Niyia
Διάσημο μέλος

'Εχετε ακούσει περιπτώσεις σχέσεων που συνεχίστηκαν με επιτυχία μετά την επανασύνδεση?
Θεωρείτε ότι μία επανασύνδεση είναι εντελώς καμμένο χαρτί καθώς, ως γνωστόν, αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά, ή υπάρχουν ελπίδες?
Παίζει ρόλο η διάρκεια της σχέσης?
Έχει σημασία το χρονικό διάστημα που έχουν μείνει χώρια τα 2 άτομα για την επιτυχία της επανασύνδεσης?
Κ τέλος, αν π.χ. καποιο ζευγαρι χωρίζει κ τα ξαναβρίσκει κάθε τρεις κ λίγο,
αυτό λέει κάτι για την σχέση ή μήπως είναι απλά αδυναμία τους επειδή έχουν συνηθίσει ο ένας τον άλλον & δεν μπορούν να το αποφασίσουν οριστικά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Δυστυχώς απο αυτα που εχω δει υποστηρίζω οτι αν σπάσει το γυαλί....,
δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος και τα λάθη που ήταν τόσο σημαντικά για να ερθει ο χωρισμός δύσκολα διορθώνονται.
Τώρα οι σχέσεις που καθε τρεις και λίγο χωρίζουν πιστευω πως υπάρχουν κενα στην σχέση, σε κάτι δεν γεμίζει ο ένας τον άλλον,δεν υπάρχει αυτη η χημεία που λέμε μεταξύ των ατόμων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι πιο δυσκολα ξεπερνάς και αυτά που σε οδήγησαν στο χωρισμό αλλά πολύ περισσότερο αυτά που ακολουθούν...

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα για τις περιπτώσεις όπου χώρισαν μια φορά μόνο και μετά είπαν να κάνουν άλλη μια προσπάθεια νομίζω ότι το αν θα πετύχει ή οχι εξαρτάται από τους λόγους και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ο χωρισμός. Τα λαθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο. (και έτσι που πάω σε λίγο θα πάρω το όσκαρ αφέλειας του φόρουμ...)

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος αλλά κυρίως είναι το πως αισθάνεται και τι του λέει η καρδιά του.... η καρδιά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα γιατί είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μένουν με απωθημένα και να διερωτώνται στη ζωή τους "τι θα γινόταν αν...."
Με αυτό το σκεπτικό προχώρησα ως σήμερα στη ζωή μου και μια τέτοια επανασύνδεση με έχει κάνει πλέον πολύ ευτυχισμένη.... παντρεμένη πλέον μαζί του και με ένα μωρό 11 ημερών στην αγκαλιά μου

Niyia
Διάσημο μέλος

Καταρχήν, δεν έχω κανέναν γνωστό/ή που να επανασυνθέθηκε κ να λειτούργησε.
Κ εγώ δε πιστεύω πως μπορεί να λειτουργήσει μία σχέση η οποία για κάποιον λόγο είχε διακοπεί στο παρελθόν. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει υπάρχει πάντα κάποιος λόγος, δεν λέω ότι έφταιγε ο ένας ή ο άλλος, τις περισσότερες φορές φταίνε κ οι 2. Απλά, πιστεύω πως αν κάτι φταίει στη σχέση δεν αλλάζει, καθώς κ οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Κ καλό είναι να βλέπουμε μπροστά κ να ζούμε νέες καταστάσεις & εμπειρίες κ να μη στεκόμαστε στο παρελθόν.
Όσον αφορά τη διάρκεια της σχέσης, αν μια σχέση ήταν μακρόχρονη κ σταμάτησε...πάει να πει ότι δοκιμάστηκε σε πολλά τόσα χρόνια κ απέτυχε. Γτ να την ξαναδοκιμάσουμε? Επίσης, το ότι χωρίζουν συνέχεια κ τα ξαναφτιάχνουν, αυτό κ μόνο δηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλα...δεν είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό για να συνεχιστεί?

Από την άλλη, η ζωή είναι απρόβλεπτη...

... και μια τέτοια επανασύνδεση με έχει κάνει πλέον πολύ ευτυχισμένη.... παντρεμένη πλέον μαζί του και με ένα μωρό 11 ημερών στην αγκαλιά μου![]()
αχ, τι γλυκό....

Αρα δεν υπαρχει κανονας στο αν μπορει μια επανασυνδεση να ειναι αποτυχημενη ή οχι.
Προσωπικα εαν χωριζα απο μια κοπελα και καταλαβαινα οτι την θελω ακομα και οτι μπορω να ειμαι μαζι της αφηνοντας τα οποια "καταλοιπα" πισω μου τοτε ναι θα αναζητουσα την επασυνδεση.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Klaus
Διάσημο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αρκετές φορές έχω ακούσει για άλλες σχέσεις και έχει ειπωθεί και για δική μου σχέση, ότι το timing δεν ήταν καλό, γιατί πχ είσαι σε μια ηλικία που ψάχνεσαι, ενώ τελικά η σχέση που είχες θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Όσον αφορά τα ζευγάρια που χωρίζουν και μετά τα ξαναβρίσκουν συνέχεια, μάλλον πρόκειται για αδύναμους χαρακτήρες και πιστεύω οτι τα ξαναβρίσκουν γιατί δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους. Είναι προτιμότερο να χωρίζει κανείς και να μένει αξιοπρεπής παρά να δημιουργείται αυτός ο φαύλος κύκλος που μόνο πόνο προσφέρει.

2ον πιστεύω πως η επανασυνδέσεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αποτυχία. Η ξαναζεσταμένη φασολάδα ποτέ δεν είναι τόσο γευστική όσο η "πρωτομαγειρεμένη" και ειδικά αν την ξαναζεστάνεις μετά από καιρό και στην αρχή δεν καταλάβεις ότι έχει ξυνίσει η γεύση της, θα το καταλάβεις όταν σε πιάσει κόψιμο (pardon my french!)

BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσον αφορά τα ζευγάρια που χωρίζουν και μετά τα ξαναβρίσκουν συνέχεια, μάλλον πρόκειται για αδύναμους χαρακτήρες και πιστεύω οτι τα ξαναβρίσκουν γιατί δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους. Είναι προτιμότερο να χωρίζει κανείς και να μένει αξιοπρεπής παρά να δημιουργείται αυτός ο φαύλος κύκλος που μόνο πόνο προσφέρει.
Συμφωνώ 100%!!!!

dimitris athens
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

- ..ποτέ..
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ συμφωνώ 100%. Στο κάτω κάτω τις γραφής τι μπορεί να σου προσφέρει ένα ξαναζεσταμένο φαί όταν εκεί έξω υπάρχουν τόσα ανεξερεύνητα πλάσματα?
Εγώ πάντως, θα διάλεγα ξαναζεσταμένη φασολάδα, αντί να διαλέξω αγκινάρες.....

io-io
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως, θα διάλεγα ξαναζεσταμένη φασολάδα, αντί να διαλέξω αγκινάρες.....![]()
LOL

Neraida
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως, θα διάλεγα ξαναζεσταμένη φασολάδα, αντί να διαλέξω αγκινάρες.....![]()
Ε σορρυ αλλα το παιδι εχει απολυτο δικιο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.