juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-06-24

22:32
To cdu δε θα συνεργαστεί με το Afd. Είναι δεδομένο.Δεν βγάζει βουλευτές με αυτα τα ποσοστά. Χρειάζεται συνασπισμός.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.

09-06-24

22:33
Αυτά που λένε Κυρανάκης και Άδωνις σαν μπηχτές προς Μητσοτάκη ακούγονται.
Σίγουρα σε κάποιους με πρώτο τον Σαμαρά δεν άρεσε η στροφή προς το κέντρο όμως αυτό τους έδωσε την πολιτική κυριαρχία.
Να δούμε πως θα το χειριστεί ο Μητσοτάκης και αν θα αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους.
Σίγουρα σε κάποιους με πρώτο τον Σαμαρά δεν άρεσε η στροφή προς το κέντρο όμως αυτό τους έδωσε την πολιτική κυριαρχία.
Να δούμε πως θα το χειριστεί ο Μητσοτάκης και αν θα αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

09-06-24

22:34
Δεν υπάρχει άλλο κόμμα για να συνεργαστεί, από τη στιγμή που αποδοκιμάζει τον τωρινό συνασπισμό.To cdu δε θα συνεργαστεί με το Afd. Είναι δεδομένο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-06-24

22:34
Αν δεν έκανε στροφή στο κέντρο ο Μητσοτάκης, θα ήταν απόλυτα χαμένος μετά από τις εξελίξεις στο σύνολο της Ευρώπης.Αυτά που λένε Κυρανάκης και Άδωνις σαν μπηχτές προς Μητσοτάκη ακούγονται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πιστεύεις πως θα υπάρξει συγκυβέρνηση CDU με Afd;Δεν υπάρχει άλλο κόμμα για να συνεργαστεί, από τη στιγμή που αποδοκιμάζει τον τωρινό συνασπισμό.

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

09-06-24

22:36
Πρώτος ο Αυτιάς και 60 % αποχή. Είμαστε για τον πούτσο καβάλα με τη βούλα πλέον.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

09-06-24

22:39
Αυτά που λένε Κυρανάκης και Άδωνις σαν μπηχτές προς Μητσοτάκη ακούγονται.
Είναι σίγουρο ότι η ΝΔ θα κάνει μια μικρή στροφή προς τα δεξιά μετά το σημερινό αποτέλεσμα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.298 μηνύματα.

09-06-24

22:39
Γίνεται ΧΑΜΟΣ, αυτό σου λεώ μόνο.Πρόωρες εκλογές στη Γαλλία, ο Μακρόν μόλις διέλυσε την βουλή
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-06-24

22:40
Δε θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.Είναι σίγουρο ότι η ΝΔ θα κάνει μια μικρή στροφή προς τα δεξιά μετά το σημερινό αποτέλεσμα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.129 μηνύματα.

09-06-24

Τι γίνεται;;Γίνεται ΧΑΜΟΣ, αυτό σου λεώ μόνο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

09-06-24

Και πεντοζάλη να χορέψει, δεν μας παίρνει.Και ο Κυρανακης είπε ότι η ΝΔ έχασε το παραδοσιακό της κοινό καθώς πήγε υπερβολικά προς το κέντρο. Ας ελπίσουμε να στραφεί προς τα δεξιά.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

09-06-24

Έχω βγάλει τον ζουρνάΓίνεται ΧΑΜΟΣ, αυτό σου λεώ μόνο.
Α ρε Βλαδίμηρε, τους έκλεισες τα σπίτια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

09-06-24

22:41
ΥΓ: Ωραια αυτη η τυπισσα του πασοκ με το πράσινο, στον ΣΚΑΙ, η μελαχρινη. Μου αρεσει.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-06-24

22:42
Δε το ψηφιζες ηδη ετσι και αλλιως; Η μιση ΝΔ πρωην πασοκ ειναιΔε θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα.

09-06-24

22:43
Και εγώ αυτή βλέπω, Νάντια Γιαννακοπούλου τη λένε for your knowledge.ΥΓ: Ωραια αυτη η τυπισσα του πασοκ με το πράσινο, στον ΣΚΑΙ, η μελαχρινη. Μου αρεσει.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

09-06-24

22:43
Προβλέπετε εξελίξεις με Κασσελάκη-Ανδρουλάκη; Λέτε να τους καρατομήσουν;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.298 μηνύματα.

09-06-24

22:45
Άνθρωποι στους δρόμους, χαμός στις τηλεοράσεις. Επικρατεί ένας πανικός γενικάΤι γίνεται;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-06-24

Ευχαριστώ Κατερινιώ μου, αλλα ειναι παντρεμενη. Τη γκαντεμια μου μέσα!!Και εγώ αυτή βλέπω, Νάντια Γιαννακοπούλου τη λένε for your knowledge.
Για Ανδρουλάκη ναι, Κασσελάκη δε νομίζω.Προβλέπετε εξελίξεις με Κασσελάκη-Ανδρουλάκη; Λέτε να τους καρατομήσουν;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.

09-06-24

Κασσελάκης με τίποτα. Ανδρουλάκης θα είναι παράλογο να μην τον διώξουν. Επίσης, προβλέπω να μην εξαντλεί τετραετία η ΝΔ.Προβλέπετε εξελίξεις με Κασσελάκη-Ανδρουλάκη; Λέτε να τους καρατομήσουν;
Lancelot
Περιβόητο μέλος

09-06-24

22:46
ΌχιΠροβλέπετε εξελίξεις με Κασσελάκη-Ανδρουλάκη; Λέτε να τους καρατομήσουν;
Ανασχηματισμός θα γίνει στη ΝΔ
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-06-24

22:48
Τι έγινε; Άρχισαν να μετανιώνουν οι Γάλλοι;Άνθρωποι στους δρόμους, χαμός στις τηλεοράσεις. Επικρατεί ένας πανικός γενικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- American Economist
- fmarulezkd
- Kate1914
- Hased Babis
- Libertus
- Arianara S3
- johnsala
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- Paragontas7000
- phleidhs
- Μαυρίκιος
- back2967
- A350
- Memetchi
- GeorgePap2003
- camil
- AK-92
- bibliofagos
- Scandal
- taketrance
- Antonia Alexandra
- Ryuzaki
- Jack of Spades
- jj!
- eukleidhs1821
- touvlo
- Εριφύλη
- rafaela11
- physicscrazy
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- charmander
- Stav22
- iew
- Αντικειμενικός
- Totreno
- nuttynuts
- NeosUser2023
- V@Per
- Luludaki
- Unboxholics
- ROM32
- xristarac
- Esperos1
- fourkaki
- ggl
- Ariana2018
- Maraki4you
- J.Cameron
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.