Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 7 Μαΐου 2023 στις 11:38 Ο Resaldis έγραψε: #1 07-05-23 11:38 Σε αυτό το νήμα καλούμαστε να επιλέξουμε τον τύπο ειδήσεων με τις οποίες νιώθουμε τη μεγαλύτερη οικειότητα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 7 Μαΐου 2023 στις 11:48 Ο giannhs2001: #2 07-05-23 11:48 Πολιτικές προφανώς. Αλλά αποφεύγω τις τηλεοπτικές ειδήσεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Μαΐου 2023 στις 17:03 Ο Valder έγραψε: #3 07-05-23 17:03 Επιστημονικές μακράν. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το Διάστημα με συναρπάζει και το διαβάζω ευχάριστα. Θα περίμενε κανείς να πω οικονομικά, αλλά μου είναι τελείως αδιάφορη η επιστήμη μου και βαρετή, σε μακροοικονομικο επίπεδο. Μόνο σε τεχνικό εξειδικευμένο επίπεδο με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι περί των επενδύσεων αξιογράφων/παραγώγων, του real estate και του κλάδου της Υψηλής Τεχνολογίας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Joji johnsala Paragontas7000 Abiogenesis fmarulezkd parrot/παπαγάλος Scandal camil charmander giannhs2001 Memetchi American Economist chester20080 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε αυτό το νήμα καλούμαστε να επιλέξουμε τον τύπο ειδήσεων με τις οποίες νιώθουμε τη μεγαλύτερη οικειότητα.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 7 Μαΐου 2023 στις 11:48 Ο giannhs2001: #2 07-05-23 11:48 Πολιτικές προφανώς. Αλλά αποφεύγω τις τηλεοπτικές ειδήσεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Μαΐου 2023 στις 17:03 Ο Valder έγραψε: #3 07-05-23 17:03 Επιστημονικές μακράν. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το Διάστημα με συναρπάζει και το διαβάζω ευχάριστα. Θα περίμενε κανείς να πω οικονομικά, αλλά μου είναι τελείως αδιάφορη η επιστήμη μου και βαρετή, σε μακροοικονομικο επίπεδο. Μόνο σε τεχνικό εξειδικευμένο επίπεδο με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι περί των επενδύσεων αξιογράφων/παραγώγων, του real estate και του κλάδου της Υψηλής Τεχνολογίας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Μαΐου 2023 στις 17:03 Ο Valder έγραψε: #3 07-05-23 17:03 Επιστημονικές μακράν. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το Διάστημα με συναρπάζει και το διαβάζω ευχάριστα. Θα περίμενε κανείς να πω οικονομικά, αλλά μου είναι τελείως αδιάφορη η επιστήμη μου και βαρετή, σε μακροοικονομικο επίπεδο. Μόνο σε τεχνικό εξειδικευμένο επίπεδο με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι περί των επενδύσεων αξιογράφων/παραγώγων, του real estate και του κλάδου της Υψηλής Τεχνολογίας.
Επιστημονικές μακράν. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το Διάστημα με συναρπάζει και το διαβάζω ευχάριστα. Θα περίμενε κανείς να πω οικονομικά, αλλά μου είναι τελείως αδιάφορη η επιστήμη μου και βαρετή, σε μακροοικονομικο επίπεδο. Μόνο σε τεχνικό εξειδικευμένο επίπεδο με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι περί των επενδύσεων αξιογράφων/παραγώγων, του real estate και του κλάδου της Υψηλής Τεχνολογίας.