giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

15-07-24

13:35
Τα χαρτιά δεν κάνουν την εθνικότητα.???? Μονο walkup ειναι ουσιαστικα "παρανομος"
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

15-07-24

13:36
Κυριολεκτικα ολες οι ομαδες εχουν νατουραλιζε. Get over it ή μην ασχολεισαι αμα σε χαλαει.Τα χαρτιά δεν κάνουν την εθνικότητα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

15-07-24

13:38
Δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με υπαρξιακά ζητήματα που μας αφορούν. Αυτό που θα γίνει στο Παρίσι είναι το χειρότερο δυνατό.Κυριολεκτικα ολες οι ομαδες εχουν νατουραλιζε. Get over it ή μην ασχολεισαι αμα σε χαλαει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

15-07-24

13:40
Να ευχεσαι να χασει η χωρα σου ειναι πολυ μιζερο ρε αδερφακι. Δεν μπορεις να κανεις κατι, μονο τη ζαχαρενια σου θα χαλασεις. Επισης , πιστευω ουτε γιουρο ειδες τις προηγουμενες μερες.Δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με υπαρξιακά ζητήματα που μας αφορούν. Αυτό που θα γίνει στο Παρίσι είναι το χειρότερο δυνατό.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

15-07-24

13:42
Η χώρα μου κοντεύει να μη γίνει πια χώρα μου. Το τι αξίζει και το τι όχι είναι θέμα πίστης του καθενός και εγώ δεν θα σταματήσω.Να ευχεσαι να χασει η χωρα σου ειναι πολυ μιζερο ρε αδερφακι. Δεν μπορεις να κανεις κατι, μονο τη ζαχαρενια σου θα χαλασεις. Επισης , πιστευω ουτε γιουρο ειδες τις προηγουμενες μερες.
Κάποιους αγώνες δεν τους έβλεπα είναι η αλήθεια. Προτίμησα τα βιβλία. Άλλωστε και το euro είναι εξίσου άλλη μία τραγωδία στο ίδιο θέμα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

15-07-24

13:43
Κριμα γιανναρα. Καλη δυναμη και καλο κουραγιο.Η χώρα μου κοντεύει να μη γίνει πια χώρα μου. Το τι αξίζει και το τι όχι είναι θέμα πίστης του καθενός και εγώ δεν θα σταματήσω.
Κάποιους αγώνες δεν τους έβλεπα είναι η αλήθεια. Προτίμησα τα βιβλία. Άλλωστε και το euro είναι εξίσου άλλη μία τραγωδία στο ίδιο θέμα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

16-07-24

17:34
Και εγώ φέτος θα είμαι αντιελλάδα στο μπάσκετ αρχίζοντας από το σημερινό φιλικό.Εύχομαι γρήγορο αποκλεισμό μας από τους Ολυμπιακούς και δηλώνω υπεύθυνα πως όποια εθνική μας αποκλείσει στο μπάσκετ θα βάλω την σημαία της προφίλ για 24 ώρες.
Αυτή η εθνική δεν θα έπρεπε να έχει καμμία νομιμότητα στο να μας εκπροσωπήσει. Όλα είναι λάθος.
Σε Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ κατεβάζαμε τη μισή ομάδα και τώρα που αποφάσισε ο Γιάννης να πάει στους Ολυμπιακούς κατεβάζουμε την ομάδα που έπρεπε να κατεβάζουμε σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

16-07-24

18:13
Γιατί;Εύχομαι γρήγορο αποκλεισμό μας από τους Ολυμπιακούς και δηλώνω υπεύθυνα πως όποια εθνική μας αποκλείσει στο μπάσκετ θα βάλω την σημαία της προφίλ για 24 ώρες.
Αυτή η εθνική δεν θα έπρεπε να έχει καμμία νομιμότητα στο να μας εκπροσωπήσει. Όλα είναι λάθος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αρχικά όλες οι ομάδες έχουν νατουραλιζε και δεν είναι κακό που έχει και η δική μας εθνική-εξάλλου ο Γουόκαπ βοηθάει αρκετά την ομάδα ειδικά αμυντικά! Δευτερον,εκσυγχρονίσου και δες τα πράγματα με μια πιο σύγχρονη ματιά όπως όλοι μας-δυστυχώς δεν βγαίνουν έλληνες παίκτες όπως τα προηγούμενα χρόνια ή μάλλον βγαίνουν και επειδή από μικροί τους πιπιλάνε το μυαλό οι ατζεντιδες με ιστορίες για αγρίους κανένας δεν έχει το motivation να γίνει παίκτης και να δουλέψει σοβαρά με τον εαυτό του σωματικά και πνευματικά...Τα χαρτιά δεν κάνουν την εθνικότητα.
Γι αυτό το λόγο πήραμε τον Γουόκαπ-όχι γιατί είναι δεν αγαπάμε τη πατρίδα μας...
Αυτό είναι ο ορισμός του μισώ τη χώρα μου και αυτά που πρεσβεύει το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός και δείχνει έναν άνθρωπο πολύ μικρό στη ψυχή για να εύχεται τέτοια πράγματα...Εύχομαι γρήγορο αποκλεισμό μας από τους Ολυμπιακούς και δηλώνω υπεύθυνα πως όποια εθνική μας αποκλείσει στο μπάσκετ θα βάλω την σημαία της προφίλ για 24 ώρες.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

