Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

με πειραζει αν δε στειλουν still.

mania
Επιφανές μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά έχω περίεργη σχέση με τα τηλέφωνα πάντως.. Μιλάω μεν πολύ, αλλά μόνο με όσους θέλω και όποτε θέλω. Υπάρχουν φάσεις που με εκνευρίζει απίστευτα μια κλήση ή ένα μήνυμα, ακόμα κι αν είναι η κολλητή μου πχ..

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

1)Δεν με αφορούν τα χρόνια πολλά και ποιος εξηγεί με sms
2)Τα άτομα που μου το έστειλαν, είναι και τα άτομα που ήταν πιο εξαφανισμένα σχετικά εκτός ίσως από ένα.
underwater
Περιβόητο μέλος

από έναν φίλο μου που όσο ήμουν Αθήνα ήθελε να με δει με τους δικούς του όρους και δεν βρεθήκαμε. Και υποτίθεται αδερφικός φίλος!
από ένα παιδί που κάτι είχε παίξει αλλά τώρα μου την σπάει πολύ και το μήνυμα μου φάνηκε γελοίο.
από έναν λιγούρη που ενώ δεν του απαντάω στα μηνύματα βρήκε πάλι ευκαιρία.
Βέβαια καλύτερα αυτά τα μηνύματα από το να με έπαιρναν τηλ. επειδή θα τα έπαιρνα. Αλλά χωρίς να ξέρω για ποιό λόγο, κανένα από τα 3 μηνύματα δεν με έκανε να χαρώ. Το αντίθετο. Μήπως έχω χοντρό πρόβλημα;

adespoto
Περιβόητο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

με ενοχλεί αυτό που γίνεται κυρίως πρωτοχρονιά και πάσχα..
τα ξενέρωτα ποιηματάκια ή οι κλισέ ευχές, που τις γράφεις μια φορά στο κινητό σου και πατάς αποστολή σε όλους..
Μαρέσει να βλέπω οτι το μήνυμα γράφτηκε για εμένα μόνο, και οχι οτι ήμουν ένας απ τους πολλούς παραλήπτες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά σε γνωστούς είναι ένα καλό μέσο ευχών...γιατί το βλέπουμε αρνητικά;
Κάποτε οι άνθρωποι έστελναν κάρτες...καθοντουσαν σε μια κολλά χαρτί ή σε μονόφυλλη χρωματιστή κάρτα και έγραφαν ευχές....
Το να γράψεις κάτι θέλει και κόπο και χρόνο...Οκ τα ετοιματζιδικα μηνύματα τα βαριέμαι κι εγώ μόνο που τα βλέπω στο κινητό μου και τα αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο που ο άλλος θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου πει ξερά "Έλα Χρόνια πολλά και ευχές" λες και κάνει αγγαρεία....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.