bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Όντως, κι εγω το έχω δει αυτό, αηδία.
ΥΓ: Τώρα μου λεει ο Exposed απο δίπλα "όλες κατα βάθος έχετε λεσβιακα ενστικτα!"![]()
![]()
![]()
Exposed θα στο θέσω καλύτερα όλοι κατα βάθοςσ θέλετε να έχουμε λεσβιακά ένστικτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Πράγματι..2 γυναίκες να κάνουν έρωτα..αηδία..αίσχος..![]()
![]()
![]()
Σκέψου οτι ειναι σαν να βλέπεις εσυ οτι κάνεις έρωτα με έναν αντρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Exposed θα στο θέσω καλύτερα όλοι κατα βάθοςσ θέλετε να έχουμε λεσβιακά ένστικτα![]()
Χαχααχαχααχαχα, εγραψες μεγάλη!!! Εγραψες!! Έχουμε λιώσει!!

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Πέρυσι είχα δει πως το έκανα με γυναίκα
Η super αηδία,![]()
Γιατί καλέ; Ωραίο δεν είναι?

Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Σκέψου οτι ειναι σαν να βλέπεις εσυ οτι κάνεις έρωτα με έναν αντρα!![]()
Και? Που είναι το πρόβλημα? Σίγουρα κάπου θέλεις να καταλήξεις αλλά δεν καταλαβαίνω που το πας..
openopen
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :ΥΓ: Τώρα μου λεει ο Exposed απο δίπλα "όλες κατα βάθος έχετε λεσβιακα ενστικτα!"![]()
![]()
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Και? Που είναι το πρόβλημα? Σίγουρα κάπου θέλεις να καταλήξεις αλλά δεν καταλαβαίνω που το πας..
E, θα σου άρεσε το θέαμα?
ΥΓ: Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, ισα ισα που θεωρώ καφρο όποιος λεει οτιδήποτε αρνητικό εναντίον τους, αλλα επίσης όπως σε εναν ομοφυλόφιλο θα φαινεται νομίζω αηδία να κάνει έρωτα με εναν ετεροφυλο του, έτσι και στους ετεροφυλόφιλους πιστευω οτι φαινεται αηδία να κάνουν έρωτα με κάποιον ομόφυλο τους.
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ήξερα πως να αντιδράσω είχα μείνει μα.....κας
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Δεν θα με αιδίαζε.. εγώ πιστεύω πως ακόμα και ένας ετερόφιλος μπορεί να απολαύσει άνετα λίγο ομοφυλοφιλικό πορνό..
Χμμμμ συμφωνω αλλα όχι και να συμμετέχει!!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μηπος εφτασε η ωρα μου;
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Για πολλές από εμάς ισχύει το ακριβώς αντίστροφοΑρχική Δημοσίευση από yiannis :2 άντρες να το κάνουν είναι αηδία 2 γυναίκες να το κάνουν είναι καλή φάση, δεν περιμένω να το καταλάβουν οι κοπέλες του site.

Ρε παιδιά, κάποτε είχα δει ότι έγινα άντρας!

PYLH
Δραστήριο μέλος

Επειδή μάλλον βαριέμαι να τα διαβάσω όλα , αν κατάλαβα καλά ομιλούμε για τα όνειρα που εμπεριέχουν...σεχ???
Κάποια πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά, όλοι κάποια στιγμή ( ή πολλές...) βλέπουμε!!!
Τώρα, τί ακριβώς , εξαρτάται. Αν γουστάρουμε ( άντεεε ποθούμε) κάποιον πολύ.....δεν θα δούμε τον παππού του

Σοβαρά τώρα, τα σεξόνειρα( το σκότωσα

Ολόκληρη επιστήμη - Υποσυνήδειτο λέμε!!!
Να επισημάνω απλά πώς τίποτα δεν είναι κανόνας, απ'όλα αυτά!!!
ΥΓ.

Δίχως παρεξήγηση , φιλικά μιλάμε

Όλοι εχουμε ομοφυλοφιλικές τάσεις κι είναι φυσιολογικό. Μην πάρετε αυτό πού λέω "στραβά". "Τάσεις" οι περισσότεροι έχουμε, αυτό δεν σημαίνει πώς έχουμε και σεξ.πρόβλημα.
Η θέα 2 αντρών να κάνουν σεξ....μάλλον με απωθεί!
Το αντίθετο, 2 ( όχι απαραίτητα...

Και θεωρώ ό,τι δεν έχω πρόβλημα, είναι κάτι φυσιολογικό , δεν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις!!! Να μην το διευκρυνίζουμε συνεχώς αυτό!!!

αφορά τους υπόλοιπους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι σιγουρη ; Εγω απο τι εχω δει, και αντρες και γυναικες , δεν αρεσκονται (πλειοψηφια) στη θεα ή φαντασιωση 2 αντρων να κανουν σεξ.Για πολλές από εμάς ισχύει το ακριβώς αντίστροφο![]()
Το οποιο ειναι και ενδιαφερον , καθως και τα 2 φυλλα δεχονται και τους αρεσει πιο ευκολα το 2 γυναικες, ενω παλι και τα 2 φυλλα το αντιθετο για 2 αντρες.
Κατι θελει να μας πει ο δημιουργος μου φαινεται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλοι εχουμε ομοφυλοφιλικές τάσεις κι είναι φυσιολογικό. Μην πάρετε αυτό πού λέω "στραβά". "Τάσεις" οι περισσότεροι έχουμε, αυτό δεν σημαίνει πώς έχουμε και σεξ.πρόβλημα.
Η θέα 2 αντρών να κάνουν σεξ....μάλλον με απωθεί!
Το αντίθετο, 2 ( όχι απαραίτητα...) γυναικών ή ένας συνδυασμός τέλος πάντων....μάλλον με εξιτάρει!!!
θα συμφωνήσω απολύτως!
τουλάχιστον όσον αφορά τις γυναίκες, νομίζω ότι η πλειοψηφία έχει φαντασιώσεις με άλλες γυναίκες.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.