American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinantia
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι την Δευτέρα είχα πονοκέφαλο και μου πέρασε.Απο την Τετάρτη όμως έχω κάτι σαν ζαλάδα και όταν κουνάω το κεφάλι μου ζαλίζομαι.Ξερεται τι μπορεί να είναι;Σας παρακαλώ απαντήστε μου.
Το σύνηθες είναι πρόβλημα με τον αυχένα. Περαστικά.
Παράτα το πολύ σκύψιμο σε κινητά και υπολογιστές (ή απ'το διάβασμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν κουνάω το κεφάλι μου ζαλίζομαι.
Να μην κουνάς το κεφάλι σου.
50 ευρώ.
fockos
Επιφανές μέλος

καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι την Δευτέρα είχα πονοκέφαλο και μου πέρασε.Απο την Τετάρτη όμως έχω κάτι σαν ζαλάδα και όταν κουνάω το κεφάλι μου ζαλίζομαι.Ξερεται τι μπορεί να είναι;Σας παρακαλώ απαντήστε μου.

Με μια πρώτη ματιά είναι περιφερικής αιτιολογίας και αυτό φτιάχνει με τον καιρό. Πιθανότατα οι κεφαλαλγία που έίχες να μην συσχετίζεται με το ζάλη που έχεις τώρα. Όταν κουνάς το κεφάλι σου το αιθουσοφθαλμικό σύστημα δεν συνεργάζεται σωστά με το οφθαλμοκινητικό και η ζάλη που νιώθεις θα πρέπει να είναι παρόμοια με την ναυτία των ταξιδιωτών, το αφήνεις να περάσεις
Αν τα συμπτώματα επιμείνουν τότε πας πρώτα σε ΩΡΛ και αν δε σου βρίσκει κάτι σε νευρολόγο ώστε να σου γράψει μα μαγνητική.
Αρχική δημοσίευση από: The Mountain
Να μην κουνάς το κεφάλι σου.
50 ευρώ.
Εδώ ο Mountain κάνει σωστή παρατήρηση. Αν πας σε ιατρό ουσιαστικά θα σου δώσει οδηγίες για μείωση της συμπτωματολογίας και θα σου χρεώσει μία επίσκεψη για αυτό που σε πολλούς ιατρούς είναι 50 ευρώ.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαμηλή πίεση, άγχος, ψυχοσωματικά, λαβυρινθος αυτιού, αυχενικό;
Μόνο ένας γιατρός θα σου λύσει την απορία.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μπορεί να περνάς κάποια ίωση πολύ ελαφρά (τσέκαρε αν έχεις κι άλλα συμπτώματα που έχεις αγνοήσει π.χ. μυαλγίες ή εύκολη κόπωση τις τελευταίες 3-4 ημέρες), αλλιώς το πιθανότερο είναι να οφείλεται στο κλίμα. Π.χ. αν είσαι σε μέρος με αρκετή υγρασία ή σε μέρος που εισπνέεις πολλή αιθαλομίχλη ή καίνε ό,τι να 'ναι οι γείτονες για θέρμανση (εγώ ΠΑΝΤΑ έχω πονοκέφαλο από αυτά).
Αν το "κουνάω το κεφάλι μου και ζαλίζομαι" σημαίνει ότι γυρίζει το δωμάτιο γύρω σου, πρέπει να επισκεφτείς έναν ΩΡΛ γιατί είναι ίλιγγος θέσης.
Αν κάπως καταφέρεις να τα αποκλείσεις όλα αυτά, μπορεί να είναι μυοσκελετικό θέμα, οπότε βελτιώνεις την στάση του σώματός σου ή/και δεν μένεις πολλή ώρα στην ίδια καθιστή θέση.
Αν κανένα από όλα αυτά οδηγήσει κάπου, πηγαίνεις σε νευρολόγο για μια μαγνητική εγκεφάλου. Η όρασή σου πώς είναι; Έχεις πάει σε οφθαλμίατρο πρόσφατα;
Α και αυτό που είπε ο Mountain "μην κουνάς το κεφάλι σου", ναι ήταν medical joke αλλά μέσα σ όλα είχε και δίκιο. Είναι σαν να έχεις χτυπήσει κάπου και να πονάς όταν το ακουμπάς και συ πας και το ακουμπάς συνέχεια για να δεις ότι πονάς.
Dr Nick
Επισκέπτης

