Giovanna
Επιφανές μέλος

10 ειναι μια χαρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κ απο θεμα χρηματων σε ξενοδοχεια-+3***5 δε νομιζω οτι προλαβαινεις. μονο για ορεινη αρκαδια καλο μου, θες ενα διημερο ατ λιστ!
10 ειναι μια χαρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

κατα το σεπτεμβρη, αρχες.. ειναι καλα τοτε.
θα σε βοηθησω με πατρα, που εχω κονε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κι επισης, ποσο εχει το εισιτηριο του μετρο για αεροδρομιο;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

το τσιμπιδάκι φρυδιών, όπως και ο νυχοκόπτης, είναι πολύ επικίνδυνα εργαλεία! φαντάσου τώρα να προσπαθήσεις να βγάλεις τη τρίχα που εξέχει από το φρύδι της αεροσυνοδού, την ώρα που σου προσφέρει το μπρεκφαστ....θα βαρέσει συναγερμός!!! αμ το άλλο....να δεις το νύχι του πιλότου να εξέχει από τη σαγιονάρα και να προσφέρεις τον νυχοκόπτη......αναγκαστική προσγείωση θα κάνουν, και θα σε στείλουν στο εφμπιάι, στη σιάιέι και στην οργάνωση για την προστασία των ονύχων (ο-πι-ο για συντομία). το θες? αμ δε το θες. άρα και αυτά στη βαλίτσα.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ενταξει, η ανησυχια μου ηταν μηπως βαρανε και στον ελεγχο των βαλιτσων, δεν ειχα μεγαλη καουρα να βγαλω το φρυδι μες στο εροπλειν(αν και θα ηταν καλη ιδεα:p).
Θενχ κοζμογκαλς

dooo
Διακεκριμένο μέλος

(τις βαλίτσες για τσεκ-ιν δεν τις περνούν από έλεγχο)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(υπογραφη: το βλαχακι)
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ούτε τζελ και τέτοια.Για απαντηστε οι κοζμοπιπολ.. τι απαγορευεται να εχεις πλεον στις χειραποσκευες σε αεροπορικο ταξιδι; Εχω ακουσει για 'κρατησεις' υγρων κλπ.. αρα το αρωματακι το βαζω στη βαλιτσα, το βαζω στην τσαντα που θα χω μαζι μου ή το βαζω απ'την Αθηνα για να μην εχω τρεχαματα; Επισης με μεταλλικα πραγματα που θα χω στη βαλιτσα τι παιζει; Τσιμπιδακι φρυδιων και πιστολακι μαλλιων(για ενα στυλ ζουμε);
Κι επισης, ποσο εχει το εισιτηριο του μετρο για αεροδρομιο;![]()

Όσο για το μετρό.... 6? για αεροδρόμιο (3? το μειωμένο).

Μπορείς να πάρεις ένα μετ' επιστροφής, που κάνει 10?, αλλά η ##$#@# είναι ότι ισχύει για 2 μέρες.

Το αντίστοιχο μετ' επιστροφής του Προαστειακό (10?) έχει ισχύ ενός μηνός νομίζω.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εισητηριο με λεωφορειο 3.20 (1.60 φοιτητηικο), κατα τ'αλλα προαστιακος κλο οπως τα παν οι προηγουμενοι!
οσο για υγρα κλπ, επιτρεπεται να εχεις στη χειραποσκευη σου που θα εχεις πανω στην καμπινα εννοειται υγρα και κρεμωση ΜΕΧΡΙ 100μλ η καθε συσκευασια! και το συνολο ολων των συσκευασιων να μην υπερβαινει το 1 λιτρο!
προσοχη..! αν εχεις μια μισοτελειωμενη συσκευασια πχ υγρου φακων επαφης, και ειναι 110μλ, ασχετα αν μεσα εχει λιγοτερο και απο το μισο περιεχομενο, στο κρατανε!
επισης, απαγορευεται το νερο..(ελεος) στο κρατανε και αυτο!
γενικα βαλτα ΟΛΑ μεσα στη βαλιτσα σου. εμενα μου κρατησαν τη λιμα οι αθλιοι στην τουρκια...
και της φιλης μου το κουζινομαχαιρο...
μα για ποιες μας περασαν?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στα λεωφορεία του αεροδρομίου ισχύουν οι μηνιαίες/ετήσιες κάρτες.εισητηριο με λεωφορειο 3.20 (1.60 φοιτητηικο), κατα τ'αλλα προαστιακος κλο οπως τα παν οι προηγουμενοι!

Giovanna
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Thanks for the info.οχι γιωργο,ισχυει ΜΟΝΟ η καρτα των 19ευρω / 36ευρω, που ειναι για λεωφορεια,τρολει,ησαπ,μετρο και τραμ.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Για οποιον ισως ενδιαφερθει καποια στιγμη, με το μετρο η τιμη για φοιτητικο ειναι 3, και για ολοκληρο 6, κ 10 ευρα το διπλο ολοκληρο (εννοωντας για δυο ατομα:p)
Πώς πέρασες ρε Ισπανία;
Nana
Δραστήριο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Ακούστε και ένα αστείο περιστατικό, μια φίλη μου είχε αγοράσει για δωράκι κάτι χειροπαίδες με κόκκινο γουνάκι και τις είχε πάρει μαζί της στις χειραποσκευές. Ε πάει να περάσει από τον έλεγχο και την ψάχνουν και τις βγάζει ο αστυνομικός ψηλά στον αερά τις κουνάει πέρα δώθε, την κοιτάει με νόημα και λεει 'What's that?' Γελούσε όλο το αεροδρόμιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.