ειμαι σε σχεση εδω και καποια χρονια,αλλα ΠΑΝΤΑ ζηλευα παρα πολυ.
πραγματικα παρα πολυ ομως!
κανω αυτο το θεμα για ενα περιστατικο που εγινε αυτες τις μερες και με εχει προβληματισει παρα πολυ οποτε και θελω την γνωμη σας
ο φιλος μου γενικα δεν κανει add οποιον να ναι στο φεισμπουκ,αν δεν τον ξερει προσωπικα! και γενικα δεν κανει σχεδον ποτε φιλες στο φαισμπουκ!!
τις προαλλες ομως εκανε μια κοπελα απ το γυμναστηριο του add, για την οποια δεν μου ειχε αναφερει ποτε τιποτα και την εκανε add! εγω οταν το ειδα εβαλα με το μυαλο μου τα χειροτερα...οτι καθεται και "παιζει" στο γυμναστηριο για να φτασει στο σημειο να ανταλλαξει φεισμπουκ με μια κοπελα,οτι φλερταρουν απο κοντα ,οτι θα καθονται να μιλανε στο τσατ και ενα σωρο αλλα πραγματα! η ζηλεια μου ενισχυθηκε οταν ειδα οτι η κοπελα αυτη (που παρεμπιπτοντως πρεπει να ναι και καμια 4-5 χρονια μεγαλυτερη του) του εκανε λαικ σε μια φωτο που ανεβασε μολις!!!
καταλαβαινετε λοιπον,οτι σκεφτομαι ΤΑ χειροτερα και 1002 σεναρια... οτι θα καθονται θα μιλανε στο τσατ κλπ
ειμαι πολυ παραλογη? ειμαι ζηλιαρα,ναι,το γνωριζω...αλλα οταν κανει πολυ σπανια καινουργιους φιλους add sto facebook και ξαφνικα βλεπατε να χει κανει μια ακυρη απ το γυμναστηριο δεν θα προβληματιζοσταν παρα πολυ???
πειτε μου γενικα τι πιστευετε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.