Τίποτα δεν είναι πάρε ενα ντεπόν και θα είσαι οκ
American Economist
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι λίγο καλύτερα.Βεβαια δεν μπήκα καθόλου στο κινητό χθες το βράδυ γιατί κατα 90% είναι από τα μάτια μου γιατί ζαλίζομαι όταν διαβάζω στο κινητό.
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
Αχ αυτό το κινητό....
Και εγώ έχω μούδιασμα στα χέρια.
Μέχρι όμως να ανακαλύψουν ότι είναι από αυτό πέρασα από όλες τις εξετάσεις....
American Economist
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι την Δευτέρα είχα πονοκέφαλο και μου πέρασε.Απο την Τετάρτη όμως έχω κάτι σαν ζαλάδα και όταν κουνάω το κεφάλι μου ζαλίζομαι.Ξερεται τι μπορεί να είναι;Σας παρακαλώ απαντήστε μου
Κάντου μακια να περάσει
100€
Guest 986132
Επισκέπτης

Όσο για την ερώτησή σου περί γυαλιών, υπάρχουν γυαλιά ξεκούρασης, αλλά θα σου πρότεινα μια επίσκεψη σε έναν οφθαλμίατρο - ιδίως εάν έχεις καιρό να πας. Μπορεί να χρειάζεσαι γυαλιά, αλλά πρέπει και να συμβαδίζουν με τους βαθμούς σου. Αυτό για να είσαι σίγουρος, μα και για να μη πληρώνεις άδικα. Επίσης, να προσθέσω πως η ζαλάδα μπορεί να οφείλεται στη συνεχόμενη χρήση. Να έχεις σωστή στάση σώματος, να κάνεις διαλείμματα και να ρίχνεις τη ματιά σου εκεί που υπάρχει βάθος.
Εάν επιμένουν τα συμπτώματα, να το κοιτάξεις. Ο fockos κι η Ερινύς ήταν κατατοπιστικότατοι.
American Economist
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Κανεις άλλος που ζαλίζεται κάθε, μα κάθε φορά όταν σηκώνεται ή μόνο εγώ υποφέρω εδώ μέσα;Και δεν το παθαινω μόνο όταν σηκώνομαι απότομα, αλλά μερικες φορές ακόμα και όταν σηκώνομαι σιγά σιγά ή σκύβω κτλ. Φαντάζομαι εκτός από τα κλασικά, πολύ νερό, τακτικά γεύματα κτλ δεν υπάρχει άλλη λύση ε; Μερικες φορές πρέπει να κρατιέμαι για να μην σωριαστω. Πείτε και εσεις τον πόνο σας
![]()
απο αιματοκριτη εχεις κανει καμια εξεταση να δεις πως πας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Μήπως να πας να κάνεις εξετάσεις; Είχα κι εγώ παρόμοια συμπτώματα παλιότερα και ήταν λόγω έλλειψης B12Κανεις άλλος που ζαλίζεται κάθε, μα κάθε φορά όταν σηκώνεται ή μόνο εγώ υποφέρω εδώ μέσα;Και δεν το παθαινω μόνο όταν σηκώνομαι απότομα, αλλά μερικες φορές ακόμα και όταν σηκώνομαι σιγά σιγά ή σκύβω κτλ. Φαντάζομαι εκτός από τα κλασικά, πολύ νερό, τακτικά γεύματα κτλ δεν υπάρχει άλλη λύση ε; Μερικες φορές πρέπει να κρατιέμαι για να μην σωριαστω. Πείτε και εσεις τον πόνο σας
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.