Ευρωεκλογές 2024

Πρόθεση ψήφου (η ψήφος σας είναι ανώνυμη)
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 47)
  • Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 3 6,4%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 11 23,4%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 2 4,3%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 6,4%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 4 8,5%
  • Σπαρτιάτες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκη

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Μέρα 25

Ψήφοι: 6 12,8%
  • Άλλο κόμμα

Ψήφοι: 8 17,0%
  • Δεν θα ψηφίσω

Ψήφοι: 6 12,8%
  • Λευκό

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.
Η ΝΔ στο εξωτερικό πήρε 43.90%.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.241 μηνύματα.
πωπω όλοι οι ΝΔτες με επιστολικές πήγανε :lol:
Οταν σε εχει κανει μαγκα με τα λεφτα ο μπαμπας να πας Λονδινο για μεταπτυχιακούλι και δουλίτσα στο City, όλα ειναι άνετα. Πως να μην εισαι ΝΔούλα;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Τώρα ο Αυτιάς θα φτιάχνει για την Ευρωβουλή αυτά τα υπέροχα powerpoint με μπλε φόντο και τεράστια γράμματα που έδειχνε στους συνταξιούχους για να τους δείξει πόσο έχουν ευεργετηθεί από την κυβέρνηση; :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.540 μηνύματα.
Aκούγεται ο ύμνος της Ελλάδας στη βόρειο ήπειρο. Ειλικρινά με συγκίνησε αυτό, δακρυσαν τα μάτια μου..

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.
Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να ψηφίζουν και δεν με νοιάζει τι λέτε.. Δεν τους τρώνε αυτοί στην μάπα ούτε τους εκπροσωπούν!

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.049 μηνύματα.
Εντωμεταξύ είδε κανένας άλλος τι γίνεται στη Κύπρο.

24χρονος χωρίς γνώσεις στη πολιτική (το ειπε και ο ιδιος) youtuber με τα γνωστά βίντεο στο τικ τοκ που έβαλε υποψηφιότητα για πλάκα, χωρίς κόμμα χωρίς τίποτα βγήκε τρίτος

Υ.γ τώρα μόλις είδα ότι αναφέρθηκε από πάνω :loltooth:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.
Σύνολο Ευρώπης.

Screenshot_20240609-233655_Chrome.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.241 μηνύματα.
Aκούγεται ο ύμνος της Ελλάδας στη βόρειο ήπειρο. Ειλικρινά με συγκίνησε αυτό, δακρυσαν τα μάτια μου..
Κι εγω συγκινηθηκα οταν το άκουσα στην τηλεοραση.

Βόρειος Ηπειρος γη ελληνική. Θέμα Δυρραχίου. Θα έρθουμε μια μέρα πάλι!

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.540 μηνύματα.
ΚΚΕ ψηφίζεις είπαμε; :queen:
Ναι, κκε ψηφίζω. Αλλα κλαίω για την πατρίδα μου, εκεί που διώξαμε τους ιταλούς, που απο την αρχή της αιωνιότητας ήτανε ελληνική. Κομμουνιστής είμαι, αλλα είμαι και πατριώτης.
Εσύ ψηφίζεις ΟΑΚΚΕ ε; :hump:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ναι, κκε ψηφίζω. Αλλα κλαίω για την πατρίδα μου, εκεί που διώξαμε τους ιταλούς, που απο την αρχή της αιωνιότητας ήτανε ελληνική. Κομμουνιστής είμαι, αλλα είμαι και πατριώτης.
Νόμιζα πως οι κομμουνιστές είναι διεθνιστές.

nearos

Επιφανές μέλος

Νόμιζα πως οι κομμουνιστές είναι διεθνιστές.
Ας είναι, εγώ είμαι αυτός που είμαι. Σμύρνη, Πόλη και Βορειο Ηπειρος είναι εδάφη Ελληνικά.

Εχω πολλές απόψεις που δε συνάδουν με το ΚΚΕ, και μόνο η ιστορία θα μου δείξει που θα κατασταλλάξω. Μακάρι η τελευταία μου ψήφος να ειναι ΚΚΕ οπως ηταν και η πρωτη γιατι εδω μεγαλωσα και εδω γεννήθηκα, αλλα βαζω την δικη μου συνειδηση πανω απο οποιοδήποτε κόμμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια