Επιστροφή από τις διακοπές

danonito_kyr

Νεοφερμένο μέλος

Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Γεια σας !
Θα ήθελα την βοήθεια σας ...
Αυτές τις μέρες έχω τις έχω περάσει πραγματικά υπέροχα και απο αύριο θα πρέπει να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου...
Το πρόβλημα μου είναι ότι το μέρος που βρίσκομαι τώρα το αγαπώ πάρα πολύ και δεν θέλω να φύγω με τίποτα γιατί είναι το μόνο μέρος που έχω πραγματικά τόσο χαρούμενες αναμνήσεις .
Αφού γυρίσω έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετή δουλειά και δεν ξέρω πως να επανέλθω στην καθημερινότητα.
Γράψτε μου συμβουλές!

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Αυτοαπολυσου.Ετσι δεν θα αναγκαστεις να φυγεις απο το μερος που λάτρεψες. :thumbup:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Τι δουλεια και ποσες υποχρεωσεις εχεις μωρο παιδι γυμνασιου; Ελα παναγια μου

1745342081426.png

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.
Γίνε influencer στο TikTok, αν ξεκινήσεις από τώρα μέχρι να γίνεις 30+ θα 'χεις κονομήσει και δε θα 'χεις ανάγκη να ζεις στην πόλη που ζεις τώρα...thank me later!:P
14 χρονών παιδί και του προτείνεις να γίνει influencer;
΄Ασε να σωθεί και καμία.:lol:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
14 χρονών παιδί και του προτείνεις να γίνει influencer;
΄Ασε να σωθεί και καμία.:lol:
Έτσι κι αλλιώς 8-9 στα 10 νεαρά κορίτσια που θα ρωτήσεις «τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» θα σου πουν «influencer» ή «Τούνη» κ.λπ. οπότε αν τυχόν είναι η 1-2 στις 10 δε νομίζω ότι θα την επηρεάσει το σχόλιό μου!;)

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Δίκη μου συμβουλή: Μη σκοτίζεσαι από τώρα τόσο με το διάβασμα. Έχεις ολόκληρο το λύκειο να σκοτιστείς.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια