Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα.

25-09-09

21:46
pci-e εχεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.762 μηνύματα.

29-09-09

21:38
Σωστός. Τελικά, ο τύπος κάρτας γραφικών μπορεί να φανεί και μέσω τους Bios.pci-e εχεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα.

29-09-09

22:05
Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ;
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.762 μηνύματα.

29-09-09

22:18
Αφού είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών, πως θα έκανα φορμάτ ;;;Γιατί είπαμε δεν κάνεις φορμάτ;
Παιδιά, είχε χαλάσει η Pci Express που ήταν ενσωματωμένη πάνω στην μητρική και τελικά ο υπολογιστής μου είχε και δεύτερη κάρτα γραφικών .

gregory nub
Διάσημο μέλος
Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα.

02-10-09

22:16
PCI ειναι και μηλισα...
Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT
Εχει αυτην την σκατοκαρτα η αδερφη μου, παρε καμια 9800GT
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...