Vertical_Vampire
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vertical_Vampire
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οσο για μπασο και drums, χαλαρα. Θα κανα κανα δυο χρονια ακομα κιθαρα, θα κανω μπασσο η drums στο πανεπιστιμιο και αργοτερα το αλλο. Χρονο εχουμε...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οργανονω συγκροτιμα. Εχουμε ετοιμα τρια μελη. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατραξτε στην κουβεντουλα χωρις θεμα. Πληρης ενημερωση οταν τα πουμε απο κοντα και σοβαρα με την ξαδερφη μου (η οπια θα ειναι ενα απο τα ιδριτικα μελη, οπως και εγω. Τωρα που το σκευτομαι θα γινω co-founder!!!! Ωραια!!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με αυτα τα λογια εχω την αισθηση οτι προσβαλεις και τον εαυτο σου και την ροκ και πολλους ακομα.Υποτιμας πολυ το ροκ κινημα[που παιζει και να εχει γινει μια κακη απομιμηση αλλα τελοσπαντων]Αρχική Δημοσίευση από Vertical_Vampire:Βασικά μου φαίνεται αδιανόητο να μην ακούς λιγο rock όταν παιρνάς την εφηβεία όπως εμείς.Εξάλου είναι η περίοδος που συνεχώς θέλουμε να αντιδρούμε και να επαναστατούμε.Αυτο ειναι rock.Γιαυτό ακριβώς μ'αρέσει.Είναι και στάση ζωής.ROCK ON!!!
Εγω δηλωνω οτι θα κανω συγκροτημα σε καποια φαση ο κοσμος να χαλασει.Εχω ηδη ψησει την κατασταση γραφω και τα δικα μου παιζω και ολη την ωρα..εχω βρει που θα προσανατολιζεται η ολη φαση[βασικο αυτο για μενα]...και φυσικα ελληνικοσ στιχος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

argyro
Νεοφερμένο μέλος

Το μύνημα πήγαιεν στον vertical vampire.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Martha Mest
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Martha Mest
Νεοφερμένο μέλος

Μητσάρας
Νεοφερμένο μέλος

Martha Mest
Νεοφερμένο μέλος

Μητσάρας
Νεοφερμένο μέλος

αρα εχεις ντραμς και φωνητικα
yeah :Ρ
Martha Mest
Νεοφερμένο μέλος

Μητσάρας
Νεοφερμένο μέλος

οχι ...χαχα αρα δεν ψαχνεις και για ατομα ;p

Gaspar
Περιβόητο μέλος

τι κομμάτια παίζεις, και για τι είδους μουσική ενδιαφέρεσαι να παιζει η μπαντα?γεια σας παιδια! παιζω ντραμς 2 χρονια.. και τωρα ψαχνω και εγω ατομα για μπαντα..οποιος ενδιαφερεται ας μου πει
Martha Mest
Νεοφερμένο μέλος

για ροκ-μεταλ ενδιαφερομαι
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.