθνικοί τους ήρωες ήτανε της χώρας του ομιλητή, και αντί να τον διώχνουν κλωτσιδόν, τον χειροκροτάνε κιόλας... Γιατι είμαι σίγουρος οταν οι εθνικοί μας ήρωες κυνηγόντουσαν και σφαζιόντουσαν απο τουρκοαλβανούς, κυματίζοντας μια λευκή και γαλανή σημαία, μιλώντας ελληνικά, τιμώντας την ελληνικη ορθόδοξη θρησκεία, θα λέγανε "ο αγώνας που έκανα ητανε για την αλβανία"... Τι να πείς :/
Τι κατάντια είναι αυτή.. Πώς δεχόμαστε τέτοια ασέβεια και ωμή ύβρις στα μούτρα μας; Ποιο είναι το μέλλον μας;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2024
Παραπολιτικά - Την ώρα που οι παρευρισκόμενοι περίμεναν να ξεκινήσει η ομιλία του Ράμα, σημειώθηκαν ορισμένες μικροκλοπές πορτοφολιών στο κλειστό Γαλατσίου
www.parapolitika.gr
καποια αστεια γραφουν τον εαυτο τους