16-07-24

18:36
Συμφωνώ. Στην τελευταία διοργάνωση που παρακολούθησα (μουντομπάσκετ 2023) σε κάποια φάση οι 4/5 ήταν μαύροι. Ειλικρινά δεν έχω κάτι με τα παιδιά, ειδικά ο Αντετοκούμπο είναι φοβερός αθλητής, αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι εθνικές ομάδες, είναι κάτι προσβλητικό στην έννοια του έθνους και καλύτερα να το σταματήσουν κάποια στιγμή.Εύχομαι γρήγορο αποκλεισμό μας από τους Ολυμπιακούς και δηλώνω υπεύθυνα πως όποια εθνική μας αποκλείσει στο μπάσκετ θα βάλω την σημαία της προφίλ για 24 ώρες.
Γι'αυτό και Γιούρο υποστηρίζω όσες εθνικές είναι αμιγώς εθνικές (Ιταλία, Κροατία, Σερβία κ.λπ) ή τουλάχιστον σχεδόν αμιγώς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οι εθνικές ομάδες δεν είναι ανώνυμες εταιρείες να κάνουν μεταγραφές, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε με αυτούς που έχουμε.Δευτερον,εκσυγχρονίσου και δες τα πράγματα με μια πιο σύγχρονη ματιά όπως όλοι μας-δυστυχώς δεν βγαίνουν έλληνες παίκτες όπως τα προηγούμενα χρόνια ή μάλλον βγαίνουν και επειδή από μικροί τους πιπιλάνε το μυαλό οι ατζεντιδες με ιστορίες για αγρίους κανένας δεν έχει το motivation να γίνει παίκτης και να δουλέψει σοβαρά με τον εαυτό του σωματικά και πνευματικά...
Γι αυτό το λόγο πήραμε τον Γουόκαπ-όχι γιατί είναι δεν αγαπάμε τη πατρίδα μας...
Μαζέψου λίγο, μιλάς σε άνθρωπο που αγαπάει τη χώρα και το έθνος του πολύ περισσότερο από εσένα.Αυτό είναι ο ορισμός του μισώ τη χώρα μου και αυτά που πρεσβεύει το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός και δείχνει έναν άνθρωπο πολύ μικρό στη ψυχή για να εύχεται τέτοια πράγματα...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

16-07-24

18:47
Οι εθνικές ομάδες έχουν ανάγκες και ο Γουοκαπ είναι μια απο αυτές-τον θέλαμε και τον χρειάζεται η εθνική και καλά έκανε...Οι εθνικές ομάδες δεν είναι ανώνυμες εταιρείες να κάνουν μεταγραφές, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε με αυτούς που έχουμε.
Και η Ισπανία έχει νατουραλιζέ και πήρε Ευρωμπάσκετ-κανένα πρόβλημα δεν είχα-καλά έκαναν...
Και; χαρίζουν θέαμα; Ναισε κάποια φάση οι 4/5 ήταν μαύροι.
Είναι παιχταράδες και καλύτεροι από τους υπόλοιπους; Ναι-κάποιοι είναι κορυφαίοι και φέρνουν τίτλους; Ναι
Εγώ θέλω η ομάδα να φέρνει τίτλους και να χαρίζει χαρά στους έλληνες και τις ελληνίδες-οτιδήποτε άλλο με αφήνει αδιάφορο
Κάνεις λάθος φίλε...εγώ προσωπικά αγαπάω τη χώρα μου γι αυτό και την υποστηρίζω αλλά ελπίζω να πάμε πολύ καλά και ας είναι κάποιοι δυσαρεστημένοι...ξιδάκιμιλάς σε άνθρωπο που αγαπάει τη χώρα και το έθνος του πολύ περισσότερο από εσένα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

