Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.516 μηνύματα.
29-03-25
16:06
Αχ μη μου το θυμίζεις αυτό το τραγούδι, το χορεύανε στα γλέντια οι δικοί μου.Θυμάμαι πάντως που σαν πιτσιρίκια περιμέναμε στα «γενέθλια» να πεί το «για την πουτάνα τη ζωή που μου χρεώσανε» για να βρίσουμε
Πραγματικά όσο κι αν αγαπάω κάποια από τα τραγούδια του, αυτό το σιχαίνομαι!
29-03-25
16:42
Εγώ έχω πολλές αναμνήσεις από τα τραγούδια του και μου θυμίζουν τα νεανικά μου χρόνια και ανθρώπους που αγαπούσα κάποτε και δεν ξέρω καν πού βρίσκονται πλέον, αλλά τον τραγουδιστή ως άνθρωπο δεν μπορώ να τον θαυμάσω.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.849 μηνύματα.
29-03-25
20:52
Μπα ο πιο δυνατός στίχος είναιΘυμάμαι πάντως που σαν πιτσιρίκια περιμέναμε στα «γενέθλια» να πεί το «για την πουτάνα τη ζωή που μου χρεώσανε» για να βρίσουμε
Μόνο το α και το Χ στη σχολική μου εποχή πρωτοσυλλαβισα
Και αυτό το αχ και το γιατί όπου βρεθώ μ ακολουθεί και ας σαρανταρισα
Θέλανε κάποιοι να επιστρέψει. Εδώ ούτε στην κηδεία της γυναίκας του δεν πήγε. Τον έφαγαν τα ναρκωτικά που εκείνη την εποχή τα κατέβαζαν σαν στραγάλια.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.813 μηνύματα.
Ουτε οι γονεις της παραβρέθηκαν λογο ηλικίας και απόστασης ...
Ενα θεμα υγείας ας πούμε που να να σου απαγορεύει να πας ή το γεγονός οτι εδω και καποια χρονια οι σχεσεις σου ειναι περιεργες με την οικογενεια σου ειναι και αυτο λογο ναρκωτικων ;
Το οτι αποχαιρετάς ενας άνθρωπο μεσα απο τα τραγούδια σου και οχι μεσα απο την ιδια την τελετη την οποια εχεις δηλωσει οτι δεν πιστευεις και αυτο κατακριτέο ;
Α ρε αρχοντα !Η ιστορια της φωνης σου που στολίζει ακομα και σημερα τα μοναδικα τραγουδια σου, γεμάτα νοημα δεν θα σβησει ποτε !
Ενα θεμα υγείας ας πούμε που να να σου απαγορεύει να πας ή το γεγονός οτι εδω και καποια χρονια οι σχεσεις σου ειναι περιεργες με την οικογενεια σου ειναι και αυτο λογο ναρκωτικων ;
Το οτι αποχαιρετάς ενας άνθρωπο μεσα απο τα τραγούδια σου και οχι μεσα απο την ιδια την τελετη την οποια εχεις δηλωσει οτι δεν πιστευεις και αυτο κατακριτέο ;
Α ρε αρχοντα !Η ιστορια της φωνης σου που στολίζει ακομα και σημερα τα μοναδικα τραγουδια σου, γεμάτα νοημα δεν θα σβησει ποτε !
Βρε τα τραγούδια του ωραία ήταν και γέμισε τα νιάτα μας και μπράβο. Ο ίδιος όμως σαν άνθρωπος δεν μπορώ να πω ότι εκπέμπει θαυμασμό ούτε ότι μπορεί να είναι role model για τους νέους.Ουτε οι γονεις της παραβρέθηκαν λογο ηλικίας και απόστασης ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool