Ophelia
Διάσημο μέλος
Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα.

11-12-09

16:08
Ερώτηση: έχετε δει πουθενά ομπρέλες (μεγάλου μεγέθους) με τα χρώματα του ουράνιου τόξου στην Αθήνα;;
Κάτι τέτοιο δηλαδή...
Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω πουθενά -είμαι στο τσακ πλέον να παραγγείλω από το νετ. Αν έχετε καμμία ιδέα be my guests...
Κάτι τέτοιο δηλαδή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.

11-12-09

16:49
Μαρα, περυσι ειχε βγαλει τετοιες ομπρελες η benetton.
Για κοιτα τον καταλογο της τον φετινο μπας και...
Για κοιτα τον καταλογο της τον φετινο μπας και...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος
Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα.

11-12-09

16:57
Τσέκαρα στο επίσημο της benetton...φέτος δεν βγάζουν!! 
Ευχαριστώ πολύ πάντως...

Ευχαριστώ πολύ πάντως...
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.

10-04-10

16:51
Ψαχνω μαγαζια οπτικων στην Αθηνα, με προσφορες/ εκπτωσεις σε επωνυμους σκελετους μυωπιας ή και stock. Αν γνωριζετε κατι, θα μου ηταν ευχαριστο να μου πειτε, ευχαριστω.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.

10-04-10

17:07
Γλυφάδα, απέναντι από το κολυμβήτηριο, επί της Μεταξά, λέγεται Πανταζόπουλος. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...