Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ανάλογα τους λογαριασμούς που έκανά τον προηγούμενο χρόνο μου δίνουν και μια αναλογη δωροεπιταγή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τι να πω ... εμενα οσες φορες μου εκανα προταση για επιδότηση ... μου ειπαν οτι θα επρεπε να μεινω ενα χρονο υποχρεωτικα ακομή ... Αν δεν το δεχόμουν θα εμπένα στο αντιστοιχο προνομιακό πρόγραμμα ...
οχι εμένα μου έστελναν την δωροεπιταγή και στην κοσμοτε και στην τιμ και πήγαινα και ανανέωνα την συσκευή μου χωρίς να με αναγκάσουν να μείνω ένα χρόνο ακόμα.
Μήπως είναι αλλο αυτη η επιδότηση που λέτε εσείς??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από bunny:οχι εμένα μου έστελναν την δωροεπιταγή και στην κοσμοτε και στην τιμ και πήγαινα και ανανέωνα την συσκευή μου χωρίς να με αναγκάσουν να μείνω ένα χρόνο ακόμα.
Μήπως είναι αλλο αυτη η επιδότηση που λέτε εσείς??
δωροεπιταγη; μηπως εννοεις ενα χαρτη α4 που ελεγε μεχρι της χ του ταδε μηνα σας δινουμε την δυνατοτητα να αλλαξετε συσκευη και σας κανουμε ψ ευρω μειωση;
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:δωροεπιταγη; μηπως εννοεις ενα χαρτη α4 που ελεγε μεχρι της χ του ταδε μηνα σας δινουμε την δυνατοτητα να αλλαξετε συσκευη και σας κανουμε ψ ευρω μειωση;
στην ΤΙΜ έτσι είναι στην κοσμοτε δεν θυμάμαι,
άλλο είναι αυτό που λέω εγώ??

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Επισης, λογικο ειναι πως καμμια επιχειρηση ο,τι και να προσφερει δε γινεται να βγαινει χαμενη, παρα μονο κερδισμενη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

πχ: 120 ευρώ αναβάθμιση, το διαιρείς με 12, κάνει 10 ευρώ, και αυτό βγαίνει από το μηνιαίο πάγιο σου.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κάτι παρόμοιο έχουν όλες οι εταιρίες, π.χ. η vodafone σου δίνει 20% πίσω ...πχ: 120 ευρώ αναβάθμιση, το διαιρείς με 12, κάνει 10 ευρώ, και αυτό βγαίνει από το μηνιαίο πάγιο σου.![]()
Υ.γ.: "Πλάκα έχει" πως αλλάζουν οι απόψεις σε βάθος χρόνου. Κάποτε θεωρούσα τις επιδοτήσεις ως κάτι το "κακό" ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.