Με τους περισσότερους φίλους που έχω στο facebook και σαν επαφές στο msn γνωριζόμαστε in real life. Κάποιοι από αυτούς μένουν σε άλλες πόλεις, είτε λόγω σπουδών, είτε λόγω δουλειάς και μέσω facebook και msn μπορούμε και κρατάμε μια καθημερινή επαφή, εικονική βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που μας κρατάει κοντά.
Με τους ελάχιστους που έχω σας επαφές σε facebook/msn και δεν γνωριζόμαστε από κοντά, μιλάμε σχετικά συχνά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διαγράψω κάποιον.
Σχετικά με τις photos, έχω ξαναπεί ότι δε με ενδιαφέρει πολύ το αν θα τις δει κάποιος, ακόμα και αν είναι άγνωστος ή δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις. Άλλωστε προσέχω το τι photos βάζω στο profile μου.
Στο θέμα τώρα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να κρατάς διαδυκτιακή σχέση με κάποιον που μια στις τόσες σου λέει ένα γειά στο msn ή σου αφήνει ένα comment στο facebook, ενώ τον έχεις για μεγάλο χρονικό διάστημα στις επαφές σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.