Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Ο Unkown-User: #21 25-09-09 21:46 pci-e εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #22 29-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από djohn: pci-e εχεις. Click για ανάπτυξη... Σωστός. Τελικά, ο τύπος κάρτας γραφικών μπορεί να φανεί και μέσω τους Bios. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Ο Silent_Killer: #23 29-09-09 22:05 Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Ο iGiannis έγραψε: #24 29-09-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Click για ανάπτυξη... Αφού είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών, πως θα έκανα φορμάτ ;;; Παιδιά, είχε χαλάσει η Pci Express που ήταν ενσωματωμένη πάνω στην μητρική και τελικά ο υπολογιστής μου είχε και δεύτερη κάρτα γραφικών . Γι'αυτό στο "Welcome Center" μου έγραφε:"nVidia GeForce 7300SE/7400 GT". Επίσης, έβαλα και την RTM των Windows 7 και πετάει ο υπολογιστής .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο gregory nub: #25 02-10-09 22:16 PCI ειναι και μηλισα... Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
pci-e εχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #22 29-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από djohn: pci-e εχεις. Click για ανάπτυξη... Σωστός. Τελικά, ο τύπος κάρτας γραφικών μπορεί να φανεί και μέσω τους Bios. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Ο Silent_Killer: #23 29-09-09 22:05 Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Ο iGiannis έγραψε: #24 29-09-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Click για ανάπτυξη... Αφού είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών, πως θα έκανα φορμάτ ;;; Παιδιά, είχε χαλάσει η Pci Express που ήταν ενσωματωμένη πάνω στην μητρική και τελικά ο υπολογιστής μου είχε και δεύτερη κάρτα γραφικών . Γι'αυτό στο "Welcome Center" μου έγραφε:"nVidia GeForce 7300SE/7400 GT". Επίσης, έβαλα και την RTM των Windows 7 και πετάει ο υπολογιστής .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο gregory nub: #25 02-10-09 22:16 PCI ειναι και μηλισα... Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από djohn: pci-e εχεις. Click για ανάπτυξη... Σωστός. Τελικά, ο τύπος κάρτας γραφικών μπορεί να φανεί και μέσω τους Bios. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Ο Silent_Killer: #23 29-09-09 22:05 Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Ο iGiannis έγραψε: #24 29-09-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Click για ανάπτυξη... Αφού είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών, πως θα έκανα φορμάτ ;;; Παιδιά, είχε χαλάσει η Pci Express που ήταν ενσωματωμένη πάνω στην μητρική και τελικά ο υπολογιστής μου είχε και δεύτερη κάρτα γραφικών . Γι'αυτό στο "Welcome Center" μου έγραφε:"nVidia GeForce 7300SE/7400 GT". Επίσης, έβαλα και την RTM των Windows 7 και πετάει ο υπολογιστής .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο gregory nub: #25 02-10-09 22:16 PCI ειναι και μηλισα... Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Ο iGiannis έγραψε: #24 29-09-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Click για ανάπτυξη... Αφού είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών, πως θα έκανα φορμάτ ;;; Παιδιά, είχε χαλάσει η Pci Express που ήταν ενσωματωμένη πάνω στην μητρική και τελικά ο υπολογιστής μου είχε και δεύτερη κάρτα γραφικών . Γι'αυτό στο "Welcome Center" μου έγραφε:"nVidia GeForce 7300SE/7400 GT". Επίσης, έβαλα και την RTM των Windows 7 και πετάει ο υπολογιστής .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο gregory nub: #25 02-10-09 22:16 PCI ειναι και μηλισα... Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ; Click για ανάπτυξη... Αφού είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών, πως θα έκανα φορμάτ ;;; Παιδιά, είχε χαλάσει η Pci Express που ήταν ενσωματωμένη πάνω στην μητρική και τελικά ο υπολογιστής μου είχε και δεύτερη κάρτα γραφικών . Γι'αυτό στο "Welcome Center" μου έγραφε:"nVidia GeForce 7300SE/7400 GT". Επίσης, έβαλα και την RTM των Windows 7 και πετάει ο υπολογιστής .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Ο gregory nub: #25 02-10-09 22:16 PCI ειναι και μηλισα... Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PCI ειναι και μηλισα... Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.