Εργαζόμενη Γυναίκα (2009 - 2010)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
Η Εργαζόμενη Γυναίκα είναι κωμική τηλεοπτική σειρά που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 από τις 5 Φεβρουαρίου 2009 μέχρι τις 8 Μαρτίου 2010. Προβλήθηκαν δύο κύκλοι, με τον πρώτο να αποτελείται από 13 επεισόδια και τον δεύτερο από 7. Το σενάριο της σειράς έγραψαν οι Σάρα Γανωτή και Νίκος Σταυρακούδης. Πρωταγωνίστρια είναι η Ελένη Ράντου και έκαναν πέρασμα επίσης πολλοί άλλοι ηθοποιοί.

Επειδή αγαπώ Ελένη Ράντου, τη θεωρώ ως την καλύτερή της τηλεοπτική δουλειά.

Αγαπημένα επεισόδια:
α) η νοσοκόμα
β) η φιλόλογος
γ) η καθαρίστρια
δ) γραφείο κηδειών

:D

Έχετε ξεχωρίσει κάποια επεισόδια όσοι την έχετε δει;

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,647 μηνύματα.
Ένα που μου άρεσε ήταν το επεισόδιο με το ΑΤΜ αν θυμάμαι καλά, που έπαιζε και το θηρίο ή το επεισόδιο με το φαστ-φουντ. Πόσα χρόνια πίσω με γυρνάς...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
Ένα που μου άρεσε ήταν το επεισόδιο με το ΑΤΜ αν θυμάμαι καλά, που έπαιζε και το θηρίο ή το επεισόδιο με το φαστ-φουντ. Πόσα χρόνια πίσω με γυρνάς...
Ναι, που τάιζε το ρεμάλι τον άντρα της, ο οποίος έτρωγε τα λεφτά των λογαριασμών σε αγορές pc hardware :lol:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,851 μηνύματα.
Το επεισόδιο με την Φιλόλογο παίζει να το έχω δει και 160 φορές! Σε φάση το βάζω και στο youtube όταν βαριέμαι και το ξανά βλέπω😶

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,686 μηνύματα.
Το επεισόδιο με την Φιλόλογο παίζει να το έχω δει και 160 φορές! Σε φάση το βάζω και στο youtube όταν βαριέμαι και το ξανά βλέπω😶
Με την emo κόρη; Χαχαχαχαχα. Η Σοφία Παναγού είναι αρκετά όμορφη και τότε μικρή σαν emo το απογείωνε.

Αυτή η σειρά είχε μερικά ωραία και μερικά τέρμα καμένα. Με έχουν μείνει πάντως το η περιπτερού, η φιλόλογος εννοείται (ύμνος στην emo εποχή μου) και εκείνο με τον Χαραλαμπόπουλο για ρεμάλι σύζυγο που είχαν ένα τυροπιτάδικο.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,851 μηνύματα.
Και το επεισόδιο που το έπαιζε διευθύντρια πολυεθνικής ήταν έπος😂

Γενικά, η Ράντου σε αυτή την σειρά έβγαλε πολύ μεγάλο ταλέντο. Κάθε επεισόδιο και άλλη φάτσα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στέλεχος Πολυεθνικής
"Ξέρεις πως με φωνάζουν; Αλέκο"
😂

Μλκ Ράντου θεά!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
"Ξέρεις πως με φωνάζουν; Αλέκο"
😂
Χαχαχα αγαπημένο επεισόδιο. Κι εκείνες οι φωτογραφίες που ήταν στο pride και καλά. Και η Ράντου παίζει εξαιρετικά και παίζει ο αγαπημένος μου Φάνης Μουρατίδης. Μου αρέσει επίσης που βλέπουμε - ίσως για μοναδική φορά - τη Ρώπα σε ήρεμο ρόλο.

Scandal

Διαχειριστής

Εγώ είμαι η Χριστίνα Λαϊνά και είμαι εδώ για να σας ανοίξω τα μάτια!! :loltooth:
mqdefault.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,251 μηνύματα.
Η φιλόλογος ήταν ίσως το καλύτερο, θύμιζε όντως τυπική φιλόλογο σε σχολείο. Θυμάμαι έκανε αρκετά καλά νούμερα όταν έπαιζε και εγώ την έβλεπα, αλλά γενικά δεν έμεινε τόσο όσο άλλες στον κόσμο για κάποιο λόγο.
Δικηγόρος.
Κάνεις και εσύ τα ίδια κόλπα ε; Ο Ζουκοβ άνετα αυτός που θα έβριζε την ώρα της δίκης πάντως

Scandal

Διαχειριστής

Εγώ πεθαίνω για το ψεύδισμα που έκανε στην ομιλία της ως χαζούλα - νοσοκόμα εξαρτημένη από τις τηλεπωλήσεις :loltooth:

"Έφη Νταλάκα, εδώ στην Αγία Ελαιούσα με ξέρουν κι οι πέτρες"

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.
Μου έχει μείνει το επεισόδιο με τη φιλόλογο, με τη λογιστήρια στο στριπτιζαδικο, με την αεροσυνοδό που έπαιζε και ο Βουτσας, με την αστυνομικό και με την Ουκρανή καθαριατρια

Τα περισσότερα είχαν πλάκα γενικά, ααα και αυτό που γούσταρε το πιπινι και καλά από το γυραδικο

είχε πολλές χαβαλετζιδικες σειρές τότε

μιλά μου βρώμικα, μαύρα μεσάνυχτα

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,686 μηνύματα.
Χθες είδα ξανά αυτό με το fast food μιας που με έπιασε νοσταλγία με την συζήτηση. Έπαιξε πολύ ωραία η Ράντου την πλούσια που ζει στο δικό της μικρόκοσμο και αποκτά εργατική συνείδηση μόλις πιάνει δουλειά. Αλλά εκεί που για κάποιο λόγο έκλαψα στο γέλιο είναι που λέει στο τηλέφωνο με αθώο ύφος «εγώ παιδί μου νόμιζα ότι αυτή η γενιά των επτακοσίων είναι μία γενιά με κάτι εφτακόσιους. Γιατί ο Λεωνίδας πως είχε τους τρακόσιους;». :laugh:

Scandal

Διαχειριστής

Εγώ λόγω της συζήτησης χθες βράδυ είδα και τα δύο επεισόδια της φιλολόγου!

- "Απλά δεν γουστάρω να μην ξέρω και ποιος είναι ο Καρκαβίτσας"
- "Ποιος είναι αυτός ρε, τα ζώδια σε πρωϊνάδικο λέει;"

-"Παίδες η κωλάρα έγινε κασάτη"

-"Μπορεί να την ενέπνευσε το θέμα"
-"Ποιο, ο ρατσισμός; Μα άμα τη ρωτήσω τι είναι θα μου πει αποσμητικό"

Επίσης ξέρω πράγματα για τη συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή :P

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εγώ λόγω της συζήτησης χθες βράδυ είδα και τα δύο επεισόδια της φιλολόγου!

- "Απλά δεν γουστάρω να μην ξέρω και ποιος είναι ο Καρκαβίτσας"
- "Ποιος είναι αυτός ρε, τα ζώδια σε πρωϊνάδικο λέει;"

-"Παίδες η κωλάρα έγινε κασάτη"

-"Μπορεί να την ενέπνευσε το θέμα"
-"Ποιο, ο ρατσισμός; Μα άμα τη ρωτήσω τι είναι θα μου πει αποσμητικό"

Επίσης ξέρω πράγματα για τη συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή :P
Αυτό το επεισόδιο το είχα δει τόσες φορές στο λύκειο που θυμάμαι τα πάντα. Μέχρι και το ότι εκείνον τον μαθητή που απέβαλλε και τον ανταγωνίστηκε στις εξετάσεις για το ιδιωτικό υποδυόμενη την κόρη της τον έλεγαν Ψαραδέλλη :laugh:. Και τις ατάκες που λες. Εκεί που αράζει με τα emo κάνοντας την emo και τους λέει για τον Καρκαβίτσα είναι όλα τα λεφτά.

Τι κρίμα πάντως που οι κωμικές σειρές πέθαναν τότε στη κρίση. Δεν υπάρχει τίποτα το αξιόλογο πια σε αυτό το τομέα εδώ και πολλά χρόνια (εξ αίρεση το σόι σου).

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Χθες είδα ξανά αυτό με το fast food μιας που με έπιασε νοσταλγία με την συζήτηση. Έπαιξε πολύ ωραία η Ράντου την πλούσια που ζει στο δικό της μικρόκοσμο και αποκτά εργατική συνείδηση μόλις πιάνει δουλειά. Αλλά εκεί που για κάποιο λόγο έκλαψα στο γέλιο είναι που λέει στο τηλέφωνο με αθώο ύφος «εγώ παιδί μου νόμιζα ότι αυτή η γενιά των επτακοσίων είναι μία γενιά με κάτι εφτακόσιους. Γιατί ο Λεωνίδας πως είχε τους τρακόσιους;». :laugh:
"Μπαμπά, η μαμά πέθανε" 😂

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.
IMG_1318.jpeg
Έκανα ζάπινγκ και δείτε τι πέτυχα 😂

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

rafaela11

Διάσημο μέλος

Τώρα ξεκίνησε στο Μακεδονία tv !! Το πιάνετε Αθήνα ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια