Ερεθισμός αντρών

GoddamnRight

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα.
Τι ερεθίζει τους άντρες? Τόσο η εμφάνιση, όσο και η προσωπικότητα. Έχω ακούσει τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είναι τι αρέσει στον καθένα. Κυρίως από τον περίγυρό μου, δεν αρέσουν οι υπέρβαρες. Και για εμένα πολύ λίγες είναι αυτές που σου βγάζουν κάτι. Συνήθως είναι αυτές που έχουν πολύ ωραίο πρόσωπο και βγάζουν κάτι σέξυ. Αλλά είναι ελάχιστες. Δικαίωμα τους φυσικά να είναι όπως θέλουν, αλλά δικαίωμα και των ανδρών να μην τις θεωρούν ωραίες.

Πάντως από την δική μου οπτική, για τους περισσότερους άντρες (που ξέρω) ισχύουν τα ακόλουθα: Το ύψος? Δεν παίζει ρόλο. Αν θα είναι λίγα κιλά πάνω ή λίγα κιλά κάτω(δηλαδή όχι ακραίες καταστάσεις)? Δεν παίζει ρόλο. Το πώς θα ντύνονται και θα βάφονται? Δεν παίζει ρόλο. Τα λεφτά ή η κοινωνική θέση? Δεν παίζει ρόλο. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η θηλυκότητα που αναφέρθηκε και πριν. Αυτή η θηλυκότητα μπορεί να έχει πολλές μορφές. Ένα γλυκό, τρυφερό κορίτσι και χωρίς ιδιαίτερο σώμα ή ακόμα μία πιο "άγρια" που μπορεί να μην έχει την τρυφερότητα, αλλά με το βλέμμα της και τον αέρα της να υπόσχεται πολλά. Ένα πλούσιο στήθος, ένας ωραίος κώλος, ακόμα και μία ανοιχτή, ζεστή, πονηρή προσωπικότητα με τίποτα ιδιαίτερο από εμφάνιση μπορεί να κάνει την δουλειά. Κυριολεκτικά η λίστα δεν τελειώνει... Το να ερεθίσεις έναν άνδρα, ακόμα και αν αυτός είναι σοβαρός με αυτοπεποίθηση, δεν το θεωρώ δύσκολο. Το να κάνεις έναν σοβαρό άντρα με αυτοπεποίθηση, να επενδύσει συναισθηματικά πάνω σου, ε αυτό ίσως είναι δύσκολο.

Γενικά πάντως οι πιο "αδικημένες" είναι οι γυναίκες με θέμα βάρους, το οποίο είναι και φυσιολογικό. (είτε λόγω προτύπων είτε όχι. Ετσι και αλλιώς για το συγκεκριμένο θέμα, μετράει μόνο το αποτέλεσμα, αδιάφοροι οι λόγοι. Δεν πα να μου αποδείξεις ό,τι θες, δεν θα αλλάξει το τι με ελκύει και τι όχι...)
Ένα σώμα τίγκα στο λίπος ή ένα σώμα ανορεξικό, δεν είναι ωραίο να το βλέπεις. Είτε αυτό είναι άντρας είτε γυναίκα.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5,003 μηνύματα.
Το τι μας αρέσει και τι όχι δεν είναι τόσο αυθόρμητο όσο νομίζουμε. Όπως όταν βλέπεις ένα ρούχο και το σιχαίνεσαι, αλλά μετά γίνεται της μόδας και ως δια μαγείας αρχίζει να σ' αρέσει. Ή, αν δεις έναν πίνακα ζωγραφικής, δε σε ξετρελάνει και μετά σου πουν ότι το ζωγράφισε ένα πεντάχρονο, θα πεις ουάου. Η αρχική αντίδραση είναι μεν ασυνείδητη και καθορίζεται από τις φερομόνες που εκκρίνει κάθε άνθρωπος (για την ερωτική έλξη), αλλά η κοινωνία θέτει κάποια κριτήρια που καταγράφονται τόσο στο συνειδητό μέρος του εγκεφάλου όσο και το υποσυνείδητο, που τελικά επηρεάζει την κρίση σου χωρίς να το καταλάβεις! Και στις ασιατικές χώρες, δεν τυχαίνει απλά να τους αρέσουν οι παχουλές. Από την βαθιά ριζωμένη κουλτούρα τους, η παχουλή γυναίκα είναι αυτή που έχει πρόσβαση σε καλό φαγητό και μπορεί να γεννήσει γερά παιδιά. Σκέψου να σου το έλεγαν αυτό από τη μέρα που γεννήθηκες, θα είχες τελείως διαφορετική εικόνα τώρα. Όσο για το πώς ερεθίζεται ένας άνθρωπος: Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, η γυναίκα ερεθίζεται από την εικόνα των ερωτογενών ζωνών του σώματος (π.χ. γεννητικά όργανα), ενώ ο άντρας πιο πολύ ερεθίζεται από την έκφραση της γυναίκας όταν ικανοποιείται, παρά από τα μέρη του σώματός της καθαυτά. Πάντως, το Α και το Ω για την ερωτική έλξη είναι η όσφρηση, ό,τι και να λέμε.
 

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Επαναφέρω ένα ενδιαφέρον για μένα θέμα.
Τελικά οι άντρες ενστικτωδώς επιλέγουν ποιες γυναίκες τους τραβάνε σεξουαλικά ή μαθαίνουν ποιες τούς αρέσουν σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα και τα πρότυπα της χώρας στην οποία ζουν;
Αυτή τη γυναίκα, η οποία είναι είναι plus size model, πώς θα τη χαρακτηρίζαμε; Εύσωμη, παχουλή, παχύσαρκη;..
Γιατί κάποιοι άντρες ντρέπονται να παραδεχτούν οτι τούς αρέσουν οι εύσωμες;
(Μού άρεσε το σχόλιο του Άγγελου για τις χειρολαβές χεχε)Δεν "μαθαίνεις" τι θα σου αρέσει νομίζω, μαθαίνεις τι θεωρείται όμορφο όχι τι σε ελκύει σεξουαλικά εν τέλει. Η Ashley Graham δεν μου αρέσει προσωπικά, είναι πολύ μεγαλόσωμη και hate to say it συμφωνώ με Λυκούργο, δεν φαίνεται και πολύ υγιές αυτό το σώμα. Εγώ θα την χαρακτήριζα παχιά/παχύσαρκη. Βέβαια έχει προσωπάρα, να τα λέμε αυτά.

Δεν νομίζω να ντρέπεται κανείς να παραδεχτεί ότι του αρέσουν οι εύσωμες. Έχω και φίλους που τους αρέσουν πολύ οι παχιές γυναίκες και το θεωρώ αποδεκτό και υγιές, γούστο τους καπέλο τους. Στο τέλος καταλήγουμε όμως στον αέρα και στην σεξουαλικότητα που σου βγάζει ο άλλος, η αυτοπεποίθηση, η περιποιημένη εικόνα/υγιεινή, το ίντελεκτ, ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ (/heavy breathing). Δεν είναι θέμα αδύνατου/χοντρού όσο θέμα περιποίησης και παρουσίασης εαυτού. Τέλος, όσο δεν αρέσουν τα ψωμάκια και οι κυτταρίτιδες άλλο τόσο δεν αρέσουν και οι μπάκες οι αντρικές, ας μην ξεχνιόμεθα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top