16-07-24

18:51
Οι εθνικές ομάδες έχουν ανάγκες και ο Γουοκαπ είναι μια απο αυτές-τον θέλαμε και τον χρειάζεται η εθνική και καλά έκανε...
Και η Ισπανία έχει νατουραλιζέ και πήρε Ευρωμπάσκετ-κανένα πρόβλημα δεν είχα-καλά έκαναν...
Και; χαρίζουν θέαμα; Ναι
Είναι παιχταράδες και καλύτεροι από τους υπόλοιπους; Ναι-κάποιοι είναι κορυφαίοι και φέρνουν τίτλους; Ναι
Εγώ θέλω η ομάδα να φέρνει τίτλους και να χαρίζει χαρά στους έλληνες και τις ελληνίδες-οτιδήποτε άλλο με αφήνει αδιάφορο
Κάνεις λάθος φίλε...εγώ προσωπικά αγαπάω τη χώρα μου γι αυτό και την υποστηρίζω αλλά ελπίζω να πάμε πολύ καλά και ας είναι κάποιοι δυσαρεστημένοι...ξιδάκι
Καλό είναι να παίζουν σε μια ομάδα άτομα όπως ο Γιάννης που αξία είναι ο σημαιοφόρος της χώρας μας, όντας ο καλύτερος και πιο διάσημος αθλητής, όμως όταν βλέπεις σε μια ομάδα το 80-90% να είναι ξένοι τότε κάτι δεν πάει καλά στα δημογραφικά της χώρας.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

16-07-24

19:00
Αν θυμάμαι καλά την εθνική Γερμανίας που κέρδισε το μουντομπάσκετ αν την έβλεπε από εκεί ψηλά ο Αυστριακός ζωγράφος σίγουρα θα υποστήριζε τους αντιπάλους.Συμφωνώ. Στην τελευταία διοργάνωση που παρακολούθησα (μουντομπάσκετ 2023) σε κάποια φάση οι 4/5 ήταν μαύροι. Ειλικρινά δεν έχω κάτι με τα παιδιά, ειδικά ο Αντετοκούμπο είναι φοβερός αθλητής, αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι εθνικές ομάδες, είναι κάτι προσβλητικό στην έννοια του έθνους και καλύτερα να το σταματήσουν κάποια στιγμή.
Γι'αυτό και Γιούρο υποστηρίζω όσες εθνικές είναι αμιγώς εθνικές (Ιταλία, Κροατία, Σερβία κ.λπ) ή τουλάχιστον σχεδόν αμιγώς.

Είναι όντως αρκετά άσχημο δυστυχώς. Βλέπεις στο mundial τις ασιατικές και τις αφρικανικές εθνικές να έχουν ομοιογένεια και σε εμάς μετράμε τους λευκούς με λίγα δάκτυλα.
Αυτό είναι κάτι σε στυλ, όλες οι χώρες έχουν διαφθορά άρα το ότι έχουμε και εμείς δεν είναι απαραίτητα κακό. Το ότι το κάνουν οι περισσότεροι αυτό δεν είναι απαραίτητα και καλό. Σημασία έχει να ξεχωρίζεις.Αρχικά όλες οι ομάδες έχουν νατουραλιζε και δεν είναι κακό που έχει και η δική μας εθνική
Έλληνες παίκτες υπάρχουν, απλά όπως και οι περισσότερες χώρες, δεν στηριζόμαστε στα εγχώρια ταλέντα μας. Ακόμα και μεγάλες επαγγελματικές ομάδες ελάχιστα επενδύουν στις ακαδημίες τους. Θέλει και κάποιες πλάτες για να ανελιχθείς σε αυτόν τον χώρο. Δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν προοπτικές και έτσι οι περισσότεροι το σταματάνε πριν καν φτάσουν να μπουν και να δοκιμαστούν επαγγελματικά.δυστυχώς δεν βγαίνουν έλληνες παίκτες όπως τα προηγούμενα χρόνια
Η Κούβα όμως που επενδύει στα εγχώρια ταλέντα της και προσπαθεί να τα ανακαλύψει και να τα υποστηρίξει μια χαρά σε Ολυμπιακούς πάει τάπα τις μεγάλες χώρες με τους δικούς της.
Αυτό είναι ο ορισμός του μισώ το κράτος που έχει αιχμάλωτη τη χώρα μου. Γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Και η ελληνοποίηση του Γουόκαπ είναι ξεκάθαρα ζητήματα του Γαύρου που είναι και βαθιά μέσα στο σύστημα.Αυτό είναι ο ορισμός του μισώ τη χώρα μου και αυτά που πρεσβεύει το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός και δείχνει έναν άνθρωπο πολύ μικρό στη ψυχή για να εύχεται τέτοια πράγματα...
Μόνο που αυτό δεν φέρνει χαρά σε όποιον/α νιώθει πως είναι Έλληνας/Ελληνίδα. Καλλίτερα στο πάτο αλλά με το κεφάλι ψηλά, παρά υψηλά αλλά κουβαλημένος σε πλάτες άλλων.Και; χαρίζουν θέαμα; Ναι
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

