Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.034 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2022 στις 00:50 Ο Skiyo έγραψε: #21 28-10-22 00:50 Εγώ τόσα χρόνια που έχω email δεν μου έχει έρθει κάτι παρά μόνο προειδοποιήσεις για τις απάτες μέσα από το e-banking της τράπεζας μου, αλλά στο messenger και Instagram μου στέλνουν συχνά "ξένες" με ύποπτα μυνήματα στα ελληνικά από το Google translate και από κάτω έχει ένα λινκ. Εκεί θέλει προσοχή και εγώ συνήθως διαγράφω τις συνομιλίες, μπλοκάρω τους χρήστες και μετα δεν δίνω παραπάνω σημασία. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.004 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2022 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #22 28-10-22 09:04 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @Scandal @giannhs2001 @akikos Το είδος της επίθεσης λέγεται session hijacking Ψάξτε επίσης και BeEF framework @Πουπουλίνα + What Happens if You Click on a Phishing Link? [Plus, Ways to Prevent it] | Warren Averett CPAs & Advisors So, what happens if you click on a phishing link? Depending on your specific situation, a few different things can happen, such as breaches to your network or malware installation. warrenaverett.com Click για ανάπτυξη... Δεν φορτωσε ποτε ομως .Δεν μπηκα σε κανενα σαιτ.Κατι το εμποδιζε.Φορτωνε..φορτωνε..πουθενα δεν μπηκε και το εκλεισα.Και στην διωξη που επικοινωνησαμε τυο ειπα και μου ειπε δεν μπορει να ξερει να κανω σαρωση απο οτι καταάβα.Εκανα και δεν βρεθηκε καμια απειλη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.881 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2022 στις 12:37 Ο juste un instant: #23 02-11-22 12:37 Όλο διαγράφω μηνύματα... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Ο akikos έγραψε: #24 23-11-22 07:55 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 08:08 Ο Scandal έγραψε: #25 23-11-22 08:08 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Click για ανάπτυξη... Καλοφάγωτα! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:09 Ο palio_melos: #26 23-11-22 12:09 Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί". Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal camil Unboxholics Ωρορα chester20080 Εχέμυθη Γιάνννης Δ. fmarulezkd Μαυρίκιος Wonderkid jj! nucomer Δροσουλίτης fourkaki User2350 charmander Memetchi giannhs2001 ggl ΘανάσοςG4 Στεφανος56 J.Cameron American Economist theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τόσα χρόνια που έχω email δεν μου έχει έρθει κάτι παρά μόνο προειδοποιήσεις για τις απάτες μέσα από το e-banking της τράπεζας μου, αλλά στο messenger και Instagram μου στέλνουν συχνά "ξένες" με ύποπτα μυνήματα στα ελληνικά από το Google translate και από κάτω έχει ένα λινκ. Εκεί θέλει προσοχή και εγώ συνήθως διαγράφω τις συνομιλίες, μπλοκάρω τους χρήστες και μετα δεν δίνω παραπάνω σημασία.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.004 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2022 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #22 28-10-22 09:04 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @Scandal @giannhs2001 @akikos Το είδος της επίθεσης λέγεται session hijacking Ψάξτε επίσης και BeEF framework @Πουπουλίνα + What Happens if You Click on a Phishing Link? [Plus, Ways to Prevent it] | Warren Averett CPAs & Advisors So, what happens if you click on a phishing link? Depending on your specific situation, a few different things can happen, such as breaches to your network or malware installation. warrenaverett.com Click για ανάπτυξη... Δεν φορτωσε ποτε ομως .Δεν μπηκα σε κανενα σαιτ.Κατι το εμποδιζε.Φορτωνε..φορτωνε..πουθενα δεν μπηκε και το εκλεισα.Και στην διωξη που επικοινωνησαμε τυο ειπα και μου ειπε δεν μπορει να ξερει να κανω σαρωση απο οτι καταάβα.Εκανα και δεν βρεθηκε καμια απειλη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.881 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2022 στις 12:37 Ο juste un instant: #23 02-11-22 12:37 Όλο διαγράφω μηνύματα... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Ο akikos έγραψε: #24 23-11-22 07:55 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 08:08 Ο Scandal έγραψε: #25 23-11-22 08:08 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Click για ανάπτυξη... Καλοφάγωτα! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:09 Ο palio_melos: #26 23-11-22 12:09 Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί". Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal camil Unboxholics Ωρορα chester20080 Εχέμυθη Γιάνννης Δ. fmarulezkd Μαυρίκιος Wonderkid jj! nucomer Δροσουλίτης fourkaki User2350 charmander Memetchi giannhs2001 ggl ΘανάσοςG4 Στεφανος56 J.Cameron American Economist theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @Scandal @giannhs2001 @akikos Το είδος της επίθεσης λέγεται session hijacking Ψάξτε επίσης και BeEF framework @Πουπουλίνα + What Happens if You Click on a Phishing Link? [Plus, Ways to Prevent it] | Warren Averett CPAs & Advisors So, what happens if you click on a phishing link? Depending on your specific situation, a few different things can happen, such as breaches to your network or malware installation. warrenaverett.com Click για ανάπτυξη... Δεν φορτωσε ποτε ομως .Δεν μπηκα σε κανενα σαιτ.Κατι το εμποδιζε.Φορτωνε..φορτωνε..πουθενα δεν μπηκε και το εκλεισα.Και στην διωξη που επικοινωνησαμε τυο ειπα και μου ειπε δεν μπορει να ξερει να κανω σαρωση απο οτι καταάβα.Εκανα και δεν βρεθηκε καμια απειλη.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.881 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2022 στις 12:37 Ο juste un instant: #23 02-11-22 12:37 Όλο διαγράφω μηνύματα... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Ο akikos έγραψε: #24 23-11-22 07:55 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 08:08 Ο Scandal έγραψε: #25 23-11-22 08:08 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Click για ανάπτυξη... Καλοφάγωτα! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:09 Ο palio_melos: #26 23-11-22 12:09 Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί". Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal camil Unboxholics Ωρορα chester20080 Εχέμυθη Γιάνννης Δ. fmarulezkd Μαυρίκιος Wonderkid jj! nucomer Δροσουλίτης fourkaki User2350 charmander Memetchi giannhs2001 ggl ΘανάσοςG4 Στεφανος56 J.Cameron American Economist theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Ο akikos έγραψε: #24 23-11-22 07:55 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 08:08 Ο Scandal έγραψε: #25 23-11-22 08:08 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Click για ανάπτυξη... Καλοφάγωτα! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:09 Ο palio_melos: #26 23-11-22 12:09 Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί". Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal camil Unboxholics Ωρορα chester20080 Εχέμυθη Γιάνννης Δ. fmarulezkd Μαυρίκιος Wonderkid jj! nucomer Δροσουλίτης fourkaki User2350 charmander Memetchi giannhs2001 ggl ΘανάσοςG4 Στεφανος56 J.Cameron American Economist theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 08:08 Ο Scandal έγραψε: #25 23-11-22 08:08 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Click για ανάπτυξη... Καλοφάγωτα! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:09 Ο palio_melos: #26 23-11-22 12:09 Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί". Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:09 Ο palio_melos: #26 23-11-22 12:09 Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί".
Μέχρι τώρα έχω την τιμή να παίρνω μόνο το "Εθνική Τράπεζα: η κάρτα σας έχει μπλοκαριστεί" (που το έπαιρνα και όταν δεν είχα εθνική) και το "ΕΛΤΑ: το δέμα σας πρέπει να παραδοθεί".