Ophelia
Διάσημο μέλος

Xρόνια ;; ! To ακριβώς αντίθετο ! 'Αμα περάσουν χρόνια, ο άλλος σε ξεχνάει και δημιουργεί νέα σχέση ή σε ξεχνάει με τον καιρό.
...ή με το πέρασμα των χρόνων διαγράφει τα αρνητικά της σχέσης και κρατάει μόνο τις καλές στιγμές και αναμνήσεις (ναι, το κάνουμε αυτό το κακό οι άνθρωποι) και εξιδανικεύει την προηγούμενη σχέση. Ειδικά αν έχει μείνει και ένα τόσο δα φυτιλάκι αναμένο, με το πέρασμα τον χρόνων μπορεί να οδηγήσει σε επανασύνδεση...ειδικά αν δεν έχει περάσει στο ενδιάμεσο από τις ζωές τους κάτι δυνατό.

Το αν θα κρατήσει βέβαια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poyka
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο πιστευω. Ο λογος που χωριζει ενα ζευγαρι, ο ιδιος θα τους ξαναχωρισει σε λιγο καιρο(ακομα κι αν ειναι 3 χρονια ή και 3 μηνες)
Αμα ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλα, οι συμπεριφορες αλλαζουν οι χαρακτηρες οχι, εφοσον λοιπον εχουν χωρισει και εχουν βρει τους εαυτους τους κι εχουν γεμισει με εμπειριες γυρνουν και οι δυο εκει που ενιωσαν καλυτερα, για ναραξουν, ναχουν το λιμανακι τους.
Ποτε μην λες ποτε..
Νίκος Χελιώτης
Νεοφερμένο μέλος

Ορμώμενη από τις προσωπικές μου εμπειρίες νιώθω ότι οι επανασυνδέσεις συνήθως δύσκολα πετυχαίνουν. Δυστυχώς δεν φτάνει να μόνο να νοιάζεσαι και να αγαπάς τον άλλον. Αν διαπιστώσεις ότι ο άλλος δεν έχει επενδύσει σε σένα συναισθηματικά, αλλά απλά δεν μπορεί να είναι μόνος του, δεν το αντέχεις και φεύγεις. Για μένα το ζητούμενο είναι να εξελίσσομαι μέσα από τη σχέση, να θαυμάζω το σύντροφό μου, να είμαι δίπλα του. Θέλω όμως να νιώθω ότι και για κείνον ειμαι κάτι πολυ σημαντικό και όχι λύση ανάγκης, δεκανίκι, ή καλή περίπτωση. Το ζητούμενο στη ζωή μας είναι να προχωράμε, να ωρμάζουμε, να γινόμαστε καλύτεροι. Επομένως τελικά μένουμε με εκείνους που έχουν το ίδιο αξιακό σύστημα με μας, τις ίδιες προτεραιότητες. ΓΙ'αυτό είμαστε οι επιλογές μας................
Έχω την αίσθηση,ότι είσθε κυρία αν δεν κάνω λάθος.Λοιπόν κυρία εγώ είμαι πλέον οπτιμιστής,και πιστεύω και στήν μετάνοια και στίς πολλές φορές ,καλές προθέσεις των ανθρώπων,αλλά κυρίως στήν Θεία Πρόνοια και στό ανεξερύνητο σχέδιο του Θεού γιά΄μας.Έπειτα με την επίδραση αλλήλων,των συντρόφων και καλή διάθεση, πολλά είναι δυνατόν να διευθετηθούν.Σας χαιρετώ με πολλή αγάπη. Il Dio con te. Ciao.Ποτε μην λες ποτε..

pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο μεταξύ, όσο θα βασανίζεστε κι οι δύο, κάπου θα βρεθεί το τρίτο πρόσωπο που θα λύσει το δίλλημα σας. Αν δεν ταιριάζεις με κάποιον αλλά τον θέλεις γιατί να τον χωρίσεις? Βγάζεις το άχτι μαζί του, και πάς παρακάτω-με άλλον..
Ερωτοθεωρία by pote ksana-παθούσα.

