Παιδιά να απαντήσω λίγο γενικά σε όλους, δεν είπα ότι δεν μαρεσουν οι γυναίκες, αντιθετως είχα και μια σχέση με κοπέλα 3.5 χρόνια και ήμασταν πολύ κομπλέ και δεν ειχα καν αυτές τις σκεψεις, το τελευταίο διάστημα με ότι λόγια μου έχει αναφέρει τα οποία ξανά λέω δεν λέγονται από εμένα αλλά από εκείνον δεν μου τα έχει πει άλλος φίλος στο παρελθόν…μιλάμε για λόγια του στυλ σε θέλω στην ζωή μου και μου είσαι σημαντικός και σαφως και διαφορά αλλα, έχω σκεφτεί πολλές φορές να απομακρυνθώ για να αποφύγω όλη αυτή την κατάσταση αλλα δυστυχώς με ελκύει το ενδιαφέρον του….ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν κ εκείνος μπορεί να σκέφτεται το ίδιο για εμένα, γενικότερα είμαι πολύ σοβαρό άτομο και δεν ειχα ποτε τέτοιες σκεψεις ή διαθέσεις…απλά για κάποιο λόγο με όλα αυτά μου έχει δημιουργηθεί αυτή η ερωτική επιθυμία
Ξέρεις το κάθε σπορακι υπάρχει μέσα μας από τοτε που γεννηθηκαμε.
Αν εσύ όλα αυτά τα χρόνια δεν δέχτηκες το κατάλληλο ερέθισμα ώστε αυτό το σπορακι να βρει πρόσφορο έδαφος και να αρχίσει να αναπτύσσεται δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις με σιγουριά την σεξουαλική σου ταυτότητα .
Πέραν όλων αυτών μήπως ότι άρχισε να αναπτύσσεται και να εκδηλώνεται κάτι διαφορετικό μέσα σου και να νοιωθεις επιθυμία για κάτι καινούργιο είναι καλή αφορμή να το ψάξεις λίγο περισσότερο ?
Είσαι τυχερός που σου δόθηκε αυτή η ευκαιρία τώρα και όχι πολύ αργότερα που ίσως να είχες προχωρήσει πολύ παραπάνω με μια κοπέλα .
Εφόσον ο φίλος σου είναι σε σχέση και αν όντως ενεργεί με άλλο σκοπό μη σεβόμενος εκείνος πρώτα απ' όλα αυτό που έχει ,μην σε κάνει να προσπερνάς το δικό σου θέμα που έχει προκύψει και που για εμένα αυτό θα ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα .
Ανακάλυψες ότι ίσως υπάρχει μια άλλη πλευρά σου .
Δες τι μπορείς να κάνεις καταρχήν να την αποδέκτης αν όντως έτσι είναι ,να δεις γιατί συμβαίνει ,να συμφιλιωθείς με όλο αυτό αν πραγματικά είναι το ζητούμενο σου και μετά να προβείς σε όλα τα άλλα .
Μην προσπαθήσεις καταρχήν να το καταπιέζεις ώστε να μην βγει στην πραγματική του διάσταση .
Τέτοια γεγονότα είναι πολύ καλά να ξεκινάνε πρώτα από εμάς τους ίδιους και μετά να βάζουμε και στο παιχνίδι και άλλους .
Άσε όσο μπορείς ελεύθερο και το μυαλό σου και την σκέψη σου να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει .
Να είσαι σίγουρος ότι όταν θα φτάσει σε σημειο που δεν θα μπορείς να συνεχίσεις θα το αντιληφθείς πλήρως .
Αυτά τα πράγματα δεν βγαίνουν με την βία ..
Είτε τα έχεις μέσα.σου και βρίσκουν κατάλληλο έδαφος και βγαίνουν ή δεν βγαίνουν ποτέ όσες προκλήσεις και να έχεις !
Με λίγα λόγια ,αυτογνωσία ως προς αυτό .
Πρώτα αυτό πριν μπεις σε μια κατάσταση που εσύ ο ίδιος είσαι ακόμα μπερδεμένος και παρασυρθείς από πράγματα που δεν θες ...