Γεια σας,γεια σας. Λοιπον,βλέποντας ότι όλο και περισσότεροι δημιουργούν χειροποιητα αντικείμενα,κοσμήματα,πίνακες,κτλ και τα πουλάνε στο ίντερνετ, σκεφτόμουν εδώ και καιρό αν συμφέρει και αν θα μπορούσα να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο.Μια φίλη μου είχε επίσης παρόμοια ιδέα, οπότε άρχισα να το σκέφτομαι πιο πολύ τώρα τελευταία. Συγκεκριμένα, έχουμε βάλει στο μάτι το etsy

όπου μπορεί οποιοσδήποτε να ανοιξει online μαγαζάκι και να πουλήσει αντικείμενα που έχει φτιάξει. Είναι κάποιος που έχει προσπαθήσει να κάνει κάτι παρόμοιο; Αξίζει τελικά; Έχω διαβάσει για άτομα που ξεκίνησαν με απλά αντικείμενα, με κακές photos για προώθηση και όλα τα σχετικά, αλλά τελικά έγιναν γνωστοί και είχαν μεγάλο κέρδος. Προφανώς θέλει να ασχοληθείς αρκετά και οχι, δεν είναι ότι με ενδιαφέρει να γίνω γνωστή ή να βγάλω πολλά χρήματα, απλά αναρωτιέμαι αν όντως θα αξίζει η προσπάθεια και ο χρόνος που θα πρέπει να αφιερώσoυμε και θα ήθελα να βαλω αυτο το σχεδιο μπροστα καποια στιγμη. Επίσης αναρωτιέμαι αν υπάρχουν παγίδες σε όλη αυτή τη διαδικασία ή ψιλά γράμματα που αγνοώ

Κάποιος που να γνωρίζει;