aggelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. Ηθελα να ρωτησω πρωτα απο ολα αν μπορω.Δεν έχω δικο ου εισοδημα η περιουσιακο στοιχειο.Εχω μονο ΑΦΜ.
2. Που με συμφερει να τη βγαλω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης σε αρκετές τράπεζες υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες Visa.
aggelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βγάλτην γρήγορα πριν πάριες πτυχίο!!
nikita13
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

nope!Θα ήθελα να σας κανω την εξης ερώτηση.. Έστω ότι κανεις αγορά με πιστωτική κάρτα και τελικά συνειδητοποιεις ότι έβαλες πολλούς μήνες χωρίς λόγο μπορείς να δώσεις στην τραπεζα το μεγαλύτερο μέρος του ποσου και να τροποποιήσει ανάλογα το υπόλοιπο? Εστω δηλαδή ότι έχεις κανει μια αγορά 600 ευρώ και την έχεις βάλει σε 8 δόσεις π.χ μπορείς να πας να δώσεις 400 ευρώ στην τραπεζα και το υπόλοιπο σε δόσεις 2 μηνών?
Αυτό είναι ένα απο τα προβλήματα που έχουν οι κάρτες, απο την στιγμή που θα βάλεις δόσεις δεν μπορείς να κάνεις μερική προεξόφληση.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το ποσό και να περιμένει κάθε μήνα να μπαίνει η χρέωση.
Εγ'ω είμαι 100% κατά των δόσεων, περιμένω εδώ και 4 μήνες να τελειώσουν οι δόσεις για να κλείσω μόνιμα μια κάρτα που έχω.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ναι μεν δεν θα τα πάρει η δόση αλλά εσύ
1) δε θα μπορείς να τα χαλάσεις

2) δε θα χρειάζεται να τρέχεις για να πληρώσεις αυτους τους μήνες που έχεις κερδίσει
3) αν τον άλλο μήνα κάτι πάει στραβά και δεν έχεις να πληρώσεις θα είσαι καλυμένη

nikita13
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Thanks Γιάννη για τις info. Ολική εξόφληση μπορεί να γίνει?
Ούτε, απο την στιγμή που μπαίνουν δόσεις θα περιμένεις υπομονετικά μέχρι να μπεί και η τελευταία.
Όταν θες να πάρεις κάτι και 500 ευρώ να έχει πήγενε καλλήτερα να το βάλεις σε 1 δόση (άλλωστε η ελάχιστη καταβολή στην χειρότερη θα είναι 25-30 ευρώ, όσο και 1 δόση) και μπορείς να κανονίσεις εσύ πως θα το ξεπληρώσεις.
Πάντως εμένα η 1 κάρτα που μου έχει μείνει είναι στο 0 και δεν βάζω τίποτα το οποίο δεν μπορώ να ξεπληρώσω maximun σε 1 μήνα απο την ημερομηνία χρέωσης.
όταν έχει καεί στον χυλό....
Giovanna
Επιφανές μέλος

μωρε καλα κανω και δεν βαζω ποτε δοσεις!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

ππωωωπω... γιαννη νομιζα οτι μπορει να γινει προεξοφληση.
μωρε καλα κανω και δεν βαζω ποτε δοσεις!
Οι δόσεις έιναι μεγάλη απάτη και 50€ να έχεις σε δόσεις δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και πως είναι τα οικονομικά σου 6-8 ή 10 μήνες μέτα, άσε που λες ε σιγά 10 ευρώ είναι ή σιγά 6 ευρώ είναι και πριν το καταλάβει 5 απο την μια 10 απο την άλλη έχεις ανεβάσει τα πάγια σου ανα μήνα στα 50ευρώ!, οπότε - 50 απο το πορτοφόλι σου.
Είχα φτάσει (σε συνδυασμό με χοντρές αναποδιές βέβαια) να έχω 6 κάρτες σύνολο 6.500€ και οι 6 τίγκα τώρα έχω 1 είναι 0 € και παρότι κάθε μήνα την χρεώνω 250 - 300€ την ξέχρεώνω μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα και κρατάω και την επιστροφή του 2%