16-07-24

19:06
Η οπτική σου είναι σχεδόν επαγγελματική, κάτι που δεν ταιριάζει στην έννοια του έθνους. Αγαπώ το έθνος μου σημαίνει ότι στηρίζω αυτούς που έχω και ανήκουν στο έθνος, ό,τι κι αν κάνουν και όχι να παίρνω άλλους για να πάω καλά. Αυτό είναι συλλόγος, όχι εθνική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, βλέπω πως μιλάς για χώρα/πατρίδα και όχι για έθνος, οπότε δεν είσαι ανακόλουθος όσων λες. Στη χώρα ανήκει ο Αντετοκούμπο (και ο κάθε Αντετοκούμπο) αλλά όχι στο Έθνος, και εκεί είναι η ένστασή μου. Δεν είναι εθνικές ομάδες. Τέλος πάντων, προσωπικά δεν θα παρακολουθήσω για τους παραπάνω λόγους, κάνε εσύ ό,τι σε ευχαριστεί.Οι εθνικές ομάδες έχουν ανάγκες και ο Γουοκαπ είναι μια απο αυτές-τον θέλαμε και τον χρειάζεται η εθνική και καλά έκανε...
Και; χαρίζουν θέαμα; Ναι
Κάνεις λάθος φίλε...εγώ προσωπικά αγαπάω τη χώρα μου γι αυτό και την υποστηρίζω αλλά ελπίζω να πάμε πολύ καλά και ας είναι κάποιοι δυσαρεστημένοι...ξιδάκι
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

16-07-24

19:06
Αφου ο μέσος ελληνάρας είναι με κοιλούμπα στις ταβέρνες κρασάκι και μπαγλαμαδάκι και τελευταία φορα που εκαεν γυμναστική ήτανε στη Γ λυκείου, και οι περισσότεροι που ασχολούνται με γυμναστικοί μπαίνουνε και γίνονται καρακόλια, λογικό δεν ειναι να μην εχει έλληνες οι εθνική;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

17-07-24

10:27
Για αλλο λογο πηραμε το γουοκαπ. Για να μην εχει θεμα ο ολυμπιακος με τα διαβατηρια.Γι αυτό το λόγο πήραμε τον Γουόκαπ

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.

22-07-24

10:19
Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά λίγο σκοτεινό δεν είναι αυτό το intro που ετοιμάζουν; 
Οι συμβολισμοί παίζουν το δικό τους ρόλο, εύχομαι να μην ξεκινήσει μετά μια νέα πανδημία.

Οι συμβολισμοί παίζουν το δικό τους ρόλο, εύχομαι να μην ξεκινήσει μετά μια νέα πανδημία.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

22-07-24

10:25
ΓΠΠ θα ξεκινησει τωρα!!!!Οι συμβολισμοί παίζουν το δικό τους ρόλο, εύχομαι να μην ξεκινήσει μετά μια νέα πανδημία.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-07-24

23:55
Κάποιοι λένε ότι είναι καλή η επιλογή ο Γιάννης γιατί και η Γερμανία έβαλε τον Σρέντερ που είναι κατώτερος του. Μόνο που ο Σρέντερ κέρδισε ένα μουντομπάσκετ κουβαλώντας την ομάδα. Σωστός ηγέτης. Ο Γιάννης δεν έκανε, ούτε θα κάνει τίποτα με την εθνική. Το πιθανότερο είναι να τον ξαναδούμε στο επόμενο προολυμπιακό.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-07-24

10:22
Δεν μου απαντησες πανω .View attachment 135639
Κάποιοι λένε ότι είναι καλή η επιλογή ο Γιάννης γιατί και η Γερμανία έβαλε τον Σρέντερ που είναι κατώτερος του. Μόνο που ο Σρέντερ κέρδισε ένα μουντομπάσκετ κουβαλώντας την ομάδα. Σωστός ηγέτης. Ο Γιάννης δεν έκανε, ούτε θα κάνει τίποτα με την εθνική. Το πιθανότερο είναι να τον ξαναδούμε στο επόμενο προολυμπιακό.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.

24-07-24

12:28
O σημαιοφόρος του Ισραήλ, Peter Paltchik, είναι επίσης γνωστός για την υπογραφή βομβών που στοχεύουν Παλαιστίνια παιδιά και πολίτες στη Γάζα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- charmander
- Kate1914
- AggelikiGr
- Scandal
- Paragontas7000
- touvlo
- Εριφύλη
- back2967
- Joji
- giannhs2001
- Wonderkid
- American Economist
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- camil
- Unboxholics
- Memetchi
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- ROM32
- Jack of Spades
- bibliofagos
- jj!
- fourkaki
- Hased Babis
- Φινεύς
- marww
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.