Ευρωεκλογές 2024

Πρόθεση ψήφου (η ψήφος σας είναι ανώνυμη)
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 47)
  • Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 3 6,4%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 11 23,4%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 2 4,3%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 6,4%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 4 8,5%
  • Σπαρτιάτες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκη

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Μέρα 25

Ψήφοι: 6 12,8%
  • Άλλο κόμμα

Ψήφοι: 8 17,0%
  • Δεν θα ψηφίσω

Ψήφοι: 6 12,8%
  • Λευκό

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.
Πέρα από την πλάκα το ΚΚΕ παρά το γεγονός ότι δεν με εκφράζει καθόλου σαν κόμμα (βλέπεις είμαι οπαδός του Αμερικανικού Φιλελευθερισμού) ασκεί πολύ πιο σοβαρή αντιπολίτευση στην ΝΔ σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ όπου οι αρχηγοί τους δεν έχουν κανένα πρόγραμμα και ασχολούνται με ανοησίες.😂😂
Δε ξερω ακομα τι υποστηριζω και τι οχι. Δε ξερω αρκετα τα οικονομικα συστηματα και τα αυτα. Θα δομιμασω να κανω κιαλλα πολιτικα τεστ να το διερευνησω το θεμα

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Για άλλη μία φορά η δημοσκόπηση εδώ αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας. Ισοβαθμία στην πρώτη θέση για ΣΥΡΙΖΑ και ΜεΡΑ25, μονοψήφιο ποσοστό για ΝΔ που είναι στα ίσα με Ελληνική Λύση.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.
Για άλλη μία φορά η δημοσκόπηση εδώ αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας. Ισοβαθμία στην πρώτη θέση για ΣΥΡΙΖΑ και ΜεΡΑ25, μονοψήφιο ποσοστό για ΝΔ που είναι στα ίσα με Ελληνική Λύση.
Μείναμε στο 2012 στο στέκι :laugh:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.084 μηνύματα.
Πρέπει να βρούμε τον προδότη που μας έριξε από 5 ψήφους σε 4 και πήγε σε Νίκη που ανέβηκε στις 2.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

Όταν εγώ έλεγα πέρσι ότι τα polls εδώ μέσα λαμβάνουν χώρα στα Εξαρχεια έπεσαν να με φάνε μερικοί 😑😑.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.590 μηνύματα.
Ευτυχώς που δεν τον αφουγκράζονται. Φαντάζομαι μια κοινωνία με την πλειοψηφία να έχει απόψεις στιλ Σύριζα - Μέρα 25. Μια ώρα αρχύτερα στο Άγιον Όρος.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.275 μηνύματα.
Πρέπει να βρούμε τον προδότη που μας έριξε από 5 ψήφους σε 4 και πήγε σε Νίκη που ανέβηκε στις 2.
Εγω ειχα ψηφισει εδω στη δημοσκόπηση Ελληνικη Λυση αρχικά, αλλα πηγα στους "Δε θα ψηφίσω", γιατι απλά δεν θα ψηφίσω. Δεν υπάρχει κατι αρκετα ακροδεξιό** για τα γούστα μου. :upside:

**Τωρα ειναι που δε θα γαμήσω ποτέ ξανά

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.084 μηνύματα.
Εγω ειχα ψηφισει εδω στη δημοσκόπηση Ελληνικη Λυση αρχικά, αλλα πηγα στους "Δε θα ψηφίσω", γιατι απλά δεν θα ψηφίσω. Δεν υπάρχει κατι αρκετα ακροδεξιό** για τα γούστα μου. :upside:

