Guest 409691
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
04-08-21
21:59
Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο?
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.
04-08-21
22:01
Μια δουλειά στον χώρο εστίασης ίσως θα μπορούσες να κάνεις σερβιτόρα ταμίας κτλ. Η σε κάποιο τουριστικό.Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
04-08-21
22:13
Ξενοδοχεια αν μπορεσεις ...Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο?
05-08-21
00:30
Θα δουλέψεις για 2 μηνες και λογικά θα πρεπει να περάσεις κ απο εκπαίδευση. Ειναι λιγο δύσκολο γτ θες και καλο μισθο...τι μισθό θα ήθελες;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.805 μηνύματα.
05-08-21
08:05
Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση.Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool