Neraida
Επιφανές μέλος

Φφφφφφ, αυτοι οι 30+ γινονται ανυποφοροι![]()
βρε ουστττττ!!!!

απλα δεν παρακολουθουσα τις εξελιξεις!! τι να κανω?!

εδω, για κατι χρονια ειχα να ανοιξω το μουσουνου!!

μαισπεις και φεισμπουκ θα ηξερα????!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Οπως θα λεγα στη γιαγια μου..σαν να στελνεις γραμμα στον υπολογιστη![]()
ακομα λιγο και θα σε βγαλω αναφορα !

με προσβαλλεις βαναυσα!!!!κακουργααααα!!!

(ακου εκει, οπως θα ελεγε στη γιαγια της!!!!!!!)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Με τους ελάχιστους που έχω σας επαφές σε facebook/msn και δεν γνωριζόμαστε από κοντά, μιλάμε σχετικά συχνά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διαγράψω κάποιον.
Σχετικά με τις photos, έχω ξαναπεί ότι δε με ενδιαφέρει πολύ το αν θα τις δει κάποιος, ακόμα και αν είναι άγνωστος ή δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις. Άλλωστε προσέχω το τι photos βάζω στο profile μου.
Στο θέμα τώρα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να κρατάς διαδυκτιακή σχέση με κάποιον που μια στις τόσες σου λέει ένα γειά στο msn ή σου αφήνει ένα comment στο facebook, ενώ τον έχεις για μεγάλο χρονικό διάστημα στις επαφές σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Simel
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι το msn, facebook και όλα αυτά έχουν αρχίσει να μου την δίνουν...λες και δεν υπάρχει το τηλέφωνο..μιλάω με διαφόρους ανθρώπους που είχα χαθεί η οτιδήποτε και λέω από μέσα μου, μα καλά ένα απλό add μας έκανε να ξαναμιλήσουμε ?τραγικό…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.