**Τωρα ειναι που δε θα γαμήσω ποτέ ξανά
Από αυτήν την άποψη δεν θα διαφωνούσα προσωπικά. Χλιαροί όλοι όμως σκέφτομαι τις ευρωομάδες περισσότερο (που και αυτές με αυτά που κάνουν είναι τραγικές). Για το ID δεν έχουμε εκπρόσωπο στην Ελλάδα (είχαμε την Νέα Δεξιά του Κρανιδιώτη, καλά πήγε και αυτό) αλλά για το ECR έχουμε την Ελληνική Λύση και συν τοις άλλοις αναμένεται ίσως να πιάσει και διψήφιο. Αξίζει για εμένα αυτό, να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα και από την Ελλάδα κατά των ευρωπαϊκών εθνοκτόνων πολιτικών.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.275 μηνύματα.
Από αυτήν την άποψη δεν θα διαφωνούσα προσωπικά. Χλιαροί όλοι όμως σκέφτομαι τις ευρωομάδες περισσότερο (που και αυτές με αυτά που κάνουν είναι τραγικές). Για το ID δεν έχουμε εκπρόσωπο στην Ελλάδα (είχαμε την Νέα Δεξιά του Κρανιδιώτη, καλά πήγε και αυτό) αλλά για το ECR έχουμε την Ελληνική Λύση και συν τοις άλλοις αναμένεται ίσως να πιάσει και διψήφιο. Αξίζει για εμένα αυτό, να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα και από την Ελλάδα κατά των ευρωπαϊκών εθνοκτόνων πολιτικών.
Εντωμεταξυ κατι αλλο που μου τη δινει ειναι ο Κάσι, πέρα απο άλλους λογους που εχω ξαναπει.

Που λεει απο τη μια "πηγαιντε σπαρτιατες", πανε ολα τα ζα, κουτ κουτ, αυτοκτονούν ετσι επειδη τους τη βαρεσε οι Σπαρτιατες, και μετα ξανα-μανά πηγαιντε Πατριωτες ασούμε.

Ναι ρε αυτη η δουλειά θα γινεται. Εγω ζο δεν ειμαι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εντωμεταξυ κατι αλλο που μου τη δινει ειναι ο Κάσι, πέρα απο άλλους λογους που εχω ξαναπει.

Που λεει απο τη μια "πηγαιντε σπαρτιατες", πανε ολα τα ζα, κουτ κουτ, αυτοκτονούν ετσι επειδη τους τη βαρεσε οι Σπαρτιατες, και μετα ξανα-μανά πηγαιντε Πατριωτες ασούμε.

Ναι ρε αυτη η δουλειά θα γινεται. Εγω ζο δεν ειμαι.
Σε αυτή την επιλογή ο Κασιδιάρης τα έκανε μαντάρα από κάθε άποψη. Του χρειάζεται ίσως μία ήττα μπας και αρχίσει να σκέφτεται πιο έξυπνα και κυρίως πιο ιδεαλιστικά. Αφού λες πως υπηρετείς και εκπροσωπείς μία Ιδέα πες πηγαίντε στο Εθνικό Μέτωπο γιατί παρ'όλο που δεν έχω συμφέρον από αυτούς είναι οι πιο κοντά στα πιστεύω μας ή ψηφίστε κατά τη συνείδηση σας. Πάει να κάνει ξανά τα ίδια λάθη όπου θα βάλει στην ευρωβουλή έναν δικό του ο οποίος μόλις λίγο απειληθεί θα τον πουλήσει όπως έκανε ο Στίγκας από το πρώτο κιόλας μήνα.

Στην λούμπα των Σπαρτιατών έπεσα και εγώ αλλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο σε εκείνη τη φάση των βουλευτικών (και ούτε τώρα υπάρχει). Παίζεις και χάνεις, δεν μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα μιας που δεν περιμένω τίποτα από τις εκλογές σε γενικότερο ιδεολογικό βαθμό.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Σε αυτή την επιλογή ο Κασιδιάρης τα έκανε μαντάρα από κάθε άποψη. Του χρειάζεται ίσως μία ήττα μπας και αρχίσει να σκέφτεται πιο έξυπνα και κυρίως πιο ιδεαλιστικά. Αφού λες πως υπηρετείς και εκπροσωπείς μία Ιδέα πες πηγαίντε στο Εθνικό Μέτωπο γιατί παρ'όλο που δεν έχω συμφέρον από αυτούς είναι οι πιο κοντά στα πιστεύω μας ή ψηφίστε κατά τη συνείδηση σας. Πάει να κάνει ξανά τα ίδια λάθη όπου θα βάλει στην ευρωβουλή έναν δικό του ο οποίος μόλις λίγο απειληθεί θα τον πουλήσει όπως έκανε ο Στίγκας από το πρώτο κιόλας μήνα.
Α μπράβο...
Στην λούμπα των Σπαρτιατών έπεσα και εγώ αλλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο σε εκείνη τη φάση των βουλευτικών (και ούτε τώρα υπάρχει). Παίζεις και χάνεις, δεν μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα μιας που δεν περιμένω τίποτα από τις εκλογές σε γενικότερο ιδεολογικό βαθμό.
Εγω δεν έπεσα. Το βλεπα απο πριν να ρχεται.

Και για τον ιδιο λογο και η Νικη δε μου γεμιζει το ματι αν και εχει υποψηφιο που συμπαθώ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εγω δεν έπεσα. Το βλεπα απο πριν να ρχεται.

Και για τον ιδιο λογο και η Νικη δε μου γεμιζει το ματι αν και εχει υποψηφιο που συμπαθώ.
Δεν έχω σε εμπιστοσύνη τα κόμματα γενικά και πιστεύω πως μεγαλύτερη ζημιά κάνουν στην Ιδέα παρά καλό.

Τώρα εδώ είναι ευρωεκλογές και τις βλέπω καθαρά ως ένα μήνυμα προς την Κομμισσιόν ότι οι ευρωπαϊκοί αυτόχθονες λαοί αρνούνται να αφανιστούν. Αν ήταν βουλευτικές η κατάσταση θα ήταν απελπιστική. Εύχομαι μέχρι το 2027 να έχει γίνει κάτι στον χώρο γιατί είναι δράμα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω σε εμπιστοσύνη τα κόμματα γενικά και πιστεύω πως μεγαλύτερη ζημιά κάνουν στην Ιδέα παρά καλό.

Τώρα εδώ είναι ευρωεκλογές και τις βλέπω καθαρά ως ένα μήνυμα προς την Κομμισσιόν ότι οι ευρωπαϊκοί αυτόχθονες λαοί αρνούνται να αφανιστούν. Αν ήταν βουλευτικές η κατάσταση θα ήταν απελπιστική. Εύχομαι μέχρι το 2027 να έχει γίνει κάτι στον χώρο γιατί είναι δράμα.
Αμήν αδερφέ, από το στόμα σου και στου Θεου το αυτί!

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

1717074590703.png

Πολύ ψηλά η Νέα Αριστερά...ενδιαφέρον:hmm:

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Και μετά με την λέτε που πάω και ψηφίζω ΚΚΕ ανάλογα τα κέφια. Τριάδα φωτιά 1. Νίκη 2. Ελληνική Λύση 3. ΚΚΕ.

Screenshot_15.png

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.
Και μετά με την λέτε που πάω και ψηφίζω ΚΚΕ ανάλογα τα κέφια. Τριάδα φωτιά 1. Νίκη 2. Ελληνική Λύση 3. ΚΚΕ.

View attachment 133147
Ούτως η άλλως αυτά που λές περι δύσης και ΗΠΑ και της πολιτικής της ελλάδας ψιλοσυνάδουν με τις απόψεις του ΚΚΕ.
επισης το ΚΚΕ δε θελει εμπλοκή της ελλάδος σε κανέναν πόλεμο
και θελει εθνική ανεξαρτησία και να μην ειμαστε προτεκτοράτο
και βοηθάει και ειναι με το μερος του λαού ανεξαρτήτως χώρας (ΗΠΑ, Ισραηλ, ουκρανια, ρωσσία)..

Κάθε κομμουνιστής είναι φιλοπατρις.. Αμα δεν αγαπάς πρωτίστως την πατρίδα σου είσαι ξεμωρασμένος.
Θυμάμαι οταν πέρναγα τη φάση που μισούσα την Ελλάδα, και ο πατέρας μου (ο ποιο κομμουνιστής που εχω γνωρίσει σε ιδέες) μου είπε χαρακτηριστικά "Ελληνας γεννήθηκα, η ελλάδα με έθρεψε, ελληνας θελω να πεθάνω και στην ελλάδα θελω να ταφώ"

επίσης τι τεστ εκανες θελω και γω :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια