dimitral
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bazooka
Νεοφερμένο μέλος

Καλα, αυτο με ελυωσε. (στα γελια)
Επετρεψε φιλε μου ομως να σου πω παναγια μου, απο πολυ νωρις αγγιξες την σοφια, εσυ θα'πρεπε να εισαι οχι στα εικοσι αλλα στα εβδομηντα....

Εντος θεματος, αγαπη σιγουρα ειναι οτι οριζει ο καθενας μας αλλα εμενα με καλυπτει η επιστημονικη εξηγηση. (περι απλης χημικης αντιδρασεως η οποια διαρκει οσο περιπου χρονο χρειαζεται ενα παιδι να παει απο βρεφος μεχρι να πρωτοπερπατησει μπλαμπλακτλ) Απο την αλλη ομως ο ανθρωπος και τα συναισθηματα του, ειναι απο αυτα των οποιων το συνολο ειναι μεγαλυτερο απο την αρθροιση των συντελεστων τους, σαν εργο τεχνης. Ναι μεν ο ανθρωπος μπορει να μελετηθει κατω απο τελειως μηχανολογικα διοπτρα, αλλα απο την αλλη ποιος βλεπει εναν δολοφονο, η εναν βιαστη και λεει "α, αυτος εχει καμμενη ασφαλεια Β-23, πηγαιντε τον για επισκευη; "Παλιανθρωπε, τερας, ηπιο πλασμα, να σαπισεις, η φυλακη σου καλοπεφτει" λεμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης

Λέω το 'χω. Είμαι της φιλοσοφίας.
Ξεκινάω να γράψω.
Δεν έχω όμως τι να γράψω.
Δεν ξέρω τι είναι η αγάπη.
Ίσως αγάπη είναι όταν ο άλλος ξυπνάει νωρίτερα και σε κοιτάζει ενώ κοιμάσαι με ανοιχτό στόμα,το σαλάκι τρέχει και είσαι γεμάτη τσίμπλες κι αυτός σκέφτεται ότι είσαι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο και είναι πολύ τυχερός.
Ή αγάπη είναι όταν μετά από έναν 2ωρο τσακωμό για την ισότητα των δύο φύλων εσύ του μαγειρεύεις,του σιδερώνεις το πουκάμισο και τους λες να περάσει καλά με τους φίλους του το βράδυ.
Ξέρω γω..?
Δεσμώτη ο παππούς μπορεί να την έδερνε τη γιαγιά.
+αυτό δεν είναι πάντα αγάπη. μπορεί να ναι και συνήθεια και φόβος για τη μοναξιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

20den3exnw
Νεοφερμένο μέλος

ξερετε ποσο πραγματα πρεπει να περασετε με τον αλλον ωστε να φτασετε στο σημειο να πειτε "Σ'ΑΓΑΠΩ"?
αφηστε το φιλικο και οικογενειακο σ'αγαπω...
και ας παμε στο ερωτικο...
μια λεξη που εχει γινει καραμελα...
μια λεξη που καποιοι την χρεισημοποιουνε απο την γνωριμια μιας βδομαδας...
εχει χασει πια το νοημα της...
αυτη η εποχη...εχει χασει τα παντα...
αυτη η λεξη εχασε την αξια της...
εχασε το νοημα της "διαδρομης" που πρεπει να περασουμε με καποιον για να φτασουμε σε αυτη την λεξη...
εχασε τα παντα...
"Σ'ΑΓΑΠΩ" μια λεξη που θα πρεπει να ειναι πιο δυσκολη απο το ΣΕ ΜΙΣΩ!
κριμα...μια τοσο πολυτιμη λεξη και εχει γινει οτι πιο καθημερινο υπαρχει...
κριμα...!
Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ?!
Dalian
Περιβόητο μέλος

Κατά τη γνώμη μου όποιος αγαπάει αληθινά στο δείχνει και έμπρακτα.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ψυχραιμία.
Τα χειρότερα έρχονται.
20den3exnw
Νεοφερμένο μέλος

italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γέλιο
Αμεσότητα
Πρωτοβουλία
Ηρεμία
Τιμιότητα
Ισότητα
Διαλλακτικότητα
Υπομονή
Συγχώρεση
Κατανόηση
Ομιλητικότητα
Λυρικότητα
Ορμητικότητα
Περιποιητικότητα
Ρώμη
Απλότητα
Γλυκήτητα
Μειλιχιότητα
Αρμονία
...
nPb
Επιφανές μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

Οι υπερτονισμένες λέξεις νομίζω ότι δείχνουν λιγάκι μια ωραία βιτρίνα, διότι κάτι που είναι "κατασκευασμένο" υπερβολικά, αρέσει και μπαίνει στην βιτρίνα. Αντιθέτως πίσω από τα πολύ μεγάλα...ερωτικά ωραία ένα τίποτα, υπάρχει ο άνθρωπος, η σκέψη, η προσωπικότητα, το χαμόγελο, η συμπεριφορά, η ζωντανή επικοινωνία, ..τα οποία μένουν αναλλοίωτα στον χωρο-χρόνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.