Συμφωνώ μαζί σας....
όμως γιατί νοιώθω χάλια που έκανα πέρα την κολλητή μου?
ήταν επί 5 χρόνια ο πιο στενός μου άνθρωπος...
αυτή που πάντα ήταν κοντα μου.... ήμουν πάντα κοντά της....
Επανηλημένα τρίτα άτομα προσπάθησαν με όμορφο πλάγιο και διακριτικό τρόπο να μου δείξουν ότι με ζηλεύει.... άτομα όχι άσχετα με μένα... δικοί μου άνθρωποι... η αδερφή μου για παράδειγμα...
Δεν ήθελα να το δω και να το πιστέψω... έβρισκα πάντα δικαιολογίες.
Η αλήθεια είναι ότι είχα να ζήσω τέτοιο περιστατικό από τα 17 μου.... δηλαδή από την εφηβία μου όπου και τώρα τα τότε τα δικαιολογώ...παιδιά!
Σήμερα όμως, ανάμεσα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ ηλικίας 32-35 ετών αδυνατώ να το κατανοήσω....
Πριν ένα μήνα και για ασήμαντη (κατ εμένα) αφορμή άρχισε να μου ξεστομίζει βαριές κατηγορίες και να βγάζει χολή....
Να μου λέει ότι δεν έχω ζήσει τίποτα εγώ στη ζωή μου μιας που... ο μπαμπάς μου και η μαμά μου με "βολέψανε" με ένα σπιτάκι....
Να μου λέει ότι "εμ βέβαια... όταν με γνώρισες ήσουν αλλιώς, δεν είχες την σπουδαία δουλεια (ξέρετε, αυτή που παράτησα) δεν είχες γκόμενο... δεν είχες τίποτα και τώρα που τα έχεις όλα αυτά δεν με χρειάζεσαι!!"
Μου είχε κάνει πολλές φορές υπαινιγμούς για το πόσο "άτυχη" είναι αυτή που οικονομικά η οικογένεια της δεν είχε να της δώσει όσα μου έδωσε η δική μου... και κάθε φορά, μα κάθε φορά, ο τρόπος που το έλεγε με έκανε να νιώθω τύψεις που η οικογένεια μου ήταν πιο εύπορη....
Ένιωθε όμορφα να λέει παντού πόσο άσχημα έχει περάσει αυτή στην ζωή της μειώνοντας κατ αυτόν τον τρόπο όσους δεν είχαν .... τις δικές της ατυχίες....
Σαν φιλενάδα κολλητή δεν μου είπε ποτέ... "στις ομορφιές σου είσαι σήμερα βρε!" ...ή.... τέλος πάντων να μου μιλήσει καλά για κάτι που κάνω καλά σαν άνθρωπος...
Σε αντίθεση με αυτή όλα όσα έκανα ήταν πάντα λάθος...
Τέλος πάντων να μη σας τα πολυλογώ... πριν ένα μήνα τσακωθήκαμε άγρια και δυστυχώς μέσω sms (βρισκόμουν σε μέρος που δεν ήθελα να μιλήσω στο τηλ και να με ακούνε)
ήταν άσχημη φάση και με πείραξε πάρα πολύ...
εκ τοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει αν και υποτίθεται ότι κάποια στιγμή περιμένει από μένα να την πάρω τηλ για να μιλήσουμε και να δούμε τι θέλει η μία απ την άλλη σε αυτή τη σχέση (μιας που ειπώθηκαν και πάρα πολλά)
Το θέμα όμως είναι ότι εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου....
δε γουστάρω με τίποτα να την ξαναέχω "φίλη" μου κι ας με πονάει...
Δε γουστάρω ούτε να την πάρω τηλ να της εξηγήσω ούτε να τη δω και να της πω κατάμουτρα όσα νοιώθω...
Παρόλα αυτά νοιώθω ότι υπάρχει εκρεμότητα... την σκέφτομαι καθημερινά... με πονάει...
Είμαι διχασμένη και δεν ξέρω τι να κάνω....
Τα θέλω μου με τα πρέπει μου, συγκρούονται άσχημα....
sorry για το τεράστιο ποστ