kleftra
Διάσημο μέλος

Δεν έχει σημασία που δεν μπορούν να προεξοφληθούν, όπως είπε η Κουέ μπαίνουν στον λογαριασμό σας ως χρέωση.Απλά θα εξυπηρετήσει εσάς στο να έχετε μεγαλύτερο πιστωτικό όριο.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Οι δόσεις έιναι μεγάλη απάτη και 50? να έχεις σε δόσεις δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και πως είναι τα οικονομικά σου 6-8 ή 10 μήνες μέτα, άσε που λες ε σιγά 10 ευρώ είναι ή σιγά 6 ευρώ είναι και πριν το καταλάβει 5 απο την μια 10 απο την άλλη έχεις ανεβάσει τα πάγια σου ανα μήνα στα 50ευρώ!, οπότε - 50 απο το πορτοφόλι σου.
Είχα φτάσει (σε συνδυασμό με χοντρές αναποδιές βέβαια) να έχω 6 κάρτες σύνολο 6.500? και οι 6 τίγκα τώρα έχω 1 είναι 0 ? και παρότι κάθε μήνα την χρεώνω 250 - 300 ? την ξέχρεώνω μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα και κρατάω και την επιστροφή του 2%![]()
κι εγω αυτο κανω. εχω μια, την φτανω στα ορια της(περιπου 800ε το μηνα) και την ξεχρεωνω στο τελος του ιδιου μηνα.
δεν εχει περασει ποτε ημερα, η λογαριασμος, που να χρωσταω στην τραπεζα

και αυτο το 2% ειναι απιστευτα πολυ καλο!
βρε γιαννη μου δεν τσεκαρεις και το θεμα "πιστωτικες" μπας και μου λυσεις την απορια μου σχετικα?
dooo
Διακεκριμένο μέλος

χέθτηκε η φοράδα στο αλώνι δηλαδίς.

Μήπως γνωρίζει κανείς/καμία να μου πει τρόπους για να κάνει κανείς μια αισθητική επέμβαση αν δεν έχει μετρητά?
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα ειδικά για τον σκοπό αυτό με χαμηλό επιτόκιο ή κάποιο δάνειο με ευνοϊκούς όρους??
Ευχαριστώ και... καλό καλοκαίρι μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Μήπως γνωρίζει κανείς/καμία να μου πει τρόπους για να κάνει κανείς μια αισθητική επέμβαση αν δεν έχει μετρητά?
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα ειδικά για τον σκοπό αυτό με χαμηλό επιτόκιο ή κάποιο δάνειο με ευνοϊκούς όρους??
Ευχαριστώ και... καλό καλοκαίρι μας!
Απ΄ότι ξέρω σου εκδίδουν πιστωτική κάρτα εκεί που θα κάνεις την επέμβαση με επιτόκιο ανάλογο της τράπεζας που θα εκδοθεί η πιστωτική...ή σου χρεώνουν το ποσό σε δική σου κάρτα...
Αν θες εσύ να κάνεις σε πελάτη κάτι ... τότε θα πας σε τράπεζα της επιλογής σου και θα ζητήσεις το παραπάνω...εκέι θα σε κατατοπίσουν ανάλογα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Εστω εχω μια πιστωτικη καρτα και θελω να κανω αναληψη χρηματων τα οποια θα βαλω ξανα αργοτερα σε 3-4 μερες.Τι μου χρεωνουν παραπανω?προλαβαινει να μπει το επιτοκιο η μετα τις 20 μερες μπαινει?
Υ.Γ:βασικα δεν ηξερα να μπορουσα να το γραψω σε αυτο το θεμα,αλλα δεν μπορουσα να βρω και κατι πιο καταλληλο

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Άρα ανεξάρτητα του πότε θα τα καταθέσεις τα ίδια χρήματα, τον τόκο δεν τον γλυτώνεις.
Πληροφορίες: by my sister που εργάζεται σε τράπεζα, αν και δεν γνωρίζει το κάτα πόσο η πολιτική όλων των τραπεζών είναι η ίδια πάνω στις κάρτες. Το πιο πιθανό πάντως είναι να είναι!

Αααα και το πόσο είναι το επιτόκιο, εξαρτάται από το είδος της κάρτας σου και το οποίο βέβαια αλλάζει αρκετά συχνά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.