είμαστε οι επιλογές μας................

Γι' αυτό πρέπει να παλέψουμε με τον εαυτό μας και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θέλουμε. Μόνο τότε θα το βρούμε.
Νίκος Χελιώτης
Νεοφερμένο μέλος

Σας έγραψα και τις προάλλες,τα ζευγάρια που έ χουν αναφορά άνωθεν,ακόμη και μετά από μιά μεγάλη δοκιμασία,είναι δυνατόν να τα ξαναβρούνε.Θάρρος παιδιά,καλή καρδιά.
Neraida
Επιφανές μέλος

Το θεμα ειναι κατα ποσο ειμαστε διατεθημενοι να συμβιβαστουμε με κατι λιγοτερο απο ο,τι ειχαμε...
paschouale
Νεοφερμένο μέλος

Katerina Kechaya
Νεοφερμένο μέλος

Η επανασύνδεση, είναι πολύ ζόρικη ιστορία. Είναι χίλιες φορές πιο ζόρικη από το να ξεκινάς κάτι νέο. Φοβάσαι διπλά, αγχώνεσαι διπλά, ευτυχώς αρκετές φορές προσπαθείς και διπλά.

Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει ουσία σε αυτό το παιχνίδι, εάν η απόφαση του "γυρισμού" είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη. Και πράγματι θα συμφωνήσω με ορισμένους που έγραψαν, πως ίσως χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να γίνει αυτό. Πρέπει πρώτα να στρέψεις τον προβολέα μέσα σου. Να αναρωτηθείς, γιατί πόνεσες, γιάτι πληγώθηκες και πλήγωσες, γιατί επέτρεψες σε κάτι όμορφο να χαθεί. Αν δε βρεθούν αυτές οι απαντήσεις και 4792042 επανασυνδέσεις να κάνεις, θα καταλήγεις στα ίδια αδιέξοδα.
Το πρώτο βήμα λοιπόν η αναγνώριση. Η διαλεύκανση ας πούμε.
Δύο είναι, να καταλάβεις ποια από τα προηγούμενα μπορείς πράγματι να αλλάξεις. Και εσύ και ο άλλος βέβαια. Μετά επιστρέφεις και τα βάζεις στο τραπέζι. Τα συζητάς, ξανά και ξανά. Μέχρι να τα καταλάβετε και οι δύο. Σε αυτές τις φάσεις δε χωράνε εγωισμοί και ψευτοπερηφάνιες. Γυρνάς γιατί αγαπάς τον άλλον και ο άλλος ωφείλει να επιστρέφει επίσης για τον ίδιο λόγο. Αν οι λόγοι δεν "ταυτίζονται" επίσης δε θα πετύχει. Οι επανασυνδέσεις, δείχνουν το "καλό" τους πρόσωπο, όταν κυριαρχεί η αγάπη. Η αγάπη και η κοινή προσπάθεια. Προσπάθεια για να αφεθούν πίσω τα λάθη του παρελθόντος και για να μη στοιχιώνουν το παρόν και το μέλλον σε κάθε πρώτη ευκαιρία. Θέλει πολλά κιλά αρχίδια και ακόμα περισσότερα κιλά ψυχής για να το κάνεις και να πετύχει. Αν όμως πετύχει, τότε μάλλον θα είσαι ευτυχισμένος για καιρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν αυτό όντως ισχύει ή αν απλώς κάποιοι χαρακτήρες νιώθουν καλύτερα με το να ζουν τα τρελά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που προκαλεί ο χωρισμός και η επανασύνδεση. Και δεν ξέρω κιόλας τελικά πόσο χωρίζουν καν, αυτοί που τα ξαναβρίσκουν - χωρίζουν όντως ή απλώς παραμυθιάζονται πως χώρισαν, αλλά κάθε κύτταρο της ψυχής και του κορμιού τους είναι ακόμα στον άλλον και μόνο εικονικά δηλώνουν πως ..κοιτάνε μπροστά; Γιατί εγώ, όταν ήθελα πραγματικά να χωρίσω, ο άλλος δεν μπορούσε με τίποτα να με γυρίσει πίσω.. ενώ όταν δεν ήθελα, ένα οτιδήποτε, όσο μικρό κι αν ήταν, ήταν ικανό να ξανανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας και να οδηγήσει στην επανένωση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Παιδια, ακουστε και την δικια μου περιπτωση!! Εκανα κολλητη παρεα με μια κοπελα για κανα 6μηνο (μιλουσαμε π.χ 6 ωρες την ημερα συνεχως), με ελεγε οτι ειμαι το κλτερο αγορι που εχει γνωρισει κλπ (στα 16 μας ολα αυτα!) και τελικα μετα απο αυτο το 6μηνο, τα φτιαχνουμε για εναν μηνα! Αλλα σε αυτον τον μηνα βρεθηκαμε μολις 1 φορα (πιεσμενο προγραμμα) και ουτε καν φιλιθηκαμε! Και τελικα ειπε η κοπελα οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου αλλα θελει να μεινουμε φιλοι..τελικα δεν μειναμε φιλοι και για 1μιση χρονο μου μιλουσε μονο αυτη ανα διαστηματα (π.χ πρωτοχρονια μου εστειλε καλη χρονια, στα γενεθλια μου, στην γιορτη μου)..τις προαλες τις εστειλα εγω μυνημα για την γιορτη της και μιλησαμε απο μηνυματα καμια ωρα και διεκρινα απο αυτην πολλα αθωα κοπλιμεντα, κυριως για την δυναμικη μου επειδη περναω μια δυσκολη φαση που λιγο πολυ ολοι την μαθανε! Και σκεφτομουν αν αξιζει να την ξαναπροσεγγισω!! Τι λετε?? (ουσιαστικα δεν ζησαμε ΤΙΠΟΤΑ μαζι, αρα ισως να μην ειναι καν επανσυνδεση ...ηταν πλατωνικη η σχεση μας με πολυ δυνατα συναισθηματα ομως!!)
Κοίτα, σε πρώτη φάση μπορείς να της ζητήσεις να πάτε για έναν φιλικό καφέ να τα πείτε από κοντά και βλέπεις πως θα πάει.Μπορεί αν βρεθείτε να ξενερώσεις και να αποφασίσεις ότι δεν θέλεις επανασύνδεση!Πάντως το ότι σου έκανε αυτά τα κοπλιμέντα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε βλέπει ερωτικά.Δεν αποκλείεται να στα είπε σε φιλικό επίπεδο.Αν όντως πιστεύεις ότι αξίζει σαν κοπέλα, ξεκίνα από έναν αθώο καφέ και βλέπεις αντιδράσεις.

Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Να κρατήσεις ισορροπίες όσο μπορείς (δείχνοντας ενδιαφέρον, αλλά χωρίς παράλληλα να δώσεις την εντύπωση οτι "καίγεσαι" να ξεκινήσετε πάλι εκεί που το αφήσατε) και τα υπόλοιπα θα έρθουν (ή δεν θα έρθουν) μόνα τους

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

@keepdreaming Και ναι, της εστειλα μηνυμα να παμε για καφε και δεχτηκε! Ειπε οτι και αυτη θελει πολυ να παμε!! Εγω που αισθανομαι οτι θελω επανασυνδεση, πως να φερθω?? Αν εχετε κανα tip για το τι να κανω και τι να μην κανω θα σας ημουν ευγνομων!
Σε γενικές γραμμές να είσαι ψύχραιμος και χαλαρός .
Να μην φανείς κολλημένος(ή έστω να μην δείξεις εξ αρχής ότι επιθυμείς επανασύνδεση) .
Έχει περάσει τόσος καιρός , οπότε θα έχετε να πείτε πολλά πράγματα .
Πιστεύω πως από τα λεγόμενά της θα καταλάβεις αν θέλει και αυτή.
Α και να μην ξεχάσετε να πάτε καμιά βολτίτσα

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.