Ερωτικά sms στον/στην σύντροφο σας

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.
μαλλον σε βλακες πεφτεις καλο μ! η τουλαχιστον, σε ολιγον ξενερωτους:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PYLH

Δραστήριο μέλος

Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα.
Δε στέλνω και δε νομίζω οτι θα έστελνα ποτέ. Δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ απρόσωπο και απόμακρο.

Μεχρι καποια ηλικια πιστευω πως εχουν την πλακα τους.Στην ηλικια που ειμαι τωρα δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στα 30 και μετα να στελνει ερωτικα sms..

Τι διαβάζω η γυναίκα...??? :P :D
Απρόσωπο κι απόμακρο ???
.....μέχρι κάποια ηλικία έχουν την πλάκα τους.....μπλαμπλαμπλα....να φανταστώ μετά τα 30.......( χωρίς παρεξήγηση ελπίζω :) ,τίποτα προσωπικό, απλά ως αφορμή)

Τα ερωτικά sms μάλλον...." απαραίτητα " θα μπορούσα να τα θεωρήσω. Εννοώ όμως , τα "καθαρά" ερωτικά (σεξουαλικού περιοχομένου) sms...;) :D .
'Αλλο τα :" μωρό μου...καρδιά μου......μάτια μου...εγώ αυτή τη στιγμή..να μωρέ, πώς να στο πω.... :hug: :galliko: ......"

Αυτά...ή....τα λες κανονικά δλδ τα περιγράφεις:" Κ@@@ μου....είμαι **** και έχω ####:whistle:...τώρα πού δεν είσαι...εδώ να :hump: :strong: :upside: :jumpy: :oops: :sorry:.....άρα πριν καλά-καλά λάβει το sms...:D έχει έρθει σπίτι...Ή....δεν τα λες καθόλου!!!

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα ( και μη γελάς εσύ...σε βλέπω:P :D )...αμα πρέπει να του εξηγήσεις .....τιιιιιι...θέεεεελεις να του πείς :whistle: "έκοψε η μαγιονέζα". Πάμε γι'άλλα !!!
Άκου...."πάρεεε αντικούκουουου..:mad: ". Να πάρει αυτός καλύτερα...γιατί μάλλον θα το χρειαστεί .;)

Και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ! :clapup: :whistle:
------------------------------------------------------------------- @Lorien

Καλα ειναι και τα προστυχα sms που και που. Οτι μας ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι κατα τετοιο τροπο, ευπροσδεκτο :)
------------------------------------------------------------------ Και όχι...,"πού και πού".....!!! :redface: :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pure_Seduction

Επιφανές μέλος

Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.834 μηνύματα.
ε εχω στειλει μερικες φορες,και μου εχουν στειλει

ειναι λιγες οι φορες,δεν μ αρεσουν τα μηνυματα,προτιμω cyber

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
ο άντρας μου είναι μάλλον ξενέρωτος :P

του στέλνω ένα πρόστυχο sms του στυλ....
"μωράκι μου είμαι πολύ μπιπ και περιμένω να έρθεις σπίτι να σου μπιπ και μπιπ και έχω κάνει μπιπ" κλπ καταλάβατε το νόημα :P

περιμένω όλο αγωνία απάντηση....

και περιμένω....και περιμένω...
μπα τίποτα :P

anyway.... εσείς στέλνετε τέτοια sms? λαμβάνετε?
πως αντιδράτε αν σας στέλνουν και πως αν στέλνετε κι ο άλλος ζει στον μαγικό κόσμο της σοκοφρέτας? :P

(ευτυχώς ξέρω ότι ο δικός μου έχει πρόβλημα έκφρασης και δεν είναι απλά ότι δε με θέλει πλέον :P)

για πείτε και σεις ωρε κλεφεί

ο άντρας μου είναι μάλλον ξενέρωτος :P

του στέλνω ένα πρόστυχο sms του στυλ....
"μωράκι μου είμαι πολύ μπιπ και περιμένω να έρθεις σπίτι να σου μπιπ και μπιπ και έχω κάνει μπιπ" κλπ καταλάβατε το νόημα :P

περιμένω όλο αγωνία απάντηση....

και περιμένω....και περιμένω...
μπα τίποτα :P

anyway.... εσείς στέλνετε τέτοια sms? λαμβάνετε?
πως αντιδράτε αν σας στέλνουν και πως αν στέλνετε κι ο άλλος ζει στον μαγικό κόσμο της σοκοφρέτας? :P

(ευτυχώς ξέρω ότι ο δικός μου έχει πρόβλημα έκφρασης και δεν είναι απλά ότι δε με θέλει πλέον :P)

για πείτε και σεις ωρε κλεφτόπουλα
είναι θέμα χαρακτήρα. κ εγώ δε στέλνω τέτοια μηνύματα....δε μου βγαίνει

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Τα sms είναι εν τω μεταξύ ό,τι πιο tracked από τους παρόχους υπάρχει. Με τα sexting που έχουν γίνει εκεί πρέπει πολλοί υπάλληλοι να έχουν πάρει ποπκορν και... κωλόχαρτο παραδίπλα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
ΟΧΙ

Το sexting θα πρεπε ναναι παράνομο, δεν υπάρχει κάτι πιο ξενέρωτο απο τα σεξ τεξς, αηδία ντεκαβλέ

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Παιδια, αν έχετε σχέση με ανθρωπο που λειπει, χρειάζεται και αυτό καμία φορά.

Δεν μαρεσει και εμένα καθόλου αλλά όταν ταξίδευε η σχέση μου υπερατλαντικα, δεν είχαμε και πολλές επιλογές🤷🏼‍♀️

Γενικά είναι λίγο μεχ όμως

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Ναι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Τι πήγε και ξέθαψε η συν-genY τιτσερ ασουμε, απαντησε και στην Κουε απο το 2007 φαντασου.

ΑΜΕ! Ανετα κανω και σεξτινγκ και τηλεφωνικο και όλα.

Δεν υπάρχει τιποτα πιο ωραιο απο το "αν γυρισεις σπιτι ως τις 3 θα σου γ... το μ...κι μεχρι αύριο"

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
Εδώ κάνουμε τάμα να μας στείλει ένα απλό σμς.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Εδώ κάνουμε τάμα να μας στείλει ένα απλό σμς.
Για να τον αφήσετε επίτηδες στο διαβάστηκε (ενώ σας τρώει φούλ να στείλετε) για να το παίξετε δύσκολες και να λέτε μετά στις φίλες σας πόσο τον γράφετε;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.
Σπινθηροβόλα επικοινωνία.. Ναι

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
Για να τον αφήσετε επίτηδες στο διαβάστηκε (ενώ σας τρώει φούλ να στείλετε) για να το παίξετε δύσκολες και να λέτε μετά στις φίλες σας πόσο τον γράφετε;
Διαβάστηκε αφήνω μόνο τους κριπουλες, δε μου αρέσει το διαβάστηκε 🥹

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Αν σε εκτιμώ για ένα πράγμα είναι που δεν χαρίζεις σε κανέναν ποτέ, ό,τι απόψεις και αν έχει είτε φίλος είτε εχθρός, όποιος πρέπει να τα ακούσει τα ακούει πάντα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια