evouli
Διάσημο μέλος

σίγουρα γνωρίζετε την ύπαρξη εταιριών δημοσκοπήσεων, όπως ειναι πχ η metron analysis κτλ..
Ξέρετε ομως εαν οι συγκεκριμένες εταιρίες απασχολούν "εξωτερικούς" συνεργάτες; Δλδ όχι να τους προσλάβουν αλλά να τους δίνουν ένα "χ" ποσό για όσα ερωτηματολόγια συμπληρώσουν.
Σαν επιπλέον χαρτζηλίκι κάπως.. μ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από evouli:Με αφορμή κάτι που είπε η Michelle σκέφτηκα το εξής:
σίγουρα γνωρίζετε την ύπαρξη εταιριών δημοσκοπήσεων, όπως ειναι πχ η metron analysis κτλ..
Ξέρετε ομως εαν οι συγκεκριμένες εταιρίες απασχολούν "εξωτερικούς" συνεργάτες; Δλδ όχι να τους προσλάβουν αλλά να τους δίνουν ένα "χ" ποσό για όσα ερωτηματολόγια συμπληρώσουν.
Σαν επιπλέον χαρτζηλίκι κάπως.. μ?![]()
γνωριζω πολυ καλα το αντικειμενο απο μεσα..
ο,τιδηποτε θελεις πολυ ευχαριστως να σου εξηγησω μεσω πμ.

evouli
Διάσημο μέλος

Κατά δεύτερον να πω και κάτι: πχ εγώ πιανω δουλειά σε μια τετοια εταιρια, ολα καλά και ωραια, και ερχεται μια ωραια πρωια εκει που εγώ ρωταω τον κοσμο ένας τυπος απο την επιθεώρηση εργασίας, λεμε τωρα, και με ρωταει σε ποιον δουλευω και αν ειμαι ασφαλισμενη κτλ.. και φυσικα εγω ΔΕΝ ειμαι.. γιατι να το ριψοκινδυνευσει ο εργοδοτης να με εχει ανασφαλιστη και να φαει και το προστιμο?
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από evouli:Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω τη νεραϊδούλα...![]()
Κατά δεύτερον να πω και κάτι: πχ εγώ πιανω δουλειά σε μια τετοια εταιρια, ολα καλά και ωραια, και ερχεται μια ωραια πρωια εκει που εγώ ρωταω τον κοσμο ένας τυπος απο την επιθεώρηση εργασίας, λεμε τωρα, και με ρωταει σε ποιον δουλευω και αν ειμαι ασφαλισμενη κτλ.. και φυσικα εγω ΔΕΝ ειμαι.. γιατι να το ριψοκινδυνευσει ο εργοδοτης να με εχει ανασφαλιστη και να φαει και το προστιμο?
Υποτίθεται ότι οι εξωτερικοί συνεργάτες εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών.....
Επειδή αυτό δεν γίνεται πάντα(δλδ γίνεται μόνο όταν ο άλλος είναι δηλωμένος ελ.επαγγελματίας) αλλά επειδή σε τέτοιες δουλειές δεν συμβαίνει η πραγματικότητα είναι πως η επιθεωρηση εργασίας δεν σταματά άτομα στο δρόμο(εκτός αν έχεις πάγκο

Δεν ξερω αν υπάρχει ειδική ρύθμιση για εταιρείες στατιστικών ερευνών(μάλλον η νεραιδούλα θα ξερει καλύτερα εκ των έσω) που δεν νομίζω να υπάρχει, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση πως όταν ήμουν απογραφέας το 2001 η Ε.Σ.Υ. μας είχε πληρώσει αλλά δεν μας είχε ασφαλίσει(αλλά μάλλον αυτό είναι ειδική περίπτωση).

Είναι μια καλή λύση για έξτρα χρήματα και το πλεονέκτημα είναι ότι εσύ καθορίζειςα το πρόγραμμα σου...
Επίσης συνήθως τρέχουν πολλές έρευνες και οι εταιρειες αυτές έχουν πάντα ανάγκη από προσωπικό. οπότε πιστεύω ότι αν πας ανα πάσα στιγμή θα σε δεχτούν..!

eva_top
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική9312
Νεοφερμένο μέλος

Συγγνώμη για τα ελληνοαγγλικά μου...!!!!!Ξεχάστηκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι κατι δυσκολο, μπορει να το κανει ο οποιοσδηποτε, απλως εγω εφυγα διοτι δεν ειχα ιδιαιτερη αναγκη τα χρηματα, και ειχα βαρεθει τη μονοτονια του να σηκωνεις το ακουστικο και να λες τα ιδια πραγματα-ποιηματακι σε ολους. Επισης καταλαβα οτι αυτη η δουλεια δε μου ταιριαζει, γιατι μου την ειπε η διευθυντρια οτι εχω πολλες αρνησεις.. δηλ. πρεπει να επιμεινεις λιγο οταν ο αλλος αρνειται. Κι εγω σιχαινομαι να πιεζω τον αλλο, εστω και τον ασχετο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κλεο21
Νεοφερμένο μέλος

μολις εγινα μελος στο e-steki κ με αφορμη οτι ψαχνω δουλεια σε εταιρια δημοσκοπησεων η ερευνων στη θεσσαλονικη διαβασα τα προηγουμενα μηνυματα που ειχατε αφησει,αν κ παλια βεβαια,μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερει καποια εταιρια με καλες αποδοχες(πχ οσα παραπανω ερωτηματολογια συμπληρωνεις τοσα περισσοτερα κερδιζεισ)κ αν αξιζει το κοπο να το ψαξω?
Σας ευχαριστω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosveria
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

GPO
Rass
Alco
Vprc
Metron analysis
Marc, Gallup, Μrb
Τι ακριβως να σου πουμε?

Το πως ψαχνουμε δουλεια ειναι κοινο για ολους
Βρες τα τηλεφωνα τους, παρε τους και στειλε βιογραφικα.
Bonne chance

giwta91
Νεοφερμένο μέλος

Ενδιαφερομαι να δουλεψω σε εταιρεια δημοσκοπησεων (ειμαι φοιτητρια στατιστικης, 3ο ετος) μπορει καποιος να μου πει που να κοιταξω για αγγελιες? η να μου πει εταιρειες που ψαχνουν φοιτητες αυτη την περιοδο? Ευχαριστω!γνωριζω πολυ καλα το αντικειμενο απο μεσα..
ο,τιδηποτε θελεις πολυ ευχαριστως να σου εξηγησω μεσω πμ.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.