Guest 409691 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Αυγούστου 2021 στις 21:59 Ο Guest 409691: #1 04-08-21 21:59 Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2021 στις 22:01 Η BeatrixKiddo: #2 04-08-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Μια δουλειά στον χώρο εστίασης ίσως θα μπορούσες να κάνεις σερβιτόρα ταμίας κτλ. Η σε κάποιο τουριστικό. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2021 στις 22:13 Ο Nick890 έγραψε: #3 04-08-21 22:13 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Ξενοδοχεια αν μπορεσεις ... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 00:30 Η Eclipse έγραψε: #4 05-08-21 00:30 Θα δουλέψεις για 2 μηνες και λογικά θα πρεπει να περάσεις κ απο εκπαίδευση. Ειναι λιγο δύσκολο γτ θες και καλο μισθο...τι μισθό θα ήθελες; meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 08:05 Η meetmeinmontauk: #5 05-08-21 08:05 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day ggl tslef8 SlimShady Mt73 charmander Dora140303 Ria99 iminspain louminis Unboxholics sunsetpp Memetchi 1011 jj! fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο?
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2021 στις 22:01 Η BeatrixKiddo: #2 04-08-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Μια δουλειά στον χώρο εστίασης ίσως θα μπορούσες να κάνεις σερβιτόρα ταμίας κτλ. Η σε κάποιο τουριστικό. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2021 στις 22:13 Ο Nick890 έγραψε: #3 04-08-21 22:13 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Ξενοδοχεια αν μπορεσεις ... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 00:30 Η Eclipse έγραψε: #4 05-08-21 00:30 Θα δουλέψεις για 2 μηνες και λογικά θα πρεπει να περάσεις κ απο εκπαίδευση. Ειναι λιγο δύσκολο γτ θες και καλο μισθο...τι μισθό θα ήθελες; meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 08:05 Η meetmeinmontauk: #5 05-08-21 08:05 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day ggl tslef8 SlimShady Mt73 charmander Dora140303 Ria99 iminspain louminis Unboxholics sunsetpp Memetchi 1011 jj! fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Μια δουλειά στον χώρο εστίασης ίσως θα μπορούσες να κάνεις σερβιτόρα ταμίας κτλ. Η σε κάποιο τουριστικό.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2021 στις 22:13 Ο Nick890 έγραψε: #3 04-08-21 22:13 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Ξενοδοχεια αν μπορεσεις ... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 00:30 Η Eclipse έγραψε: #4 05-08-21 00:30 Θα δουλέψεις για 2 μηνες και λογικά θα πρεπει να περάσεις κ απο εκπαίδευση. Ειναι λιγο δύσκολο γτ θες και καλο μισθο...τι μισθό θα ήθελες; meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 08:05 Η meetmeinmontauk: #5 05-08-21 08:05 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day ggl tslef8 SlimShady Mt73 charmander Dora140303 Ria99 iminspain louminis Unboxholics sunsetpp Memetchi 1011 jj! fmarulezkd giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Ξενοδοχεια αν μπορεσεις ...
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 00:30 Η Eclipse έγραψε: #4 05-08-21 00:30 Θα δουλέψεις για 2 μηνες και λογικά θα πρεπει να περάσεις κ απο εκπαίδευση. Ειναι λιγο δύσκολο γτ θες και καλο μισθο...τι μισθό θα ήθελες; meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 08:05 Η meetmeinmontauk: #5 05-08-21 08:05 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα δουλέψεις για 2 μηνες και λογικά θα πρεπει να περάσεις κ απο εκπαίδευση. Ειναι λιγο δύσκολο γτ θες και καλο μισθο...τι μισθό θα ήθελες;
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2021 στις 08:05 Η meetmeinmontauk: #5 05-08-21 08:05 Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση.
Αρχική Δημοσίευση από tsoykalaaaa: Γεια σε όλους. Μολις εδωσα πανελληνιες και επειδη θα φυγω για σπουδες σε νησί τον Οκτωβρη σκεφτομουν να βρω μια δουλεια όχι μονιμη, μεχρι τελη Σεπτεμβρη ωστε να μαζεψω ενα ποσο για να βοηθησω την μανα μου. Μενω μονο μαζι της και γενικα οικονομικα δεν ειμαστε τελεια. Τι μου προτεινετε να κανω, που να ψαξω για δουλεια με καλο μισθο? Click για ανάπτυξη... Είμαστε ήδη στις αρχές Αυγούστου και θέλεις δουλειά την οποία θα αφήσεις σε λιγότερο από 2 μήνες. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Ψαξε όμως για κάποια εποχική δουλειά, αν υπάρχει ακόμα, πχ σε τουριστικά μαγαζιά ή στην εστίαση.