10-06-08

17:38
Έχω κρατήσει μια ip ενός προσώπου που έχει παρουσιάσει μια ενοχλητική και παράνομη τέλος πάντων συμπεριφορά στο διαδίκτυο και έχω λόγους να θέλω να μάθω την ταυτότητα του. Η ip είναι ελληνική. Μπορεί να γίνει αυτό; Τι μπορώ να βρω μόνη μου από μια ip εκτός από location (κι αυτό αβέβαιο) και τι πρέπει να κάνω για να μάθω περισσότερα; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη για αρκετά άτομα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

10-06-08

17:44
Μόνο μέσω τις δικαστικής οδού μπορείς να βγάλεις άκρη και μόνο αν μιλάμε για κάτι σοβαρό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

10-06-08

18:00
υπάρχει πιθανότητα να βρεις την περιοχή του ή αν είσαι τυχερή την εταιρεία που δουλεύει (όχι όμως το όνομά του, εκτός αν χρησιμοποιήσεις και άλλα μέσα) βάζοντας την ip του εδώ https://www.dnsstuff.com/ στο αντίστοιχο κουτάκι αριστερά
ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 22 μηνύματα.

26-07-08

17:21
υπάρχει πιθανότητα να βρεις την περιοχή του ή αν είσαι τυχερή την εταιρεία που δουλεύει (όχι όμως το όνομά του, εκτός αν χρησιμοποιήσεις και άλλα μέσα) βάζοντας την ip του εδώ https://www.dnsstuff.com/ στο αντίστοιχο κουτάκι αριστερά
Μπα.. οι περιοχές που εμφανίζει κατά 99% είναι άσχετες!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

26-07-08

17:25
Όχι απλά είναι πολύ μεγάλες, επίσης πρέπει να ξέρεις ποίες περιοχές συνδέονται σε αυτό τον server
ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 22 μηνύματα.

26-07-08

17:29
πάλι θα είσαι μεταξύ αρκετών περιοχών όμως έτσι δεν είναι; Δεν μπορείς να καταλήξεις μόνο σε μία.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

26-07-08

17:43
Ναι όντωςπάλι θα είσαι μεταξύ αρκετών περιοχών όμως έτσι δεν είναι; Δεν μπορείς να καταλήξεις μόνο σε μία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...