Lianna_Ser
Νεοφερμένο μέλος

Να εχουν να κανουν δηλαδη με την ζωη ενος εφήβου κτλ κτλ
πχ Το λαθος Αστερι
LOL
abduction
If I stay
pitch perfect
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Αυτές μου ήρθαν.

Guest 892943
Επισκέπτης

και το the perks of being a wallflower, που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι πάρα πολύ καλό!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

the karate kid
και το the perks of being a wallflower, που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι πάρα πολύ καλό!
I know, right? Και τα Karate Kid ταινιάρες - μόνο το new generation με ξενέρωσε λίγο.

The spectacular now, She's the man,Breakfast Club, Clueless, Dead Poets Society,Easy A,The First time,It's Kind of a funny story,My sister's keeper.
Αυτές μου ήρθαν.![]()
Ται, ται, ταινιάρες!

Το Mean Girls λες να ταιριάζει στη περίσταση;

Emilouko
Περιβόητο μέλος

The perks of being a wallflower

Guest 875331
Επισκέπτης

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Πολύ γλυκιά ταινία και φυσικά ο Heath Ledger εξαιρετικά ερωτεύσιμος.

Βασικα ειναι και οι ταινιες του Χαρυ(ο Ποτερ καλε!)αλλα δεν ξερω κατα ποσο το βλεπουν τωρα οι εφηβοι!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αυτη θυμηθηκα κατευθειαν μολις ειδα τον τιτλο!:Ρ
Βασικα ειναι και οι ταινιες του Χαρυ(ο Ποτερ καλε!)αλλα δεν ξερω κατα ποσο το βλεπουν τωρα οι εφηβοι!![]()
Μπα μη το λες, υπάρχουν πολλοί που τις βλέπουν ακόμη.
Ακόμη και γω.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Ναι, εμείς της "προηγουμενης γενιάς", μεγαλώσαμε με το Χάρι Πότερ. Κάθε φορά περιμέναμε με αγωνία πότε θα βγει το επόμενο βιβλίο ή η επόμενη ταινία. Αυτό δεν συνέβαινε μόνο στην Ελλάδα, αλλά ήταν παγκόσμιο φαινόμενο. Στις ΗΠΑ και το Η.Β. τα παιδιά περίμεναν ουρές όλη τη νύχτα για να αγοράσουν το καινούργιο βιβλίο το πρωί. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν διαβάσει άλλο βιβλίο εκτός από το Χ.Π. Νομίζω ότι τώρα πλέον λίγα είναι τα παιδιά που ενδιαφέρονται για το Χ.Π. Κάπου διάβασα ότι η Rowling έγραψε πρόσφατα καινούργιο βιβλίο (αστυνομικό θρίλερ) με αντρικό ψευδώνυμο, το οποίο όμως δεν είχε επιτυχία....στην ουσία μεγάλωσα με τον Χάρρυ.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Στο δικό μου (βρώμικο) μυαλό, όταν ακούω για "εφηβικές" ταινίες, μου έρχονται αυτές που πραγματεύονται την πρώτη σεξουαλική επαφή δύο νέων. Για μένα και αυτό ρομαντικό είναι.Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν ακούω "εφηβική ταινία", έρχονται στο μυαλό μου μόνο ρομαντικές ταινίες!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ναι, εμείς της "προηγουμενης γενιάς", μεγαλώσαμε με το Χάρι Πότερ. Κάθε φορά περιμέναμε με αγωνία πότε θα βγει το επόμενο βιβλίο ή η επόμενη ταινία. Αυτό δεν συνέβαινε μόνο στην Ελλάδα, αλλά ήταν παγκόσμιο φαινόμενο. Στις ΗΠΑ και το Η.Β. τα παιδιά περίμεναν ουρές όλη τη νύχτα για να αγοράσουν το καινούργιο βιβλίο το πρωί. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν διαβάσει άλλο βιβλίο εκτός από το Χ.Π. Νομίζω ότι τώρα πλέον λίγα είναι τα παιδιά που ενδιαφέρονται για το Χ.Π. Κάπου διάβασα ότι η Rowling έγραψε πρόσφατα καινούργιο βιβλίο (αστυνομικό θρίλερ) με αντρικό ψευδώνυμο, το οποίο όμως δεν είχε επιτυχία.
Εγώ πάντως αδέρφια, ξαδέρφια, ανήψια με Χάρρυ τα έχω μάθει.

Όποτε βάζει επανάληψη (το Τάγμα του Φοίνικα ειδικά) γίνεται το σπίτι παιδικός σταθμός.
Απο τα βιβλία ελάχιστα έχω διαβάσει.
Dias
Επιφανές μέλος

Η δική μου γενιά έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του Χ.Π. και μάλιστα οι περισσότεροι τουλάχιστον 3 φορές το καθένα. Όταν περιμέναμε να βγει το καινούργιο, διαβάζαμε ξανά και ξανά τα προηγούμενα. Μάλιστα όταν αργούσε η Ελληνική έκδοση προσπαθούσαμε να διαβάσουμε την Αγγλική. Τα παιχνίδια μας στο PC και το PS ήταν Χ.Π. Για μας ο Χ.Π. δεν ήταν απλά βιβλία και ταινίες. Μαζί του μεγαλώσαμε.Απο τα βιβλία (Χάρι Πότερ) ελάχιστα έχω διαβάσει.

Guest 712911
Επισκέπτης

Η δική μου γενιά έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του Χ.Π. και μάλιστα οι περισσότεροι τουλάχιστον 3 φορές το καθένα. Όταν περιμέναμε να βγει το καινούργιο, διαβάζαμε ξανά και ξανά τα προηγούμενα. Μάλιστα όταν αργούσε η Ελληνική έκδοση προσπαθούσαμε να διαβάσουμε την Αγγλική. Τα παιχνίδια μας στο PC και το PS ήταν Χ.Π. Για μας ο Χ.Π. δεν ήταν απλά βιβλία και ταινίες. Μαζί του μεγαλώσαμε.
Καλά μην παίρνεις και όρκο ότι έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία. Εγώ πχ δεν έχω διαβάσει κανένα.

Δε λέω, και εμένα μου άρεσε πολύ σε κάποια φάση ο Χ.Π. (μέχρι και κούπα και μπολ δημητριακών έχω

Stuck In Love
Love, Rosie
Juno
The fault in our stars
The Perks of Being a Wallflower
Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billie perrakis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.