Ευρωεκλογές 2024

Πρόθεση ψήφου (η ψήφος σας είναι ανώνυμη)
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 47)
  • Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 3 6,4%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 11 23,4%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 2 4,3%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 6,4%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 4 8,5%
  • Σπαρτιάτες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκη

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Μέρα 25

Ψήφοι: 6 12,8%
  • Άλλο κόμμα

Ψήφοι: 8 17,0%
  • Δεν θα ψηφίσω

Ψήφοι: 6 12,8%
  • Λευκό

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.924 μηνύματα.
Ωχ ωχ ωχ, ωχ ωχ ωχ δεν είμαι καλά παιδιά .😵💫😵💫

Καλά εγώ ΝΔ θα ριξω 😁😁.

IMG_5520.png

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.924 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.790 μηνύματα.
Screenshot_2024-05-30-16-35-05-271_com.android.chrome.jpg

Με έβγαλε πασοκτσού. ΠΑΣΟΚΤΣΟΥ.
Από πού και ως πού το ΠΑΣΟΚ δεύτερο; Τζίζους, έλεος. Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τόσο ντροπιασμένη μου φαίνεται.
Άκου ΠΑΣΟΚ.
επίσης τι τεστ εκανες θελω και γω :P
Δες πιο πάνω στο ποστ του Wonderkid, είναι ο πρώτος σύνδεσμος

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.
Με έβγαλε πασοκτσού. ΠΑΣΟΚΤΣΟΥ.
Από πού και ως πού το ΠΑΣΟΚ δεύτερο; Τζίζους, έλεος. Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τόσο ντροπιασμένη μου φαίνεται.
Άκου ΠΑΣΟΚ.
χαχα και εμένα με έβγαζαν αρκετά ΠΑΣΟΚ, αυτό μου φάνηκε πιο σωστό :lol:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.584 μηνύματα.
1717076633431.png

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.790 μηνύματα.
Θα αυτοκτονήσω:
Screenshot_2024-05-30-16-42-15-726_com.android.chrome.jpg

Νεαρέ μάλλον εγώ είμαι δικιά σας, όχι εσύ δικός μας

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Μάλλον είναι λάθος τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του στεκιού...έπρεπε η Νίκη να προηγείται :lol:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.584 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Η Φωνή Λογικής, κόβει από Βελόπουλο
  • Νέα Δημοκρατία από 30.4% και 36.2%
  • ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από 10.9% έως 15.1%
  • ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από 9.9% έως 14%
  • ΚΚΕ από 9.2% έως 13.2%
  • Ελληνική Λύση από 6.8% έως 10.2%
  • Νίκη από 3.2% έως 5.8%
  • Νέα Αριστερά από 3.2% έως 5.8%
  • Πλεύση Ελευθερίας από 2.6% έως 5.2%
  • Κόσμος από 1.4% έως 3.2%
  • Φωνή Λογικής από 1.4% έως 3.2%
  • ΜεΡΑ25 από 0.9% έως 2.5%

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Οι δικές μου προβλέψεις για την ώρα.
ΝΔ : 30-33
Σύριζα : 15-17
ΠΑΣΟΚ : 11-13

nearos

Επιφανές μέλος

ΝΔ 31%
Συριζα 16%
Πασοκ 10-13 %
ΚΚΕ 8-11%

εκτιμω

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Η δικιά μου πρόβλεψη για την ώρα.

• ΝΔ: 32-33%
• ΣΥΡΙΖΑ: 16-17%
• ΠΑΣΟΚ: 12-13%
• Ελληνική Λύση: 7-8%
• ΚΚΕ: 7-8%

juste un instant

Επιφανές μέλος

Αν και η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί δείχνει μια αντιευρωπαϊκή κατεύθυνση μια νέα έρευνα κοινής γνώμης έρχεται να καταρρίψει αυτό αναδεικνύοντας πως οι ψηφοφόροι των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη υποστηρίζουν την ΕΕ.

Πρόκειται για δημοσκόπηση από το ινστιτούτο Ipsos για λογαριασμό του γαλλικού think tank Fondation pour l’innovation politique που πραγματοποιήθηκε στις 27 χώρες της Ένωσης και δημοσιεύτηκε την Τρίτη (28/5) στην ιστοσελίδα του ιδρύματος.

Το 2024, η υποστήριξη προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι συντριπτική (87%)

nearos

Επιφανές μέλος

δυστυχως.
Το μονο καλο που ειχαν οι ακροδεξιοι ειναι η απέχθεια εναντια στην ΕΕ

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Έκανα το τεστ μόνο και μόνο για να δω αν είναι στημένο γιατί έβγαζε σε όλους τη νίκη στην κορυφή :lol: Δεν θα μοιραστώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι στημένο τελικά. Εμένα 3η από το τέλος μου την έβγαλε.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.083 μηνύματα.
δυστυχως.
Το μονο καλο που ειχαν οι ακροδεξιοι ειναι η απέχθεια εναντια στην ΕΕ
Και ακόμα την έχουν, απλά εσύ ακούς τα ελεγχόμενα καθεστωτικά media που σε πλασάρουν ως ακροδεξιούς κάθε καρυδιάς καρύδι όπως η Λε Πεν (που ειδικά τα τελευταία χρόνια κεντροδεξιά την λες), η Μελόνι, ο Βελόπουλος και ο Νατσιός στην Ελλάδα (γέλιο), το PiS της Πολωνίας και λοιπές καρικατούρες της συντηρητικής δεξιάς που ακόμα και το συντηρητικής αμφισβητείται στους περισσότερους προαναφερθέντες. Όσοι περιμένουν ριζικές αλλαγές με αυτούς είναι βαθιά γελασμένοι.

Τα μήντια βλάπτουν την εγκεφαλική λειτουργία του ανθρώπου, αποφύγετε τα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια