Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 12 Απριλίου 2023 στις 15:08 Ο Scandal έγραψε: #1 12-04-23 15:08 Τελευταία εγώ κι άλλοι πολλοί λαμβάνουμε SMS (όχι e-mail!) απάτη από αριθμούς που ξεκινάνε από +33. Εγώ λαμβάνω και καλά για να πληρώσω το Netflix με link απάτη και άλλοι για ΕΛΤΑ έχω δει. Που βρήκαν τα τηλέφωνά μας; Τα SMS είναι στα ελληνικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 12 Απριλίου 2023 στις 16:17 Η Himela έγραψε: #2 12-04-23 16:17 Πρώτα από όλα πρέπει να μπείτε όλοι στο μητρώο 11. Πώς θα προστατευτούμε από ενοχλητικά τηλεφωνήματα με προωθητικούς σκοπούς Προς ενημέρωση όλων: Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τον αριθμό μας (κινητό ή σταθερό) από τα μητρώα που χρησιμοποιούνται από εταιρείες για προωθητικούς σκοπούς προϊόντων ή υπηρεσιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία στην οποία είμαστε συνδρομητές με το κινητό ή το... www.e-steki.gr Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2024 στις 22:18 Ο Paladin έγραψε: #3 20-07-24 22:18 αν το σηκώσεις τι συμβαίνει ; Μίλαν στα Αγγλικα προφανώς, σε κάνου προσφορες; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Antonia Alexandra Wonderkid Angelikaaa fourkaki eukleidhs1821 charmander Paladin Scandal camil chester20080 American Economist fmarulezkd Memetchi giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελευταία εγώ κι άλλοι πολλοί λαμβάνουμε SMS (όχι e-mail!) απάτη από αριθμούς που ξεκινάνε από +33. Εγώ λαμβάνω και καλά για να πληρώσω το Netflix με link απάτη και άλλοι για ΕΛΤΑ έχω δει. Που βρήκαν τα τηλέφωνά μας; Τα SMS είναι στα ελληνικά.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 12 Απριλίου 2023 στις 16:17 Η Himela έγραψε: #2 12-04-23 16:17 Πρώτα από όλα πρέπει να μπείτε όλοι στο μητρώο 11. Πώς θα προστατευτούμε από ενοχλητικά τηλεφωνήματα με προωθητικούς σκοπούς Προς ενημέρωση όλων: Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τον αριθμό μας (κινητό ή σταθερό) από τα μητρώα που χρησιμοποιούνται από εταιρείες για προωθητικούς σκοπούς προϊόντων ή υπηρεσιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία στην οποία είμαστε συνδρομητές με το κινητό ή το... www.e-steki.gr Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2024 στις 22:18 Ο Paladin έγραψε: #3 20-07-24 22:18 αν το σηκώσεις τι συμβαίνει ; Μίλαν στα Αγγλικα προφανώς, σε κάνου προσφορες; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πρώτα από όλα πρέπει να μπείτε όλοι στο μητρώο 11. Πώς θα προστατευτούμε από ενοχλητικά τηλεφωνήματα με προωθητικούς σκοπούς Προς ενημέρωση όλων: Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τον αριθμό μας (κινητό ή σταθερό) από τα μητρώα που χρησιμοποιούνται από εταιρείες για προωθητικούς σκοπούς προϊόντων ή υπηρεσιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία στην οποία είμαστε συνδρομητές με το κινητό ή το... www.e-steki.gr
Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2024 στις 22:18 Ο Paladin έγραψε: #3 20-07-24 22:18 αν το σηκώσεις τι συμβαίνει ; Μίλαν στα Αγγλικα προφανώς, σε κάνου προσφορες;