Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.437 εγγεγραμμένα μέλη και 3.563.062 μηνύματα σε 105.954 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 426 άτομα.
Αρχική Δημοσίευση από gaspar:περα απο την νέα δημοκρατία, δέν βλέπω να υπάρχει κάτι άλλο ρεαλιστικό και σοβαρό που να μπορεί να κυβερνήσει.
μέχρι τώρα τα πήγε πολύ καλά.
ότι και να λέτε, οι αριθμοί της οικονομίας ευνοούν τον αντώνη σαμαρά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ από την άλλη λυπάμαι που για άλλη μια φορά η πλειοψηφία των συμπολιτών μου ψήφισαν τους επί δεκαετίες μπλε και πράσινους ΓΑΜΙΑΔΕΣ τους...Λυπάμαι πολύ που έχουν ανέβει τόσο κόμματα με τέτοια ιδεολογία. Με φοβίζει αυτή η τάση πραγματικά..
"Πρωτογενές πλεόνασμα" (κατά Σαμαρά) = "Δεν επιστρέφω το Φ.Π.Α. και ότι άλλο χρωστάω στους πολίτες, αφήνω απλήρωτα έργα που ήταν να γίνουν και γενικότερα κρατώ λεφτά που είναι να δώσω ούτως ή άλλως απ' όπου μπορώ και για όσο μπορώ ροκανίζοντας έτσι το χρόνο υπέρ μου, κοροϊδεύοντας τους Τροϊκανούς και κρύβοντας τα προβλήματα κάτω απ' το χαλί μέχρι αυτό να ξεχειλίσει"...περα απο την νέα δημοκρατία, δέν βλέπω να υπάρχει κάτι άλλο ρεαλιστικό και σοβαρό που να μπορεί να κυβερνήσει.
μέχρι τώρα τα πήγε πολύ καλά.
ότι και να λέτε, οι αριθμοί της οικονομίας ευνοούν τον αντώνη σαμαρά
Ότι και καλά μελέτησες μέχρι τελευταίας προγραμματικής δήλωσης τους δεκάδες συνδυασμούς που κατέβηκαν στις εκλογές κι έκανες αυτή τη διαπίστωση!Υπαρχει καποιο κομμα αντιμνημονιακο που να εχει μια ρεαλιστικη προταση εξοδου απο την κριση και αναπτυξης της οικονομιας; Γιατι εγω καποιο τετοιο δεν βλεπω.