Δηλαδή εγώ που έκανα σεξ πρώτη φορά στα 19 είμαι λίγο πίσω?? Πρίν 3 χρόνια που πήγαινα σχολείο ήταν όλα νορμάλ ακόμα..απ'τις 15 συμμαθήτριες μου μόλις 3-4 είχαν κάνει,και άλλες το συζητούσαν απλά. Μια συμμαθήτρια μου έκανε σχέσεις για 1 ΄΄ωρα και πήγαινε με όποιον έβρισκε και όλοι κορίτσια κι αγόρια την δούλευαν. Τα κορίτσια μιλούσαν αρνητικά πίσω απ'την πλάτη της και τα αγόρια την ανάγκαζαν να πηγαίνει στο διευθυντή μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον με τα σχόλια που έκαναν μπροστά της (τσούλα,έχεις πάρει όλη την Πατρα ,κλπ.) Τις άλλες φίλες μου που είχαν ΄σοβαρή σχέση και έκαναν σέξ,απλά τις θεωρούσαμε λιγάκι διαφορετικές αλλά τις σεβόμασταν κιόλας και κυρίως δεν πασχίζαμε να τις μιμηθούμε.
Αλλαξαν τα πράγματα σε 3 χρόνια? Τί να πω?? Οτι όσο παιρνούν τα χρόνια τόσο ξεθωριάζει η ηθική των πατεράδων και των μαμάδων μας? Αρκεί να πώ οτι όταν πήγαινα δημοτικό (πάνε 10χρόνια) φορούσαμε αθλητικές φόρμες κορίτσια-αγόρια και συχνά τρύπιες,και κανείς δε μας κορόιδευε γι'αυτό. Σήμερα τα ξαδέρφια μου ντύνονται σαν γαμπροί και νύφες αντίστοιχα για να πάνε τρίτη και τετάρτη δημοτικού.
Τα παιδιά αυτά δε βιώνουν παιδικότητα, είναι εφτά χρονών και βάζουν λιπ γκλός και μανό στα νύχια. Είναι ζήτημα χρόνου να θέλουν και γκόμενο!!
Περνάμε σταδιακά απ'τον συντηρητισμό των γονιών μας στο άλλο άκρο. Να δείτε πως όταν φτάσει στο απροχώρητο θα γυρίσουμε ξανά στον συντηρητισμό. Απ'το κακό στο χειρότερο δηλαδή.
Τεσπα,όταν οι γονείς δεν έχουν καλλιέργεια μαθαίνουν στο παιδί να το παίζει γκόμενος-α απ'τα 12.
Όταν οι γονείς έχουν εγκεφαλικά κύτταρα μαθαίνουν στο παιδί να είναι μεν ευπαρουσίαστο,αλλά να σκέφτεται δε.
Οι γονείς όμως ποτέ δε θα έχουν εγκεφαλικά κύτταρα,γιατί ο συνήθης ύποπτος (σύστημα) δεν φροντίζει -απο συμφέρον -ν'αποκτήσουν,
aka ''είσαι λολίτα είσαι in,κι αν σκέφτεσαι είσαι ξενέρα''.
Θα δούμε όλοι που θα καταλήξει. Ενδιαφέρον post πάντως.
Είναι πάντα θετικό που υπάρχουν 17 χρονοι με κριτική σκέψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.